Svi se skoro grle sa onom debelom, samo je Alex za guzu uhvatiAzRimiRzA je napisao/la:Pocele su vec danas ali on ce sutra stici.Goalgetter je napisao/la:Sutra pocinju pripreme Citya
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 3UJg#at=91
Igrac na 0:42?
Igrac na 0:42?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
e danas je red da dzeko ide u barcelonu hahahhahahahahhahahahahahahhaha ovi nasi su preludi

- samo_lijevo
- Kontakt:
fakatelansa je napisao/la:e danas je red da dzeko ide u barcelonu hahahhahahahahhahahahahahahhaha ovi nasi su preludi![]()
![]()
![]()
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
elansa je napisao/la:e danas je red da dzeko ide u barcelonu hahahhahahahahhahahahahahahhaha ovi nasi su preludi![]()
![]()
![]()
Daj ti jos jednom dobro procitaj tekst pa onda daj komentar nigdje nije spomenuto da ga Barcelona zeli nego Marca napravila analizu 4 napadaca koji bi mogli odgovarati Barcinoj igri medu njima i Dzeko
Teško je vjerovati da će najbolji strijelac evropskog dijela kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo završiti na Camp Nou, ali svakako je velika stvar što je Džeko uopće i povezan sa katalonskim divom
Kako uvijek trcite pred rudu
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Yebo ja tog eksperta koji je procjenio da bi Dzeko odgovarao u Barceloni. Bunimo se sto u City nema centarsuta za Dzeku, a sta bi tek bilo tamo. Da ne pricam o njegovim slabostima sto se tice pasova i primanja lopte, sto se ne bi tolerisalo ni sekunde u Barci.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
pa Džeko je klasična 9-ka, zbog toga su ga i uvrstili na taj spisak .. al' nema potrebe za ovim anketama jer Barca neće dovoditi klasičnog centarfora, Messi igra i igrati će kao lažna 9-ka i to je to .. al' nekim slučajem kad bi Barca dovela klasičnog centarfora, zamislite taj show, Neymar lijevo, Messi desno, a centarfor trpa li trpa
al' nebitno, to se neće desiti ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Nije se rodio centarfor koji moze trpat vise od Messia i zato se i nece desit.JTS je napisao/la:pa Džeko je klasična 9-ka, zbog toga su ga i uvrstili na taj spisak .. al' nema potrebe za ovim anketama jer Barca neće dovoditi klasičnog centarfora, Messi igra i igrati će kao lažna 9-ka i to je to .. al' nekim slučajem kad bi Barca dovela klasičnog centarfora, zamislite taj show, Neymar lijevo, Messi desno, a centarfor trpa li trpa![]()
nije, al' ja bih volio vidjeti Barcu sa klasičnim centarforom (ne kao sa Ibrom, njega doveli i gurnuli ga na krilo) .. vidjeli smo kako ga Bayern uštopa i ništa od Barce .. zamislite da imaju Falcaoa, Cavanija, Lewandowskog, Aguera .. a Neymar i Messi preko krila nema šta ne mogu .. driblaju, razigravaju, zabijaju .. to bi bilo dramaCartman je napisao/la:Nije se rodio centarfor koji moze trpat vise od Messia i zato se i nece desit.JTS je napisao/la:pa Džeko je klasična 9-ka, zbog toga su ga i uvrstili na taj spisak .. al' nema potrebe za ovim anketama jer Barca neće dovoditi klasičnog centarfora, Messi igra i igrati će kao lažna 9-ka i to je to .. al' nekim slučajem kad bi Barca dovela klasičnog centarfora, zamislite taj show, Neymar lijevo, Messi desno, a centarfor trpa li trpa![]()
baš me zanima kako će to izgledati sa Neymarom, samo još da Sanchez digne formu, odnosno da nastavi kako je završio sezonu, biti će ebeno za sve ekipe
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Goalgetter
- Kontakt:
Pellegrini: Imamo dva odlicna napadaca, potreban nam je jos jedan.
Reakcija Guidettija:

Guidetti forever alone
Reakcija Guidettija:

Guidetti forever alone
- Consigliere
- Kontakt:
Kolika je Edinova godisnja plata?
I koliko dobije 'na ruke'?
I koliko dobije 'na ruke'?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- DonCorleone
- Kontakt:
Interesantno, dok Manciniju ni cetiri prejaka napadaca nisu bila dovoljna, Pellegriniju dovoljna dva. Tu se vec vidi razlika u razmisljanju i sistemu. Ne bi me cudilo da sistem pocne u 4-2-3-1 formaciji sa Aguerom na krilu.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
nevjerovatno koliko je ovaj igrač potcijenjen i zapostavljen u sitiju.Goalgetter je napisao/la:Pellegrini: Imamo dva odlicna napadaca, potreban nam je jos jedan.
Reakcija Guidettija:
Guidetti forever alone
Odlazi Safete.
Samuel EtoCartman je napisao/la:Nije se rodio centarfor koji moze trpat vise od Messia i zato se i nece desit.JTS je napisao/la:pa Džeko je klasična 9-ka, zbog toga su ga i uvrstili na taj spisak .. al' nema potrebe za ovim anketama jer Barca neće dovoditi klasičnog centarfora, Messi igra i igrati će kao lažna 9-ka i to je to .. al' nekim slučajem kad bi Barca dovela klasičnog centarfora, zamislite taj show, Neymar lijevo, Messi desno, a centarfor trpa li trpa![]()
Ni on.Durden je napisao/la:Samuel EtoCartman je napisao/la:Nije se rodio centarfor koji moze trpat vise od Messia i zato se i nece desit.JTS je napisao/la:pa Džeko je klasična 9-ka, zbog toga su ga i uvrstili na taj spisak .. al' nema potrebe za ovim anketama jer Barca neće dovoditi klasičnog centarfora, Messi igra i igrati će kao lažna 9-ka i to je to .. al' nekim slučajem kad bi Barca dovela klasičnog centarfora, zamislite taj show, Neymar lijevo, Messi desno, a centarfor trpa li trpa![]()
Nisu ni njemu dovoljna dva, već je izjavio da će uzeti još minimalno jednog ili dva. To je se znalo i od prije da će kupovati dodatne igrače za napad.......oni koji su mislili da će MC biti ekipa sa samo dva napadača+mlađahni Guidetti su samo živjeli u zabludi i sanjali neke mokre snove. Dobiti će i Aguero i Džeko itekakvu konkurenciju u napadu, samo je pitanje dana...DonCorleone je napisao/la:Interesantno, dok Manciniju ni cetiri prejaka napadaca nisu bila dovoljna, Pellegriniju dovoljna dva. Tu se vec vidi razlika u razmisljanju i sistemu. Ne bi me cudilo da sistem pocne u 4-2-3-1 formaciji sa Aguerom na krilu.
sad sam malo čitao komentare na 'sport catalunya' o Edinu, lijepo pišu i smatraju da bi bio jako dobro, čak odlično pojačanje .. pišu da je jak, visok, odličan joker, idealan igrač da uđe zadnjih 20 minuta i riješi tekmu
ne znam da l' bih volio Edina u Barci, s obzirom da bi sjedio na klupi
P.S. City blizu dovođenja Jovetića
ne znam da l' bih volio Edina u Barci, s obzirom da bi sjedio na klupi
P.S. City blizu dovođenja Jovetića
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
Boskvalitet
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Boskvalitet je napisao/la:[youtube][/youtube]
Zabi on hladno dva komada
Trenutno korisnika/ca: greenwood, haklamas, legendarnadruga, Proximic, Sveti i 47 gostiju.