Pa kralju moj. Živ si. Kako je ova tema Zvijezde bila dosadna bez tebe. Nedostajao si i ako svi znamo da 90% tvojih objava idu : Tooo idu bolji dani, ovaj nas vadi, onaj nas vadi...
Dobrodošao nazad

Pa kralju moj. Živ si. Kako je ova tema Zvijezde bila dosadna bez tebe. Nedostajao si i ako svi znamo da 90% tvojih objava idu : Tooo idu bolji dani, ovaj nas vadi, onaj nas vadi...
Samo nek se kotrlja stari. Ako ne možemo gore, nismo vala ni za ovih Drugih liga.combe80 je napisao/la: ↑02 jul 2020, 22:08Servus Helios stara mrcino....![]()
![]()
![]()
Izgubio pasvort covjece od foruma bio... bjezi ba sreca sjetio se... nije bilo tesko matori jos nesto...
Bice fini tekmica jaraniko sa Toskom... drago mi je da se neki privrednik ufatio dzepa i pomaze Tosku...
Respekt od sad kupujem bjelad od madija![]()
Sto se Zvijezde tice treba matorog Culumagu zadrzat lik je tito za
Zabavu...
Bice smijesna sezona ba...![]()
![]()
![]()
Ima Cale nece ga niko
Ko je taj? Odnosno budi malo precizniji?crvenobijeli je napisao/la: ↑04 jul 2020, 12:53Hoce modrica, i tosk
Neće se ni u Tešnju razbacivati parama. Ovi igrači i dalje misle da se njima laže da nema para pa traže po drugim klubovima.crvenobijeli je napisao/la: ↑04 jul 2020, 14:19Culum...
Hoce frajeri po 2000 na ruke.ili odose.saldo kralj samo daje papire ko na traci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.