FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
A razlog tome što je došao mali broj Fukara u Bihać jeste što je repka igrala protiv Slovačke u Slovačkoj (neki su pisali 4-5 navijača Slobode došlo).
Pobjeda je bolja od orgazma!
http://fksloboda.ba/images/stories/04.A ... vijaci.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
fina slika
fina slika

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Helić:
„Od prvog trenutka se moglo vidjeti kakav kriterij ima sudija Zrnić. Dijelio nam je žute kartone kao na traci, a nije sudio očigledan jedanesterac za nas. Mi smo se 23. kola borili časno i pošteno. Žao mi je Slobode, koja je u Gračanici bila fer i korektna i koja je bolja ekipa od Jedinstva. Međutim, jasno je da iza ovakvog suđenja i ovakve krađe neko stoji. Čestitam Slobodi na pobjedi, želim im da se plasiraju u Premijer ligu BiH, jer su oni u ovoj priči pokazali da su časni i pošteni. Mi smo željeli da se borimo na sportskom terenu, ali ovo što se danas dogodilo u Gračanici nije fudbal i ja ovako nešto nisam zapamtio u svom životu“
Pa i u Bihaću da je bilo 8000 gledaoca, bili biste dočekani kao što smo i mi u TZ.fukarezv je napisao/la:Razlika je sto su nama u Bihacu dobrodoslicu iskazali par stotina, dok je vama 80002343 je napisao/la:A vaši nisu bili lijepo dočekani u Bihaću? Čak je i taj momak što vodi navijanje rekao " da im se odužimo i oni su nas ugostili fino " ... Tako da ... niste vi ništa bolji od nasfukarezv je napisao/la:
ovaj video je dokaz koliko smo mi gostoljubljivi
Pa zar ne ??OldTimer je napisao/la:Tako je...trebali bi se natjecati ko ce prema drugome bolji, a ne gori biti....2343 je napisao/la:A vaši nisu bili lijepo dočekani u Bihaću? Čak je i taj momak što vodi navijanje rekao " da im se odužimo i oni su nas ugostili fino " ... Tako da ... niste vi ništa bolji od nasfukarezv je napisao/la:
ovaj video je dokaz koliko smo mi gostoljubljivi![]()
![]()
svi smo mi jedan narod, a ko bude imao vise novca I kupljenih tekmi ide u PL...posteno, pa ko koga za.hebe
U ovoj ligi je uvijek bilo i uvijek će biti kupovanja utakmica. Bez obzira što neki ne vide šta se dešava u njihovom klubu, i Jedinstvo i Sloboda su ove sezone kupili određeni broj utakmica. Ali, nije ni to bitno ... Bitno je da danas u nogometu i sportu općenito novac igra veliku ulogu. Evo ti primjera Rudara i Bratstva, već par godina su tu negdje, imaju dobre ekipe ali nemaju novaca da idu u PL, jer i kad bi se desilo da odu u PL vrlo brzo bi mogli ispasti. Sad je tu problem što većina ekipa koje uđu u PL mijenjaju sve iz korijena i onda dođu u situaciju da kad kojim slučajem ispanu iz PL, da dovedu klub pred gašenje. Pa zar nije onda bolje da u PL ide ekipa koja je s novcem, koja može kroz sezonu dvije napasti pozicije za europu a ne da ode u PL i da strepi za opstanak u ligi i opstanak kluba općenito. Zar to nije bolje za BH nogomet općenito??!! Uostalom, imali smo svi prilike vidjeti nekoliko klubova koji su bili u PL, ispadali pa se vraćali a sad ih nema nigdje. Ne opravdavam kupovanje i namještanje utakmica od strane bilo koga ali to je dalje problem NS BiH. Neće u Bosni biti dobrog nogometa i dobre lige dok se ne izvrši reorganizacija takmičenja, dok se ne napravi liga 10 (ili 12). Do tada ćemo imati situacije da ekipe završavaju sezone sa 10-ak bodova ili još gore, ovo što se već dvije godine dešava u federalnoj ligi, da ekipe odustaju od takmičenja i da im se klubovi dovode pred gašenje ...

Shvatam da je forum od ove stranice, al stvarno mi nije jasno kako se može ovako nešto pisat, isto kao da je Sloboda kiksala, a ne Jedinstvo...

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
to je prica kad ste vi prvi i ako vi udjete u ligu, "svi smo mi jedno, jedan narod ovo-ono , ucete i vi , i Sloboda zasluzuje PL itd itd"...a cim se mi bodovono poravnamo ide sastanak i uvrede samo takve i je.avanje Tuzlanske majke , pa opet smo jedan narod kad smo na 3 boda razlike... cim smo dosli na bod pocela je prica "oni tuzlanski kerovi i djubrad ce tek sad da vide itd itd" ...nemojte ba vise vaseg postenja i zajednistva, ima nas koji cujemo i saznamo neke stvari
ako kojim slucajem udje Sloboda u PL vidjet ces po komentarima iz Bihaca jesmo li jedan narod, dal treba da se volimo i jel Sloboda zasluzila PL

ako kojim slucajem udje Sloboda u PL vidjet ces po komentarima iz Bihaca jesmo li jedan narod, dal treba da se volimo i jel Sloboda zasluzila PL

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Pišu gluposti!!!wobly92 je napisao/la:
Shvatam da je forum od ove stranice, al stvarno mi nije jasno kako se može ovako nešto pisat, isto kao da je Sloboda kiksala, a ne Jedinstvo...
Jedva čekam da se preseli ova tema u Premijer Ligu!!!!!!!!!!!
oj zemljo Arabijo, koji li je debil ovo pisao? 

wobly92 je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Ma daj bježi jbt, bar bi ti trebao biti ozbiljniji ... Gdje si ti u Bihaću čuo da se "**** tuzlanska majka"ultrasstyle_tz je napisao/la:to je prica kad ste vi prvi i ako vi udjete u ligu, "svi smo mi jedno, jedan narod ovo-ono , ucete i vi , i Sloboda zasluzuje PL itd itd"...a cim se mi bodovono poravnamo ide sastanak i uvrede samo takve i je.avanje Tuzlanske majke , pa opet smo jedan narod kad smo na 3 boda razlike... cim smo dosli na bod pocela je prica "oni tuzlanski kerovi i djubrad ce tek sad da vide itd itd" ...nemojte ba vise vaseg postenja i zajednistva, ima nas koji cujemo i saznamo neke stvari![]()

LP
wobly92 je napisao/la:
Smatrao sam SS.ba ozbiljnim portalom sve do dok nisu objavili ovaj post

wobly92 je napisao/la:
pa oni to pisu namjerno kako bi ljudi vise komentarisali i svadjali se uostalom zbog tog mediji i postoje nista pametno

SLANA GARDA PONOS JE GRADA
sta ovo jos nema nikakav izvjestaj jel bio ko na utakmica sa ovih nasih portala 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
vjeruj mi ne radi se o ss.ba forumu niti o bilo kakvim balavicma koji nas zovu kerovima i slicno...ja prvi se zajebajem na forumu i davno sam se prestao paliti na stvari koje se pisu po fb, a i ovdje znas procijeniti ko je ozibljan i ko ima stvari i saznanja vrijedna ozbiljnog shvatanja a s kim se jednostavno trebas zezat i smijat..i ovo ne dolazi od balavaca i fb navijaca nego od nekih koji navodno nesto i znace tamo u tom krugu navijaca i kluba2343 je napisao/la:Ma daj bježi jbt, bar bi ti trebao biti ozbiljniji ... Gdje si ti u Bihaću čuo da se "**** tuzlanska majka"ultrasstyle_tz je napisao/la:to je prica kad ste vi prvi i ako vi udjete u ligu, "svi smo mi jedno, jedan narod ovo-ono , ucete i vi , i Sloboda zasluzuje PL itd itd"...a cim se mi bodovono poravnamo ide sastanak i uvrede samo takve i je.avanje Tuzlanske majke , pa opet smo jedan narod kad smo na 3 boda razlike... cim smo dosli na bod pocela je prica "oni tuzlanski kerovi i djubrad ce tek sad da vide itd itd" ...nemojte ba vise vaseg postenja i zajednistva, ima nas koji cujemo i saznamo neke stvari![]()
ako kojim slucajem udje Sloboda u PL vidjet ces po komentarima iz Bihaca jesmo li jedan narod, dal treba da se volimo i jel Sloboda zasluzila PL![]()
Ako jesi, ja ne znam onda gdje živim. Bihać je mali grad i sve se brzo sazna, pa bi se i takve priče brzo čule. To što ti zasnivaš svoje mišljenje o Bihaću i bišćanima na temelju par komentara neodgojenih balavaca na fb stranicama i na nekom je*enom ss.ba forumu onda je to tvoj problem. Eto npr. jučer su na vašoj fb stranici napisali kako jedinstvo vodi iz penala, i krenulo je *****e mame. A to opet pišu balavci i nije razlog da neko iz bihaća odmah generalizuje kako su svi tuzlaci go*na.
LP
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ja ne znam ko vodi onu nasu stranicu fksloboda . ba , ali samo znam da momci rade ocajan posao,pa oni covjece nista ne izbacuju osim textualnog prenosa i eventualno 1-2 vijesti tokom sedmice,pa zar je toliko tesko snimat mobitelom ili nekom kamericom,komplet tekmu sa gostujuceg terena,pa je postavit na youtube ili izbacit sazetak.eto npr ovaj momak iz Lukavca bi sjeo tu ko kec na desetku,Boze sacuvaj bijesan sam 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
nikakvsa razlika brate..sto vise nama jos godiultrasstyle_tz je napisao/la:ma jednom nogom![]()
ovo su ciste izjave iz straha, i prosli put kad smo mi smanjivali razliku oni su isto pricali kako su sve blizi i sigurniji u PL...u cem je razlika da su ovdje izgubili i sto su izvukli bod, opet bi bili prvi

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Svi ti momci kolko ja znam rade na volonterskoj osnovi, da tom momku neko da dnenicu (ako je vec nema) vjerovatno bi bilo bolje.zla2 je napisao/la:ja ne znam ko vodi onu nasu stranicu fksloboda . ba , ali samo znam da momci rade ocajan posao,pa oni covjece nista ne izbacuju osim textualnog prenosa i eventualno 1-2 vijesti tokom sedmice,pa zar je toliko tesko snimat mobitelom ili nekom kamericom,komplet tekmu sa gostujuceg terena,pa je postavit na youtube ili izbacit sazetak.eto npr ovaj momak iz Lukavca bi sjeo tu ko kec na desetku,Boze sacuvaj bijesan sam
Takodje volio bi da bude neki sedmicni update (video) zadnji trening, pa par izjava, ciro, kapite, jos neki igrac, da se radi sedmicni update povreda (intervju sa fizioterapeuto)
Da se napravi neka vrsta Sloboda TV-a
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Interni moderator
- Kontakt:
za kakanj nema izgovora...igramo dole utakmicu ne jedne nego dvije sezone...bude li nas ispod 1500 necu vise Slobodine utakmice pogledat
...bit ce tu i robova i svega jos
SAMO HRABRO...NISTA LABAVO

SAMO HRABRO...NISTA LABAVO

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
pa o tome ti pricam,znaci stranica je polumrtva,da ne ubaci textualni prenos ili neki update u toku sedmice trening i to mislio bi da je nemaklasik je napisao/la:Svi ti momci kolko ja znam rade na volonterskoj osnovi, da tom momku neko da dnenicu (ako je vec nema) vjerovatno bi bilo bolje.zla2 je napisao/la:ja ne znam ko vodi onu nasu stranicu fksloboda . ba , ali samo znam da momci rade ocajan posao,pa oni covjece nista ne izbacuju osim textualnog prenosa i eventualno 1-2 vijesti tokom sedmice,pa zar je toliko tesko snimat mobitelom ili nekom kamericom,komplet tekmu sa gostujuceg terena,pa je postavit na youtube ili izbacit sazetak.eto npr ovaj momak iz Lukavca bi sjeo tu ko kec na desetku,Boze sacuvaj bijesan sam
Takodje volio bi da bude neki sedmicni update (video) zadnji trening, pa par izjava, ciro, kapite, jos neki igrac, da se radi sedmicni update povreda (intervju sa fizioterapeuto)
Da se napravi neka vrsta Sloboda TV-a

staragarda je napisao/la:za kakanj nema izgovora...igramo dole utakmicu ne jedne nego dvije sezone...bude li nas ispod 1500 necu vise Slobodine utakmice pogledat![]()
...bit ce tu i robova i svega jos
![]()
![]()
SAMO HRABRO...NISTA LABAVO![]()
zaboravio si Delije njih 20-ak

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.