Ljudima vise dosadilo gledati te utakmice.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
To je istina.M4kaveli je napisao/la:Ma previse je Clasica u tako malo vremena.
Ljudima vise dosadilo gledati te utakmice.
Kme kme..LenBias je napisao/la: idi troluj rodbinu kod kuce, ovde si za 28 postova uspio dosaditi i bogu i narodu
Kako piše engleski list 'The Mirror', Real Madrid želi kao zamjenu za ozljeđenog Ikera Casillasa, dovesti golmana QPR-a i bivšeg saradnika Mourinha u Interu, Júlia Césara
Kako je glupo, pa to mu je jedini način da dokaže kako Marca nije upravu, kako se izmišljaju laži i slično, zar ne?LBJ MVP je napisao/la:Pa meni je glupo od Pere što je zvao presicu,to je dokaz da očigledno nešto ne štima.Mislim ako kome treba još koji dokaz osim igre i rezultata ove sezone.
Vidi onda ovog lika. Kasniš možda neke dvije godine. Čuj MARCA na strani Reala, bez uvrede, ali ti nemaš pojma ni o Realu ni o španskim medijima i očigledno je da ih uopće ne pratiš.schweinsteiger je napisao/la:Vec odavno je poznato da je Marca na strani Reala i zasto bi sada izmisljali ovakve stvari odjednom kada u klubu ionako ne stima sve kako treba
Koristan je,ali za protivnika.emir18 je napisao/la:e Arbeloa levatino sta ucini,doves desnog beka ba ovaj je beskoristan...
vi bez odbrane - mi bez odbrane - frcat ce na sve straneRealMoudrid je napisao/la:Da nije koristan ne bi igrao u Realu, jel... Trebaš biti malouman da to ne shvataš.
Protiv Barce nema Ramosa, nema Pepea, nema Casillasa, nema Coentraa a Marcelova forma će biti upitna s obzirom na tromjesečnu stanku
Bit je što ste vi uvijek bez odbrane a mi samo silom prilikabparena je napisao/la:vi bez odbrane - mi bez odbrane - frcat ce na sve strane
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.