Ubaci ti virus u uredjaj

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Denchi je napisao/la: ↑06 jul 2020, 06:03Dobar hamza, lijevak, istrca Pidro naprijed on udje na pidrino mjesto i zatvori kad su ovi uzeli loptu, pametno igra, bolju tehniku i dodavanje ima od Kurdica...RajaBa1983 je napisao/la: ↑05 jul 2020, 22:53besic je mali zvijerGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 jul 2020, 22:49Ma Kurdic beton,imam osjecaj da ovako nastavi da ce se Milicevic morati dobro oznojiti da ostane u prvih 11
Besic solidan,i fina je to zamjena
Imamovic mi je takodjer fino odigrao i nadam se da ce SŠ racunati na njega
znam momak licno iz ilijas
biti ce od njega dobar stoper![]()
Klonira mail, licne podatke, sve sto imas na kompu...
Lajk(1.kom)
Moderator se isto naljuti ako pises iz druge drzave, pazi !!
Nakon što su potvrđeni slučajevi koronavirusa kod igrača Mladosti i Zrinjskog, prema saznanjima do kojih je došao naš portal, prva dva kola nove sezone u Premijer ligi će biti odgođena za tim iz Doboja kod Kaknja.
Ako Shirak remizira i izgubi zadnju, a Alashkert dobije obje imat će isto bodova. Ne znam koji je međusobni omjer te dvije ekipe
Mislim da je stala malo u porduzetcima ili na penalima, nisam siguran...
Glupost ako to urade, onda ce svi klubovi to traziti kad/ako im se zarazi neki igrac. I onda ce biti njima ste dopustili morate i nama, necemo kompletirati ligu za 2 godine.miky_hz je napisao/la: ↑06 jul 2020, 15:11Nakon što su potvrđeni slučajevi koronavirusa kod igrača Mladosti i Zrinjskog, prema saznanjima do kojih je došao naš portal, prva dva kola nove sezone u Premijer ligi će biti odgođena za tim iz Doboja kod Kaknja.
Eto izgleda da "odmaramo" drugo kolo.Vjerujem da ce biti pomjeranja jos nekih kola pred Evropu.Jel nas ono nesto kaci 3 puta u 7 dana sa LP, Olimpik pa Evropa pa neko nemogu se sad na prvu sjetiti,pogotovo ako budemo na gostovanje izvuceni.Sigurno ce biti pomjeranja.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Ahrefs [Bot], Amidzaa, BeYaZ, boki86, Bordo10, bordobijeli, Bosniacum Lilium, BrazzoBavarac, budzak, Burberry46, bvsic, Dadox, egocentrik, ErosViverosViv, Fouzi1, Fudo, HyperOS, insimadop, johntravolta123, JuricaSpindl, Kabinet1987, KarloIvandic, Kaunas, Lokomotifa, MaroonWhite1946, mnon46, mosarajvosa83, napoleon72, perodeformero, Posejdon, roccosiffredi, samoFKS, Serha, siroliver69, svihsedamsamuraja, tuitamo, ubipara, Vaya, Venom, WeekendOffender i 414 gostiju.