jel sad odlično

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
jel sad odlično
@Hordas, tebi izgleda svaki post velicanje kona...Jarane da su igrali najbolje bili bi prvaci, mi smo igrali sa odredjenim problemima zbog odnosa Hus-igraci, ali smo pokazali u nastavku da nam niko nista ne bi mogao...Hordas84 je napisao/la: ↑06 jul 2020, 19:00Tako smo i prosle godine pricali za kone,pa ljudi bili najjaci realno,sreca nasa pa oni nisu imali odbrane prosle sezone.Al igrali su najbolje ne moze to niko poreci.Denchi je napisao/la: ↑06 jul 2020, 18:28Ljudi dragi, ne zaboravite Borac, koji ima solidnu ekipu, a imat ce i predsjednika saveza...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 jul 2020, 17:23
Tc nema nikakve sanse
Jako lose igrace dovode,a imaju i prosjecnog trenera
Znaci ostaju zeljo,zrinjski i mi za titulu
Za 4 mjesto ce se boriti Velez,Radnik i Siroki
Ja njih ocekujem na 2gom mjestu...
Tuta Sisi, nemaju veznog reda nikako, nesto i sa krilima budalesu...mislim da ce bit patnja s njima igrat standardno(sumnjam da cemo ih kantat) ali ne vidim ih u borbi za vrh...
Zrinjski slicno, vezni ne postoji vise, bilo kakva uigranost vise ne postoji, ako Bilbu krene krenuce i njih, mada sumnjam da ce napraviti neki ozbiljan napad na titulu, predugo je zizovic vodio mali klub da bi uradio nesto ozbiljno...nema taj mentalitet...
Mislim da bi Velez mogao iznenaditi, okurazili su se, niko ih nije razmontiro, razvalio i sad samo rastu, mogu se nositi sa svima....
Kone, imaju Stilica, i ja ne vidim drugog opasnog igraca, ovo ostalo je taraba, ali ih brko moze nalozit, skupinu isluzenih igraca, da pokusaju nesto za 100.godina...pri tom moraju imat srece sa ozljedama i lovom da drze mir, raspored im je apsolutno los i odma idu u klinc s nekim jacim ekipama gdje mogu imat i kartona i ozljeda, oni lete na euforiji tako da ce sami sebe sabotirat ako ne ufate seriju...moguce da budu u vrhu ali mislim da im je trece mjesto vrhunac i mokri san...
Jučerašnje slike, iz Visokog.
E ybg
De ne buncaj, najjace realno tukli svi, velez, siroki, zrinjski, realno **** ali sa sudijama....guzovaca sudijska i celik za stolom dobise poklon...cim je krpic otiso umrli...Hordas84 je napisao/la: ↑06 jul 2020, 19:00Tako smo i prosle godine pricali za kone,pa ljudi bili najjaci realno,sreca nasa pa oni nisu imali odbrane prosle sezone.Al igrali su najbolje ne moze to niko poreci.Denchi je napisao/la: ↑06 jul 2020, 18:28Ljudi dragi, ne zaboravite Borac, koji ima solidnu ekipu, a imat ce i predsjednika saveza...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 jul 2020, 17:23
Tc nema nikakve sanse
Jako lose igrace dovode,a imaju i prosjecnog trenera
Znaci ostaju zeljo,zrinjski i mi za titulu
Za 4 mjesto ce se boriti Velez,Radnik i Siroki
Ja njih ocekujem na 2gom mjestu...
Tuta Sisi, nemaju veznog reda nikako, nesto i sa krilima budalesu...mislim da ce bit patnja s njima igrat standardno(sumnjam da cemo ih kantat) ali ne vidim ih u borbi za vrh...
Zrinjski slicno, vezni ne postoji vise, bilo kakva uigranost vise ne postoji, ako Bilbu krene krenuce i njih, mada sumnjam da ce napraviti neki ozbiljan napad na titulu, predugo je zizovic vodio mali klub da bi uradio nesto ozbiljno...nema taj mentalitet...
Mislim da bi Velez mogao iznenaditi, okurazili su se, niko ih nije razmontiro, razvalio i sad samo rastu, mogu se nositi sa svima....
Kone, imaju Stilica, i ja ne vidim drugog opasnog igraca, ovo ostalo je taraba, ali ih brko moze nalozit, skupinu isluzenih igraca, da pokusaju nesto za 100.godina...pri tom moraju imat srece sa ozljedama i lovom da drze mir, raspored im je apsolutno los i odma idu u klinc s nekim jacim ekipama gdje mogu imat i kartona i ozljeda, oni lete na euforiji tako da ce sami sebe sabotirat ako ne ufate seriju...moguce da budu u vrhu ali mislim da im je trece mjesto vrhunac i mokri san...
Ma jarane nije z.ayebancija, te Amaw najaci trener, te kone najbolje igrale...Halo, tema Plavi žohari pa velicaj brate do zore...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 jul 2020, 19:54@Hordas84 ovako ce te vrijedjati dok ne kazes jesi li protiv ili za mortema
Ako kazes da si ZA mortema,ocekuj ista citiranja,a ako si PROTIV mortema onda te necemo dirati![]()
Ma znam,slazem seVanja8 je napisao/la: ↑06 jul 2020, 20:08Ma jarane nije z.ayebancija, te Amaw najaci trener, te kone najbolje igrale...Halo, tema Plavi žohari pa velicaj brate do zore...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 jul 2020, 19:54@Hordas84 ovako ce te vrijedjati dok ne kazes jesi li protiv ili za mortema
Ako kazes da si ZA mortema,ocekuj ista citiranja,a ako si PROTIV mortema onda te necemo dirati![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.