FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Cuspajz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Cuspajz » 14 sep 2010, 00:36

ono sto treba naglasiti kao pozitiVnu stvar iz sirokog jeste da su nakon kraja utakmice dosli svi igraci ispred trbine i amar je dosao na prozivanje navijaca ,10 seknudi su stajali svi i gledali prema navijacima nakon cega su dobili nevidzenu podrsku kao da je 4 1 za nas bilo i moglo se vidjeti tek onda koliko ih je stid radi igre u toj utakmici ,i dalje tvrdim da su manijaci bili od 1 minute da bi ovo bilo drugacije sigurno koliko toliko jer bez navijacA svojih ovaj zeljo nije zeljo jednostavno ,sutra zato svi u 19 h na grbavicu i napravimo ludnicu kao nikada prije jer ovaj tim ima kvalitet bez obzirao kako to sad izgledaalo .jednostavno ne ide nas fulamo sve zicere ,padamo psiholoski i primamo naivne golove ali kad se okrene onda ce mnogi nastradati a to ce se desiti vec mozda nakon drine ,SUTRA KO NE DODZE A MOZE NE TREBA SE NI SVRSTAVATI KAO NAVIJAC ZELJEZNICARA ,karTe su iste kao za prvesnstvene tekme oooo ooo nije nedelja ali nebitno zeljo igra, JEDNOSTAVNO SVI NA JUG 8-)

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 14 sep 2010, 00:49

Cuspajz je napisao/la:ono sto treba naglasiti kao pozitiVnu stvar iz sirokog jeste da su nakon kraja utakmice dosli svi igraci ispred trbine i amar je dosao na prozivanje navijaca ,10 seknudi su stajali svi i gledali prema navijacima nakon cega su dobili nevidzenu podrsku kao da je 4 1 za nas bilo i moglo se vidjeti tek onda koliko ih je stid radi igre u toj utakmici ,i dalje tvrdim da su manijaci bili od 1 minute da bi ovo bilo drugacije sigurno koliko toliko jer bez navijacA svojih ovaj zeljo nije zeljo jednostavno ,sutra zato svi u 19 h na grbavicu i napravimo ludnicu kao nikada prije jer ovaj tim ima kvalitet bez obzirao kako to sad izgledaalo .jednostavno ne ide nas fulamo sve zicere ,padamo psiholoski i primamo naivne golove ali kad se okrene onda ce mnogi nastradati a to ce se desiti vec mozda nakon drine ,SUTRA KO NE DODZE A MOZE NE TREBA SE NI SVRSTAVATI KAO NAVIJAC ZELJEZNICARA ,karTe su iste kao za prvesnstvene tekme oooo ooo nije nedelja ali nebitno zeljo igra, JEDNOSTAVNO SVI NA JUG 8-)
Samo da još malo podebljam ovo, da se jasnije vidi :!:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 14 sep 2010, 00:51

1921 je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Jest glupo, čuj bodemo, bacamo bombe i sl. Kolika god ironija bila(znam o čemu se radi, na šta se misli u pjesmi), pa trebamo ŽELJI pjevat, a ne tamo o nekim debilnim grupama, da im govorimo što šta. Bolja je puno prva verzija.
Ne glumite moraliste i Esade Arnautalice kad veze nemate (ovo se ne odnosi samo na omara).Hocete onu sa klipa pjesmu,a ne mozete upamtiti ovu tri puta kracu verziju,budite malo realni i ne kenjajte bezveze.Ko je skont'o - skont'o je,ko nije nek' ne pjeva i nek' se preseli iz kopa negdje drugo.
Je li problem odstampati tekst pjesme na papir i podjeliti raji kao proslih godina ? :roll: Niko nije malouman da ne moze zapamtiti rijeci pjesme.
slazem se da se to isprinta..doduse jeste da bi kostalo :roll: ali je pravo ritmicna pjesma :D al' kad raja može da nauči 'u šumarku' i 'kad ti dođu teški dani' itd..što ne bi i ovu.. sa ovom dužom verzijom ;) :mrgreen:
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 14 sep 2010, 01:04

Vidim admini rade cestito svoj posao na ovoj temi. Svaka cast! Izbrisani su neki postovi koji su u najmanju ruku glupi, jedan od njih je bio i moj ali me onaj edintm87 iznervirao cinizmom. U ovom postu nema ironije. Moderatori aferim!
Osim - drugo ime za Želju !

LiMvOtElJoZe
Kontakt:

Post Postao/la LiMvOtElJoZe » 14 sep 2010, 01:16

ko voli nek izvoli..
niko vas netjera da idete na jug... ima te sjever pa pjevajte sta vam srcu pase

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 14 sep 2010, 09:44

Cuspajz je napisao/la:ono sto treba naglasiti kao pozitiVnu stvar iz sirokog jeste da su nakon kraja utakmice dosli svi igraci ispred trbine i amar je dosao na prozivanje navijaca ,10 seknudi su stajali svi i gledali prema navijacima nakon cega su dobili nevidzenu podrsku kao da je 4 1 za nas bilo i moglo se vidjeti tek onda koliko ih je stid radi igre u toj utakmici ,i dalje tvrdim da su manijaci bili od 1 minute da bi ovo bilo drugacije sigurno koliko toliko jer bez navijacA svojih ovaj zeljo nije zeljo jednostavno ,sutra zato svi u 19 h na grbavicu i napravimo ludnicu kao nikada prije jer ovaj tim ima kvalitet bez obzirao kako to sad izgledaalo .jednostavno ne ide nas fulamo sve zicere ,padamo psiholoski i primamo naivne golove ali kad se okrene onda ce mnogi nastradati a to ce se desiti vec mozda nakon drine ,SUTRA KO NE DODZE A MOZE NE TREBA SE NI SVRSTAVATI KAO NAVIJAC ZELJEZNICARA ,karTe su iste kao za prvesnstvene tekme oooo ooo nije nedelja ali nebitno zeljo igra, JEDNOSTAVNO SVI NA JUG 8-)
apsolutno se slazem sa tobom iako sam danas druga smjena da cu se od sebe da stignem na tekmu skola mi zavrsava u 19.05 pa cu se potrudit samo ne znam kako kartu da nabavim
svoj ti pos'o !

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 14 sep 2010, 10:11

Idemo toplo-hladno ove sezone..uradimo maestralnu utakmicu,pa onda odigramo ponizavajucu utakmicu..ne mora to biti toliko lose ako ce i igraci i trener i klub kao cjelina a bogami i navijaci nauciti nesto iz ovoga...igraci bi trebali nauciti da se bez postenog rada i sa nazivom sampioni ne moze ponoviti ni priblizan uspjeh..pristup igri treba i mora ostati isti i kada se gostuje a ne samo na voljenoj grbavici...no to je opet posao trenera,koji mora nauciti da ih pravilno motivise i da ukaze na pravi nacin mnoge stvari..bilo je promjena u igrackom kadru za razliku od sampionske ekipe,ali misljenja sam da su te promjene cak i dobre,no naravno samo za nasu ligu..treba vremena da se zadaci podese i da zaigramo srcano i jako kao prosle godine..mislim da itekako imamo vremena da se nastimamo cak i u ovoj polusezoni..navijaci moraju nauciti kako podrzati ekipu i kada im ne ide..ne treba se praviti drama iako smo svi razocarani nastupom i pristupom u prosloj utakmici...mi trebamo gledati globalnije,stvoriti kompletnu sliku,biti realniji i dati nesebicnu podrsku...da smo pravi,vec danas bi doslo 10 000 ljudi na grbavicu i ponovo i ponovo i ponovo osvojiti srca nasih igraca..dati im poruku da i kada bas ne ide,da smo tu za klub,ostaviti ih zatecene i natjerati ih da onakav pristup igri vise nikada ne ponove..podrska ima strasan kontraefekat pljuvanju..igrac kad osjeti ljubav,leti,ima u glavi drugaciju pricu...i sto je najvaznije,tek onda zna da je iznevjerio navijace..zato ce da gine..kada pljujemo po njima,opet to znaju,ali na drugaciji nacin,stvara im se pritisak,negativni su sami od sebe i onda im treba psiholog a ne podrska..
Klub ima dosta problema u svom radu..malo je kvalitetnih koji pokusavaju da vrate jedan normalan nivo rada..premalo ih zna svoj posao..stabilizacija kluba ne tece onim tempom koji su mislili da ce ici..pocinju i tekuci problemi koji su normalni za sezonu,a to je da se igraci povrijedjuju...ostadosmo bez dobrog stopera,po meni najboljeg od njih cetvorice..postoje indicije da jos neki igraci imaju poteskoce,vidjecmeo danas hoce li neki istrcati na teren..dolaze kroz utakmicu i zuti kartoni..bice tesko,neki ce dobiti priliku i trebaju je iskoristiti...zimski rok mora donijeti nesto novo u kadru i pripreme moraju biti slicne prosloj zimi...rano je jos za to sve,nego treba dati glas i dlanove i veceras i svaki put..ne smijemo biti klosari,moramo biti ono sto zapravo jesmo..najbolji i najveci navijaci..moramo to dokazati i veceras..
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 14 sep 2010, 10:37

Desio se worst case scenario,povrijedio se Mirko :roll:

@boccacio ovaj drugi dio posta je kljucna stvar u ovoj sezoni
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 14 sep 2010, 11:26

e u pm kad krene bas krene,ali mozda bolje sto se to sad desilo nego da se desi kad krenu teske utakmice ponovo,naravno bolje nikako ali kad je vec do tog doslo,mislim da mozemo protiv rudara i drine,nadam se,treba ovaj sastav dosta izmijesati da vide svi da mogu na klupi sjediti,imamo onog rusa zadnjeg veznog,imamo nikolica,kerlu koji sad mora igrati kako god okrenes,perak,da je nekako samo ovu polusezonu zavrsiti sa ne velikim zaostatkom za prvim,ali cini mi se da amar polahko po prvi put gubi konce sa ekipom,a zasto,jednostavan odgovor,ne moze covjek i dijeliti plate i voditi igrace i planirati izgradnju stadiona :evil: DODITE VECERAS POMOZIMO MI IM I AKO SU SE IZBLAMIRALI

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 14 sep 2010, 11:39

Ako nekog interesuje, karte za vecerasnju utakmicu nece biti u prodaji prije 14:30.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 14 sep 2010, 11:43

Stole iz Bora je napisao/la:Ako nekog interesuje, karte za vecerasnju utakmicu nece biti u prodaji prije 14:30.
znas li cijene ?

a sto se tice radovanovica, iskreno ovo sam ocekivo i prije da ce se desit, jednostavno momak je najstandardniji i prosle sezone znam samo da je derby propustio.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 14 sep 2010, 11:54

slika
AMAR OSIM

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 sep 2010, 11:59

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 14 sep 2010, 12:02

19TM87 je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Ako nekog interesuje, karte za vecerasnju utakmicu nece biti u prodaji prije 14:30.
znas li cijene ?
Ne upitah ...

Jutros oko 10 su imali trening. Kad sam bio tamo bilo je samo lagano trcanje, vjerovatno se cekao Amar posto su samo Memic i Dino bili sa njima.
Mislim da je bila i neka utakmica juniora jutros. Cak mislim da je u pitanju susret sa Sarajevom.
AMAR OSIM

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 14 sep 2010, 12:03

Razlika između gostoprimstva na Koševu i Grbavici

Direktor Borca Radmilo Šipovac bio je oštar u komentiranju incidenta.

- Stvarno nije korektno da se naši navijači puste na stadion tek u 30. minuti utakmice, a onda izbace u 60. Imali smo u Sarajevu oko 200 navijača, Borac je za njih platio ulaz, i mislim da su oni svjesno zadržani kako ne bi odgledali cijelu utakmicu. Postoji drastična razlika između gostoprimstva na Koševu i Grbavici. Kada smo gostovali Željezničaru, naši navijači su imali sav potreban komfor. I pored, naravno, jakog obezbjeđenja.
Gospoda 8-)
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

ultra_CImanija

Post Postao/la ultra_CImanija » 14 sep 2010, 12:26

eh sad cemo vidjeti ko je pravi navijac a ko simpatizer... jer klub se voli i kad gubi zato svi na grbavicu
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 14 sep 2010, 12:38

SVI NA JUG
Za zivot cijeli!

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 14 sep 2010, 12:39

Valjda ce biti 2000 milje!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 sep 2010, 12:40

januar je napisao/la:Valjda ce biti 2000 milje!
nismo gucaboys...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 14 sep 2010, 12:43

Ruzno vrijeme, kisa, radni dan .. Ne treba ocekivati neku veliku posjetu.

Opet kazem, j.bo vecerasnju utakmicu, bolje ostati kuci i gledati LP-a ..
AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, dark44, mavi, ristagrad, tiagofaria25 i 174 gosta.