NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Mirza Kovac je jedan od sedmorice koji nas 100% napustaju. A velika vjerovatnoca da ce ih bit i vise.
Combe u pravu si 100% sta god na kraju bude sve novo treba dolecombe je napisao/la: ↑23 jun 2020, 18:07Sutra sedmi dan do kad je bio rok da se sazove vanredna sjednica opstinskog vijeca na kojoj bi se trebalo odluciti sta dalje. A nasi laganini boli ih racku. Vecina prvoligaskih ekipa pocinju sa pripremama. A mi ne znamo ni gdje smo posli ni gdje dosli.
Šalda velicanstveni i ekipa polako rastjeruju i ono malo igraca sto je bilo voljno ostat.
Ja ne znam jel taj covjek koga sta zaduzio ili zna nesto sto ne bi trebao pa ga nesmiju šutnut.
Čistku treba pod hitno u klubu bez obzira sta se odlucilo o sudbini kluba.
Haj sto ce se rasuti kompletan igracki kadar, nego ce i sve sto valja na trzistu, naci novi klub. Aletic blizu Bratstva, Simm bau vec uveliko sklapa ekipu, dok mi jos uvijek ne znamo gdje cemo igrati sljedece sezone i pod kojim imenom
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
- Kontakt:
Pa i nece bas bit. Ne zanima me Celik nego Zvijezda
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Mirza kovac i nije nista pokazao, nije neka steta sto ce otic. Skupit ce se ba ekipa opet igrat ce se, nije nam prvi put da se ekipa skupi mjesec pred prvenstvo.
Nije nista pokazao.. pa lik je odigrao jednu zvanicnu utakmicu i liga se prekinula.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Ljudi, mislim da ovaj Vis Simm-bau sto ulazi i GOŠK su jedine dvije koliko toliko stabilne ekipe sto se para tiče. Mi ostali smo svi u par deka. Iz svake ekipe sam pročitao 4-5 igrača ode. Gdje će u pi..u materinu, ovi nasi iz tesnja ce vama, vaši ce nama. Kontaju ucjenjivat klubove, 4-5 milja na ruke, nema toga. Ova situacija je maltene posljednji ekser u kovceg prvoj ligi, najskuplja na svijetu a nemamo nista zauzvrat. Para nema, kad skontaju ovi naši pijačari igrači sto beru pare na ruke da smo svi u istim gov..ma, kucat ce sami i nudit se da igraju.
- ASD
- Kontakt:
Ova sezona će biti patnja svima. Otići će mnogi igrači koje se neće moći nadomjestiti. Možda jedino Gošk, VIs, Jedinstvo i Bratstvo ulaze stabilni u sezonu.
Za godinu dvije će se sve vratiti u normalu.
Za godinu dvije će se sve vratiti u normalu.
Ej kakva su vremena dosla, prije se na utakmicu nosilo 20.000 KM a sad nemaju 13.000 za mjesec... sreca samo pa su ove godine izbori, nace crveni neko rjesenje da malo zamazu oci pa opet 4 godine patnje...
Trebala se sazvat hitna sjednica sa samo jednom tackom dnevnog reda a to je NK Zvijezda.
Kad ono sazvala se hitno sjednica i vidi čuda NK Zvijezda hitno nije bila ni u jednoj tačci dnevnog reda.
Sto bi na kraju suma sumarum bilo hitno smo ga podudlali.
Kad ono sazvala se hitno sjednica i vidi čuda NK Zvijezda hitno nije bila ni u jednoj tačci dnevnog reda.
Sto bi na kraju suma sumarum bilo hitno smo ga podudlali.
A igracima sutra plata
Prođe 4 dana od tog "sutra" a igraci dobiše kitu.
Sutra ce im poslije sastanka garant podijelit.
Izgleda da se kralj grickalica vraca u klub ako opstina rijesi reprogram. A najvjerovatnije da hoce.
Sutra ce im poslije sastanka garant podijelit.
Izgleda da se kralj grickalica vraca u klub ako opstina rijesi reprogram. A najvjerovatnije da hoce.
-
- Kontakt:
Nema nikakvog sastanka i Boga pitaj hocel ga ikad biti
Zato i govorim kelneru "pare poslije sastanka". U prevodu kita.
A i ti si ži? I ne javljas se nakon ove sracke koju ste i vi djelom napravili.
Jedini spas je sto se reprogram sigurno potpisuje. To opstina uzima na sebe. A za ostalo bumo vidjeli.
A i ti si ži? I ne javljas se nakon ove sracke koju ste i vi djelom napravili.
Jedini spas je sto se reprogram sigurno potpisuje. To opstina uzima na sebe. A za ostalo bumo vidjeli.
-
- Kontakt:
Danas bio!
Nisam neki fanatik u ovom segmentu, priznajem, ali je to valjda i moje pravo. Volim gledat` dobar nogomet, nekad se malo i iznerviram, ništa više.
Ali isto tako ne osporavam "fanaticima" da vole, da žive, da navijaju, da ..., i razumijem njihovu ljubav.
Ali mi u Gradačcu ove godine imamo opet "problem" sa Zvijezdom. Nismo ga nikad imali dok nam Zvijezda onomad ne postade premijerligaš. Poslije toga nam je sve ispod toga malo.
Najgore je što mi ustvari ne znamo šta bi sa Zvijezdom, nemamo konsenzusa.
Ako u Gradačcu želimo da nogomet bude biznis, onda Zvijezdu trebamo dati biznismenima nek biznisuju. Jer, Zvijezda je bila u PL dok je bila "biznis". Bez jakog biznisa u nogometu nema ni jednog premijerligaša, osim možda u većim gradovima, ali vidimo da i većina njih kuburi, finansijski.
Ako želimo da nogomet u Gradačcu bude samo sport, bez nekog velikog biznisa, onda je dovoljno 200.000 iz budžeta da se razvijaju mlađe selekcije koje bi bile i nosioci prve ekipe. U tom slučaju nam je i 1. liga Federacije puno, možda druga taman. Ne zato što naša djeca nisu kvalitetna, nego zato što ih nema dovoljno tako kvalitetih da drže nivo, a znamo i da je 1. liga Federacije skupIja za klubove nego PL. I onda, onako rasterećeni idemo na utakmice da gledamo našu djecu, navijamo, podržavamo, bez nekih velikih ambicija.
Znači, ako hoćemo u Gradačcu da gledamo Želju, Sarajevo, Čelik, ..., onda Zvijezda biznismenima, a mi 5 KM i na utakmicu. I biznismenima je valjda cilj što više publike, pa će sve uraditi da obezbijede dobre uslove i kvalitetan nogomet.
Ako hoćemo nogomet samo kao sport u Gradačcu, onda zaboravimo PL, a možda i 1. Federalnu, ali zato neka naša djeca igraju lopte i zdravo se razvijaju, fizički, ali i insanski. Ljudi, nek nam bude jasno da se iz budžeta ne može finansirati profesionalni ili poluprofesionalni nogomet, nego se finansira sport uopšteno i razvoj infrastrukture.
Ja iznesoh svoje razmišljanje i dilemu oko koje u Gradačcu trebamo postići konsenzus, pa tek onda ići sa Zvijezdom dalje.
Volio bih da čujem i druga razmišljanja, uz korektne komentare i međusobno uvažavanje.
Cojk objasnio sve........
Nisam neki fanatik u ovom segmentu, priznajem, ali je to valjda i moje pravo. Volim gledat` dobar nogomet, nekad se malo i iznerviram, ništa više.
Ali isto tako ne osporavam "fanaticima" da vole, da žive, da navijaju, da ..., i razumijem njihovu ljubav.
Ali mi u Gradačcu ove godine imamo opet "problem" sa Zvijezdom. Nismo ga nikad imali dok nam Zvijezda onomad ne postade premijerligaš. Poslije toga nam je sve ispod toga malo.
Najgore je što mi ustvari ne znamo šta bi sa Zvijezdom, nemamo konsenzusa.
Ako u Gradačcu želimo da nogomet bude biznis, onda Zvijezdu trebamo dati biznismenima nek biznisuju. Jer, Zvijezda je bila u PL dok je bila "biznis". Bez jakog biznisa u nogometu nema ni jednog premijerligaša, osim možda u većim gradovima, ali vidimo da i većina njih kuburi, finansijski.
Ako želimo da nogomet u Gradačcu bude samo sport, bez nekog velikog biznisa, onda je dovoljno 200.000 iz budžeta da se razvijaju mlađe selekcije koje bi bile i nosioci prve ekipe. U tom slučaju nam je i 1. liga Federacije puno, možda druga taman. Ne zato što naša djeca nisu kvalitetna, nego zato što ih nema dovoljno tako kvalitetih da drže nivo, a znamo i da je 1. liga Federacije skupIja za klubove nego PL. I onda, onako rasterećeni idemo na utakmice da gledamo našu djecu, navijamo, podržavamo, bez nekih velikih ambicija.
Znači, ako hoćemo u Gradačcu da gledamo Želju, Sarajevo, Čelik, ..., onda Zvijezda biznismenima, a mi 5 KM i na utakmicu. I biznismenima je valjda cilj što više publike, pa će sve uraditi da obezbijede dobre uslove i kvalitetan nogomet.
Ako hoćemo nogomet samo kao sport u Gradačcu, onda zaboravimo PL, a možda i 1. Federalnu, ali zato neka naša djeca igraju lopte i zdravo se razvijaju, fizički, ali i insanski. Ljudi, nek nam bude jasno da se iz budžeta ne može finansirati profesionalni ili poluprofesionalni nogomet, nego se finansira sport uopšteno i razvoj infrastrukture.
Ja iznesoh svoje razmišljanje i dilemu oko koje u Gradačcu trebamo postići konsenzus, pa tek onda ići sa Zvijezdom dalje.
Volio bih da čujem i druga razmišljanja, uz korektne komentare i međusobno uvažavanje.
Cojk objasnio sve........
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Izgleda gasenje jedina opcija
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Treba imat muda pa ugasit sad kad je izborna godina i kada se blizi stoti rodendan.
Ali je u svakom slucaju ruzno i neozbiljno sto se niko ne oglasava.
Ono koliko ja znam je da ce opstina 90% odobrit reprogram.
E sad sta dalje sa Šaldom, Kemom i sl. to je pitanje?
Ali je u svakom slucaju ruzno i neozbiljno sto se niko ne oglasava.
Ono koliko ja znam je da ce opstina 90% odobrit reprogram.
E sad sta dalje sa Šaldom, Kemom i sl. to je pitanje?
-
- Kontakt:
Da ce se ugasit nebi postavljali plasticn travu.
Ekipa se za vikend okuplja.ceka se mile da dodje...
Ekipa se za vikend okuplja.ceka se mile da dodje...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Upravu je crvenobijeli... idu bolji dani jaranike
Danas bio sastnak krece se od sledece sedmice lagano....
Matori Lazo nas vadi....

Tooooooooo ideeemoooooo moralo je ocepit jaranike...
Konzensus je morao pasti....

Danas bio sastnak krece se od sledece sedmice lagano....
Matori Lazo nas vadi....

Tooooooooo ideeemoooooo moralo je ocepit jaranike...
Konzensus je morao pasti....

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.