Sportklub5 ima prenos .
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ispat ce bas jako dobar trener od Vuleta Trivunovica.I dobro mu je sto ide korak po korak .Nije se odma uhvatio PL i nekog rada da bi samo radio i bio prolaznik .Prateci mu rad i sve uz njega,za neku buducnost vidim jako kvalitetnog trenera . Vjerujem jednog dana da ce imati priliku raditi i kod nas .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hvala momci
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Istog sam misljenja. Momak bas radi korak po korak, smireno, a ima znanje. Volio bi ga u buducnosti vidjeti na klupi naseg tima, a i njemu bi bila cast vjerujem.miky_hz je napisao/la: ↑10 jul 2020, 20:24Ispat ce bas jako dobar trener od Vuleta Trivunovica.I dobro mu je sto ide korak po korak .Nije se odma uhvatio PL i nekog rada da bi samo radio i bio prolaznik .Prateci mu rad i sve uz njega,za neku buducnost vidim jako kvalitetnog trenera . Vjerujem jednog dana da ce imati priliku raditi i kod nas .
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Slazem semiky_hz je napisao/la: ↑10 jul 2020, 20:24Ispat ce bas jako dobar trener od Vuleta Trivunovica.I dobro mu je sto ide korak po korak .Nije se odma uhvatio PL i nekog rada da bi samo radio i bio prolaznik .Prateci mu rad i sve uz njega,za neku buducnost vidim jako kvalitetnog trenera . Vjerujem jednog dana da ce imati priliku raditi i kod nas .
Zanimljivo,vodio je Kozaru i Borac,isto kao i Marinovic
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Gledaj moderatora nam kakvo je pravilo uveo u zemlju im uci neda.Mislim da je prvi put da likuje na izjavu Amara Osima

"Ne može doći u Bosnu. On je u Nigeriji, ne možemo za njega izganjati vizu, zato što postoji neka zabrana za te afričke zemlje.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
''Neka zabrana..''

-
- Kontakt:
Kako je lijepa, ova Kombetare arena, u Tirani, ovako nešto je stvoreno za nas, 22.500 sjedecih mjesta.
Dobro postavljena ekipa danas, fino igrali, samo individualni kvalitet igraca razlika, fino razvukli "kandidate za titulu" , drzali posjed...miky_hz je napisao/la: ↑10 jul 2020, 20:24Ispat ce bas jako dobar trener od Vuleta Trivunovica.I dobro mu je sto ide korak po korak .Nije se odma uhvatio PL i nekog rada da bi samo radio i bio prolaznik .Prateci mu rad i sve uz njega,za neku buducnost vidim jako kvalitetnog trenera . Vjerujem jednog dana da ce imati priliku raditi i kod nas .
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Reći ćemo da je to
- muhamedhulk
- Kontakt:
@samozdravlje
Objasnili su iznad mene, igrao je kad nije bilo pod moranje pobijediti, znaci dobio je priliku da se pokaze. Ako im je procjena da ga mogu trpiti dok ne stasa, neka ga u slovackoj. Kod nas nema mjesta.
Objasnili su iznad mene, igrao je kad nije bilo pod moranje pobijediti, znaci dobio je priliku da se pokaze. Ako im je procjena da ga mogu trpiti dok ne stasa, neka ga u slovackoj. Kod nas nema mjesta.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Albance kad gledas na tv ,reko bi Bundes liga za nasu,od stadiona,prenosa i svih kerefeka koji idu uz moderni fudbal.
I onda mi nekoga gledamo sa visine
I sto mi je zanimljivo trener Tirane neki Nigerijac ,a Partizani Italijan isto neki vodi.

I sto mi je zanimljivo trener Tirane neki Nigerijac ,a Partizani Italijan isto neki vodi.
Ludnica u finalu kupa Armenije
Noah - Ararat Armenia 4:4 (6:5)
Noah - Ararat Armenia 4:4 (6:5)
U Albaniji nema gola do sabaha. 

Ovakav stadion teško da ima ko na balkanu. Teren izgleda prosječno ali stadion kao stadion, prelijepo.Historicar je napisao/la: ↑10 jul 2020, 20:58Kako je lijepa, ova Kombetare arena, u Tirani, ovako nešto je stvoreno za nas, 22.500 sjedecih mjesta.
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, Hamagara, rimljanin90, skoJaa, Vanja8 i 53 gosta.