Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

stokton
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la stokton » 26 jan 2013, 00:39

Zna li iko od vas što je D. lopez ovako malo branio za Sevillu, povreda ili nešto drugo jer ne mogu da vjerujem da je doveden da bude zamjena onom kikseru i penzioneru Palopu

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 26 jan 2013, 01:57

[youtube][/youtube]
Culesojebac. O melhor do mundo. Dakako.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 26 jan 2013, 02:06

Iniesta je za njega Messi.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 jan 2013, 02:16

Samo za mog prijatelja @Portilla. 8-)

[youtube][/youtube]

Laku noć. :mrgreen:

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 26 jan 2013, 02:21

Pogrijesio si temu.

[youtube][/youtube]
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 26 jan 2013, 02:43

Malterego je napisao/la:Murinho sam sebi šamar udario.Prvo uvrsti Adana u prvi tim jer je on "bolji" od Casillasa , a onda kad se Iker ozlijedi trči po novog golmana.Kako je ciničan. :lol:
Kada je Mourinho rekao da je Adan bolji od Casillasa? Zanimljivo. Nemaš pojma. Mora da si iDon.
LBJ MVP je napisao/la: Jozun priznao da je popušio kod stavljanja Ikera na klupu.
Kome? Kad?

slika
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

Malterego
Kontakt:

Post Postao/la Malterego » 26 jan 2013, 02:57

Miljenik tvoj a ne znaš kad je rekao... :mrgreen:
Uglavnom , Mou usrao situaciju , pa onda lijepo fino polizao.Pošteno sa njegove strane.
De mu čestitaj rođus , znam da jedva čekaš. :lol:
Samo deco ne ginite radi reda , sve je to partija šaha , armija pešaka strada za megdan.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 26 jan 2013, 03:02

Nađi mi molim te to kada je on rekao da je ADAN BOLJI OD CASILLASA. Ali znači da je rekao "Adan je bolji od Casillasa".
2012/2013

Malterego
Kontakt:

Post Postao/la Malterego » 26 jan 2013, 03:07

Još da se i time zamučavam.Dosta što ga moram gledat na klupi...Nađi si presicu posle tekme , kad je Adana stavio umjesto Ikera , i poslušaj.Čudi me da je kupovao golmana , pored njegovog miljenika Adana. :mrgreen:
Samo deco ne ginite radi reda , sve je to partija šaha , armija pešaka strada za megdan.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 26 jan 2013, 03:09

Malterego je napisao/la:Još da se i time zamučavam.Dosta što ga moram gledat na klupi...Nađi si presicu posle tekme , kad je Adana stavio umjesto Ikera , i poslušaj.Čudi me da je kupovao golmana , pored njegovog miljenika Adana. :mrgreen:
Poslušao sam. Zato sam tebe zamolio kad već ulaziš u diskusiju nespreman da i ti poslušaš. Tu je problem, što ti nisi poslušao nego pročitao.
2012/2013

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 26 jan 2013, 03:09

Malterego je napisao/la:Miljenik tvoj a ne znaš kad je rekao... :mrgreen:
Uglavnom , Mou usrao situaciju , pa onda lijepo fino polizao.Pošteno sa njegove strane.
De mu čestitaj rođus , znam da jedva čekaš. :lol:
Evo ti izjava sa te presice:
[youtube][/youtube]
Nigdje, ali bas niti u jednom dijelu svoje izjave nije rekao da je Adan bolji od Casillasa. Pazljivo pogledaj video, pazljivo saslusaj sta je rekao. Ukoliko izvuces izjavu da je Mourinho rekao da je Adan bolji od Casillasa, ja cu ti sredit admina na ovom forumu.
Pa majkumu, necemo ici toliko daleko pa smisljati izjave koje covjek nije izrekao.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 26 jan 2013, 03:10

https://www.google.ba/search?q=adan+is+ ... e&ie=UTF-8" onclick="window.open(this.href);return false;

KiSeljak šta ti sad hoćeš?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 26 jan 2013, 03:21

"Vrlo brzo je doslo do transfera i jako sam sretan sto se vracam kuci. Za jednog madridistu kao sto sam ja povratak u Real Madrid je najveca stvar koja mi se mogla dogoditi u karijeri. Veselim se povratku i spreman sam na nove izazove." - Diego Lopez.

Malterego
Kontakt:

Post Postao/la Malterego » 26 jan 2013, 03:24

Izvršena je montaža, vidljivo je. Dio u kome on govori o tome je izbačen , jer je sramota da se to sluša.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 26 jan 2013, 03:26

diridžentov loš pokušaj pretvaranja neznanja u provokaciju...
2012/2013

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 26 jan 2013, 03:34

Malterego@ Montaza nije izvrsena, usljed nedostatka argumenata i shvacanja da si donji u ovoj diskusiji, poceo si izmisljati i lupati gluposti. A to za raspravu apsolutno nije dobro. Makar, potpuno u redu, pruzit cu ti jos jednu priliku da ti pokusas naci video na kojemu Mourinho kaze da je Adan bolji od Casillasa. Naravno, nakon sto tvoja pretraga bude bezuspjesna i nakon sto kazes da ti je isti mrsko traziti kao referentni cemo uzeti video koji sam ja postavio. U njemu se jasno vidi da Mourinho nije rekao da je Adan bolji od Ikera i da je ta izjava izvucena iz konteksta. A vala bi i bilo glupo ocekivati od jednog takvog inteligentnog covjeka kao sto je Mourinho da kaze takvu glupost, da je rezervni golman ekipe bolji od najboljeg golmana na svijetu?! Logika.
Zadnja izmjena: JohnLennon, dana/u 26 jan 2013, 03:41, ukupno mijenjano 1 put.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 26 jan 2013, 03:36

Easy, John Lennon, easy. :mrgreen:

slika
2012/2013

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 26 jan 2013, 03:39

JohnLennon je napisao/la:Malterego@ Montaza nije izvrsena, usljed nedostatka argumenata i shvacanja da si donji u ovoj diskusiji, poceo si izmisljati i lupati gluposti. A to za raspravu apsolutno nije dobro. Makar, potpuno u redu, pruzit cu ti jos jednu priliku da ti pokusas naci video na kojemu Mourinho kaze da je Adan bolji od Casillasa. Naravno, nakon sto tvoja pretraga bude bezuspijesna i nakon sto kazes da ti je isti mrsko traziti kao referentni cemo uzeti video koji sam ja postavio. U njemu se jasno vidi da Mourinho nije rekao da je Adan bolji od Ikera i da je ta izjava izvucena iz konteksta. A vala bi i bilo glupo ocekivati od jednog takvog inteligentnog covjeka kao sto je Mourinho da kaze takvu glupost, da je rezervni golman ekipe bolji od najboljeg golmana na svijetu?! Logika.
Mislim da je bez "i".

Ako ćemo se voditi tvojom logikom Adan je 2-3 tekme bio prvi golman ekipe što znači da je Jozun u tom trenutku mislio da je on bolji od Ikera :?:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Malterego
Kontakt:

Post Postao/la Malterego » 26 jan 2013, 03:42

@Moudrid
Poznajemo se i sa drugih foruma? Provokacije svakako ima , neznanju nema mjesta.Jesi mu čestitao rođus?

@Lennon
Nije ništa od njega glupo da kaže , on to govori jer želi da bude u centru pažnje. ;)
Btw.vidljivo je da se podjebajem za montažu , i da neću tražiti drugu.Nek' ova bude relevantna...I give up , you are the winner.No , jasno je da nešto ne štima između njih dvojice.Svakako i dakako , Mou krivac.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 26 jan 2013, 03:45

Malterego je napisao/la:@Moudrid
Poznajemo se i sa drugih foruma? Provokacije svakako ima , neznanju nema mjesta.Jesi mu čestitao rođus?
Naravno da se znamo, diridžente moj. Ništa novo u tvojim postovima.
2012/2013

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.