Ma proljev sam dobio kad sam vidio tvoj post,desi se uvijek.Proći će kad se odjavim.FKKrajina je napisao/la:Da brani Iker,rekao bih 50-50LBJ MVP je napisao/la:Dobio sam proljev.FKKrajina je napisao/la:Jesu li se pocele tresti gace ?Ali mislim da je Adan veca rupa od Pinta.
Uzmi Linex za proljev.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- KapioFootball
- Kontakt:
Sto je neko rekao gore, sad ce Adan na gol i nece sici 10 godina 

HALA MADRID!!!
a hoće nas usrećitKapioFootball je napisao/la:Sto je neko rekao gore, sad ce Adan na gol i nece sici 10 godina

naprijed rejal
Raspored Reala u narednih 10 mečeva: Getafe(H), Barcelona(H), Granada(A), Sevilla(H), Manchester United(H), Rayo Vallecano(H), Deportivo(A), Barcelona(A), Barcelona(A), Manchester United(A)
bice ovo čupavo , barca , barca pa mancho i to sve u gostima
- JohnLennon
- Kontakt:
Dobit cemo sve.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Normalno.JohnLennon je napisao/la:Dobit cemo sve.
geoxx je napisao/la:Raspored Reala u narednih 10 mečeva: Getafe(H), Barcelona(H), Granada(A), Sevilla(H), Manchester United(H), Rayo Vallecano(H), Deportivo(A), Barcelona(A), Barcelona(A), Manchester United(A)
Od ove dvije tekme sa Barcom sto sam boldirao jednu igramo kuci, a ne obje u gostima, to je liga.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Kup otpisati , dakako.Od utakmice sa Mančom , zavisi nam sezona(tj. njen nastavak).
Veoma moguće da već u martu , počnemo pričati, kako će sledeća sezona biti naša.
Veoma moguće da već u martu , počnemo pričati, kako će sledeća sezona biti naša.
Samo deco ne ginite radi reda , sve je to partija šaha , armija pešaka strada za megdan.
Znam ko nece pricatMalterego je napisao/la:Kup otpisati , dakako.Od utakmice sa Mančom , zavisi nam sezona(tj. njen nastavak).

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Marca ne laže

Ikerova povreda

Ikerova povreda

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
uuuuuu gadna povreda - iskreno mi je zao za Ikera. Ovo za golmana nije ni malo bezazlena povreda i za vrijeme koje dolazi. Neka mu je sa srecom...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
idi troluj rodbinu kod kuce, ovde si za 28 postova uspio dosaditi i bogu i naroduMalterego je napisao/la:Kup otpisati , dakako.Od utakmice sa Mančom , zavisi nam sezona(tj. njen nastavak).
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Nikome momak nije dosadio osim nekoliko vas koji sebi daju za pravo da se tako obracate ljudima koji i ovdje pisu. Od kud vama pravo da vi odmah hvatate familije, pljuvanja i pogrdnih naziva za sve one koji ne pisu ono sto bi vi pojedini htjeli ? U cemu je fazon da vama niko ne pominjne familiju i slicno a na Barca pdf pisete i ono sto se njima ne svidza. I sta ? - nista - sad ces pocet pricu adminu kako zelis zastititi ovaj pdf, da ne mozes pisati, da ljudi troluju i slicno a neces napisati da se odmah hvatas tudze familije nakon sto je momak vjerovatno napisao istinu i samo svoje misljenje. A i admin nasjeda na tu tvoju foru - i vjerovatno ce obrisat ovo sto sam ja sad napisao a nece taj tvoj gore "familijarni" post.LenBias je napisao/la:idi troluj rodbinu kod kuce, ovde si za 28 postova uspio dosaditi i bogu i naroduMalterego je napisao/la:Kup otpisati , dakako.Od utakmice sa Mančom , zavisi nam sezona(tj. njen nastavak).
arena osvetnik u akciji
s plaštem ,maskom preko očiju i jednom supermoći(pretvaranje đ u dž te ć u č i gdje treba i gdje ne)
nisu to trolovi,malterman je dijete a arena je bot

s plaštem ,maskom preko očiju i jednom supermoći(pretvaranje đ u dž te ć u č i gdje treba i gdje ne)
nisu to trolovi,malterman je dijete a arena je bot
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 25 jan 2013, 10:05, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
rerno, drzim te na hide ali znajuci da si ovde mi se obratio jer nisi imao kome drugom morao sam pogledati o cemu se radi, sada da te pitam samo jesi li ti normalan? ja nisam u losem kontekstu napisao nista za rodbinu i uvrijedio, nemoj da pretjerujes i izmisljas, ovo je gore sasvim normalna recenica, isto kao da sam napisao idi svojoj rodbini, porodici, ocu, majci naspi vode, oguli krompir, kupi brasno, ne izmisljaj covjece, dodji sebi i prestanite nas smarati na nasoj temi trolovanjem i svime ostalime sto nema nikakve veze sa real madridom 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Kojeg datuma se igraju te utakmice kupa sa Barcelonom što igrate?
za sad vam je raspored feb. 9. protiv Sevilla kući, feb. 13 protiv Manchestera kući, pa onda mart 3. protiv Barce kući, te mart 5. protiv Manchestera u gostima, znači to su dvije ligaške utakmice prije utakmice sa nama? a kad' se kup igra? neka me neko ispravi ako sam pogriješio šta..
pozdrav
za sad vam je raspored feb. 9. protiv Sevilla kući, feb. 13 protiv Manchestera kući, pa onda mart 3. protiv Barce kući, te mart 5. protiv Manchestera u gostima, znači to su dvije ligaške utakmice prije utakmice sa nama? a kad' se kup igra? neka me neko ispravi ako sam pogriješio šta..
pozdrav
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
- tyler durden
- Kontakt:
30 januara i 7 dana poslijexGGMU je napisao/la:Kojeg datuma se igraju te utakmice kupa sa Barcelonom što igrate?
pozdrav

znaci Barca, pa Barca Liga,pa Barca, pa Utd.
prva tekma kupa se igra 30 januara,a druga krajem februaratyler durden je napisao/la:30 januara i 7 dana poslijexGGMU je napisao/la:Kojeg datuma se igraju te utakmice kupa sa Barcelonom što igrate?
pozdrav![]()
znaci Barca, pa Barca Liga,pa Barca, pa Utd.

LenBias ok je to da sam na ignore i to mi je drago jer bezze se ne razumijemo i svasta pisemo. Ali na jedan post da se odgovara nejjasnim pominjanjem rodbine nemoj sad price da nisi imo niske pobude. Ja sam sasvim normalan covjek i znam razdvojiti neke stvari od hinjaluka. To nije normalna recenica al ako ti mislis tako to je nepromjenjivo. I shvati da je to napisao covjek koji takodze navija za Real i sigurno nije imao namjeru trollat kako ti mislis.LenBias je napisao/la:rerno, drzim te na hide ali znajuci da si ovde mi se obratio jer nisi imao kome drugom morao sam pogledati o cemu se radi, sada da te pitam samo jesi li ti normalan? ja nisam u losem kontekstu napisao nista za rodbinu i uvrijedio, nemoj da pretjerujes i izmisljas, ovo je gore sasvim normalna recenica, isto kao da sam napisao idi svojoj rodbini, porodici, ocu, majci naspi vode, oguli krompir, kupi brasno, ne izmisljaj covjece, dodji sebi i prestanite nas smarati na nasoj temi trolovanjem i svime ostalime sto nema nikakve veze sa real madridom
Al nema veze - idemo dalje .... pozz
Opet će se Real i Barca nasaditi jedni na drugima kroz ove silne utakmice, teško da će se ovakav tempo moći izdržati, nešto kao prošle godine u polufinalu LP.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.