FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@Alfred je nas i moze pisati tekstove kakve zeli 

- f0rest1946
- Kontakt:
Isti sam brate naježim se kad to procitam hahaha.AlfredNobel je napisao/la: ↑20 jan 2021, 17:10"Naš je, gine"..
Zar u 21. stoljeću i dalje ima onih koji pišu floskule ovog tipa? Pa sunce ti poljubim, ako mi ima išta gore kod našeg naroda od ove patetičnosti i nekakve osjećajnosti, pa tačno mi mrak na oči padne kad pročitam ovako nešto. Zamisli argumenta "ma naš je, gine", znači strašna referenca. Evo onda mogu i ja igrati, odnosno svi s foruma.
Prestanite već jednom s tim klišeima i presseravanjima i skontajte da je u fudbalu nebitno jesi li naš, tuđi, ovaj onaj, bitno je kakav si trenutno, u sadašnjosti. Isto ono kad krene "neka ga prije dvije sezone bio najbolji, zabio tom i tom", koga boli qurac. Gade mi se razmišljanja ljudi iz 19. stoljeća.
Evo možemo Cartel i ja proći, on kao napadač, ja kao vezni. Obojica volimo Klub, poginuli bi, ostavili srce na terenu, izgarali, a i ne bismo tražili previše. Nema veze što ne možemo dva sprinta istrčati, voljom i željom se sve nadoknadi.
Ginut cu i ja za platu kakvu on ima i to mu je posao ali treba nesto i znati ako je Fudbaler

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- AlfredNobel
- Kontakt:
Prva stvar, drugi par opanaka je spominjanje familije. Uostalom, to je kod nas normalno, pogotovo na ovom podneblju i na to se naviknite. Lično, nikad nekom našem nisam to psovao, baš se ne sjećam ko je bio toliko bezobrazan da zasluži psovke, možda Pavlović nakon srednjaka.TheNorthFace je napisao/la: ↑20 jan 2021, 17:20Pa nije isto kritika i ismijavanje i **** majki i očeva. Treba nam novi napadač, vidimo to svi, nije niko ćorav, ali momak nije zaslužio da se neke granice prelaze. Barem dosad.AlfredNobel je napisao/la: ↑20 jan 2021, 17:10"Naš je, gine"..
Zar u 21. stoljeću i dalje ima onih koji pišu floskule ovog tipa? Pa sunce ti poljubim, ako mi ima išta gore kod našeg naroda od ove patetičnosti i nekakve osjećajnosti, pa tačno mi mrak na oči padne kad pročitam ovako nešto. Zamisli argumenta "ma naš je, gine", znači strašna referenca. Evo onda mogu i ja igrati, odnosno svi s foruma.
Prestanite već jednom s tim klišeima i presseravanjima i skontajte da je u fudbalu nebitno jesi li naš, tuđi, ovaj onaj, bitno je kakav si trenutno, u sadašnjosti. Isto ono kad krene "neka ga prije dvije sezone bio najbolji, zabio tom i tom", koga boli qurac. Gade mi se razmišljanja ljudi iz 19. stoljeća.
Evo možemo Cartel i ja proći, on kao napadač, ja kao vezni. Obojica volimo Klub, poginuli bi, ostavili srce na terenu, izgarali, a i ne bismo tražili previše. Nema veze što ne možemo dva sprinta istrčati, voljom i željom se sve nadoknadi.
I nije isto je li neko gine ili ne, i je li naš ili nije. Eto, sebe si stavio kao primjer. Da si zaigrao kao fudbaler i da te stalo, jbga, gdje bi ti bilo lakše podnijeti da ti spominju rod i porod s tribina? U fks, u klubu uz koji si odrastao, gdje ti je porodica negdje na tribini i sluša to, ili negdje u Azerbejdžanu gdje otišao uzet pare i ne znaš ni šta ti dobacuju. Jedino što znaš je svoja statistika i račun na početku mjeseca.
Druga stvar, brkaš kompletan kontekst. Kakve sad veze ima igram li u BiH ili Azerbejdžanu, otkud odjednom to tema?
Ja sam se dotakao onog što si ti rekao, a to je floskula "naš je, gine". Prije svega, ko god je igrač, mora da shvati da će mu se ebavati familija, da će biti popljuvan kad-tad. Ko se s tim ne može nositi, slobodno neka batali fudbal.
Psovke su izgovor za slabiće i mentalne patuljke, koji se pogube nakon što mu majku spomenu. Što se jedan Rahmanović ne ušuti nakon psovki i gestikulacija, već postane gladniji? Zato što nije jajara. Zašto se Benko ne osvrće na to, o Sušiću da ne pričam? Zato što su profesionalci, zato što su prihvatili da je sastavni dio posla kojim se bave. Zato pokidaju na terenu i vozdra, psuj koliko hoćeš. Isto da sam i ja fudbaler, boli me qurac šta neki krezubi hajvan psuje, moje bi bilo da odradim posao na terenu i vozi kući.
Znam da je bila priča za Ordagića u vezi pritiska, ako je istina, onda je obična pickica.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- robertkosar
- Kontakt:
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- ElCartel11
- Kontakt:
Rekao sam vam 500 milja odmah.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
15.10.2013.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kunem ti se, tako mi to piči po živcima, da se iznerviram u momentu. Ne vjerujem kako plitka razmišljanja, pomiješana s nekakvim emocijama i patetikom. Preorao bi komplet Koševo kad bi mi milju markica dali, a kamoli platu koju on ili neko drugi ima, a koja je 'masna'.f0rest1946 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 17:31Isti sam brate naježim se kad to procitam hahaha.AlfredNobel je napisao/la: ↑20 jan 2021, 17:10"Naš je, gine"..
Ginut cu i ja za platu kakvu on ima i to mu je posao ali treba nesto i znati ako je Fudbaler![]()
- AlfredNobel
- Kontakt:
Evo ako ovo slučajno pročita neko iz Uprave, javljam se za poziciju napadača. Možda ne mogu trčati kao Oremuš i Tatar, možda ne znam driblati Sušić, ali znam kao Jukić. Možda nemam neki odraz, možda se ne mogu nositi ni s jednim stoperom, možda me handri diskus hernija, možda imam 10 kila viška, možda su mi noge kao kod Petera Croucha, ali budite sigurni da ću ostaviti srce na terenu, svojom borbom isfrezati svaki stadion u ovoj ligi, poginuti, izginuti, umrijeti, zaginuti, dati zadnji atom snage itd. Uz to, volim Klub više od sebe, član sam, venama mi teče bordo krv i znam nabrojati prvih 11.
Ako su zainteresovani, javi mi se Hadžija, nisam težak na parama, zdogovorićemo se lako.
Ako su zainteresovani, javi mi se Hadžija, nisam težak na parama, zdogovorićemo se lako.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 20 jan 2021, 17:46, ukupno mijenjano 2 puta.
napoleon72 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 17:28Hare se ponasa ko uhljeb u BHTelekomu kad nazoves da prijavis kvar.

Jest ga ruzno vidjeti u drugom dresu 

@Zukanovic, znas li ista za procenat, koliko smo dobili uz ovih 300k ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Za Rahmanovica se znalo tri cetri dana i evo tek sad predstavljen, nema skrivanja ni insajdera, sportski direktor rekao dolazi igrac i naravno došao igrac. Fino uradjeno predstavljanje igraca konya je osrednji turski klub al ima se sta naučiti, nije sramota od boljih uciti.
- robertkosar
- Kontakt:
Da sam na Haretovom mjestu nebi sutno loptu dok nebi skinuo minimalnom 15 kg viska sala 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- ElCartel11
- Kontakt:
20%
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
kad je već otišao iskreno se nadam da će imati dobru minutaži i da će nastaviti sa golovima i asistencijama da i na taj način klub profitira
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: HordasDolacMalta, HyperOS, N3R3D, napoleon72, riki46, Vanja8 i 39 gostiju.