Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- LlullSergio
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Ubija Rafa
- LlullSergio
- Kontakt:
De sam izaddji ako ces tako servirati.
Ocajan servis Noleta
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Isto protiv Buste prvi set, samo je s druge strane duplo bolji igrač pa to ovako izgleda. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Šamaranje
A Laki je malo nervozan

A Laki je malo nervozan

- legenda reala
- Kontakt:
Ma Nole uvijek malo sporije pali u okrsajima s Rafom al kad ga krene Rafa je nazalost donji
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Neutralan88
- Kontakt:

- LlullSergio
- Kontakt:
E svasta, prvo servis je prelos. Haj dobro, to i mozes prebroditi.
Sta je s ovim drop shotovima, to da prolazi protiv Rafe ? Stici ce svaku i naci ce se na mrezi gdje je bolji igrac od tebe. A da ne pricam da srlja u svakom poenu, nije konkretan u razmjenama.
Sta je s ovim drop shotovima, to da prolazi protiv Rafe ? Stici ce svaku i naci ce se na mrezi gdje je bolji igrac od tebe. A da ne pricam da srlja u svakom poenu, nije konkretan u razmjenama.
Bice mu yebeno protiv ovakve zvijeri
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Na svim drugim turnirima da, na RG nema teorije.legenda reala je napisao/la: ↑11 okt 2020, 15:32Ma Nole uvijek malo sporije pali u okrsajima s Rafom al kad ga krene Rafa je nazalost donji
27.10.2020
Počeo Rafa stabilno, Novak ne preuzima tu neku inicijativu, par dobrih udaraca, ali Rafa bolji bez sumnje
Rafa je isto vjerovatno na mreži kad je RG u pitanju nenadjebiv, ako neko misli da mu je to loša strana
Rafa je isto vjerovatno na mreži kad je RG u pitanju nenadjebiv, ako neko misli da mu je to loša strana
Sam sebe dobija 

- Romagnoli13
- Kontakt:
Zasad Novak očajan na servisu. A Rafa očito nabrijan 150% i fokusiran je na GS20..
Ovdje se stalno priča o Novakovoj mentalnoj snazi, i zaboravlja se da je i Rafa ništa slabiji tu.
Ovdje se stalno priča o Novakovoj mentalnoj snazi, i zaboravlja se da je i Rafa ništa slabiji tu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- AshburtonG
- Kontakt:
Razumijem ja logiku, kojom se vode Vajda i Nole. Mnogo manji odskok ima loptica, jer je sljaka vlazna i loptice su drugacije. Medjutim, iako je Nadal u ovim godinama, uvijek je dobro citao Dropove, te ima par dobrih rjesenja kad ih stigne. Najveci problem Novaka trenutno je sto ocito on insistira da skracuje poene, a u zadnjim duelima je to bio obrnut slucaj. Ocito je ostavio prosli mec odredjeni nivo umora kod Noleta.
Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 11 okt 2020, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
- LlullSergio
- Kontakt:
Mada i ovo sto dobro odigra, Rafa je na apsolutno svakoj lopti 

Ajmo prognoza, koliko je jos ostalo do Novakovog medicala?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- LlullSergio
- Kontakt:
Em ih dobro cita, em ce po cijenu povrede ici da sve to stigne jer je takav mentalitet. Ako nista, to mi nije taktika za pocetak meca, ne osjecas se na pocetku izmoreno.AshburtonG je napisao/la: ↑11 okt 2020, 15:35Razumijem ja logiku, kojom se vode Vajda i Nole. Mnogo manji odskok ima loptica, jer je sljaka vlazna i loptice su drugacije. Medjutim, iako je Nadal u ovim godinama, uvijek je dobro citao Dropove, te ima par dobrih rjesenja kad ih stigne. Najveci problem Novaka trenutno je sto ocito on insistira da skracuje poene, a u zadnjim duelima je to bio obrnut slucaj. Ocito je ostavio prosli mec odredjeni nivo umora kod Noleta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.