Nismo odigrali loše ,ali nismo ni nešto posebno dobro.
Furiozno smo krenuli ,kao i protiv Sunderlanda ,što se očekivalo.Kod onog gola vjerovatno je bio faul Carrola,ali dobar potez Adama i Johnsonova glava su bili dovoljni za vodstvo.Ono što je uradio Suarez kod drugog gola je fantastično zaista ,svaka mu čast ,ali naša igra u prvom poluvremenu bila je više nego jadna.Sve se svodilo na neke duge lopte i ubacivanja na Carrola ,nikakve igre nismo imali.
U drugom poluvremenu desilo se isto kao protiv Sunderlanda.Odmah gol i ovaj put neizvjesnost s obzirom da smo vodili.Neobjašnjiv pad u igri nam se dešava i to se mora vidjeti o čemu je riječ jer stvarno...
Po meni u drugom poluvremenu smo i bili bolji nego u prvom dijelu ,imali smo više šansi ,posebno ona Downinga i kada Carrol pogađa stativu.Ali i to zato što su Wolvesi krenuli na sve il' ništa ,jer su morali,tako se nama otvorile kontre i napokon smo uspijevali da iz lijepih dodavanja i lijepih akcija dođemo do šansi.
Reina je svoj zadatak danas obavio odlično.Imao je nekoliko boksovanja ,ali to je i maximum što je mogao uraditi u tim situacijama.Kod gola nije mogao ništa.
Kelly mi nekako nije dobar ove sezone ,bio je bolji ono što je igrao lani i preklani.Carragher sasvim solidan.Škrtel problem je i dalje u glavi ,ne mogu da vjerujem kakav faul je napravio na ivici šesnaesterca ,sreća pa sudac ništa ne svira,čist faul pa možda čak i crveni karton za ono ,visoko podignuta noga u grudi.

Jao kako me Jose Enrique iznervirao.Kod gola je on možda direktni krivac ,ali hajd vjerovatno nije mogao ,lopta ga je pogodila.Ali ono jedno vraćanje Reini ,kada ovaj jedva prima loptu,nasreću,dobro se za nas završilo.Opet lopta do Enrikea,koji nešto izvodi,gradi se i aut za njih
Lucas je bio sasvim solidan ,dečko se borio za deset.Downing je bio odličan,odlični ubačci,samo šteta što ne iskoristi onu šansu.Odlično i kretanje Downinga.Henderson opet nije bio dobar ,ali nije ni toliko loš.Suarez danas naš najbolji igrač ,ali za razliku od kolege @LFC tz ja sam opet vidio kako se Suarez 2-3 razmahivao rukama ,posebno kada je ubačena jedna lopta na drugu stranu,kada je Downing izborio korner,Suarezu je bilo krivo što lopta nije išla njemu.I reakcija kod izmjene ...