http://www.footballstreaming.info/streams/todays-links/" onclick="window.open(this.href);return false;
evo kome trebaju
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
ma sreca pa nije..onaj bi to promasioCarlo je napisao/la:Suarez majstor, mada je i mogao dodati Carrollu koji je bio sam da se i on upiše
potpisujem, i prošlu utakmicu se vraćao skroz u odbranu da pomogne, pročepit će i on, samo trebamo bit strpljivi, a Sule luđak, trpa li trpathe scouser je napisao/la:Carroll se stvarno trudi...izlazi van 16 trazi loptu,svaka mu cast.
Ja ne znam gledamo li mi istu utakmicu.bimbrlica je napisao/la:Rezultat predobar ali igra je losa. Sve se svodi na neka nabijanja lopte prema Carrollu nikakve kombinatorike nema.
Potpis.OTNYS_YNWA je napisao/la:Adam i Suarez fantastični, Carroll sasvim solidan.
Henderson kritičan!
Ova igra tebi dobra ?Carlo je napisao/la:Ja ne znam gledamo li mi istu utakmicu.bimbrlica je napisao/la:Rezultat predobar ali igra je losa. Sve se svodi na neka nabijanja lopte prema Carrollu nikakve kombinatorike nema.
Ne govorim za igru, nego za ta 'nabijanja', ja sam samo par takvih primjetio i iz svakog smo stvorili kakvu-takvu akciju.bimbrlica je napisao/la:Ova igra tebi dobra ?Carlo je napisao/la:Ja ne znam gledamo li mi istu utakmicu.bimbrlica je napisao/la:Rezultat predobar ali igra je losa. Sve se svodi na neka nabijanja lopte prema Carrollu nikakve kombinatorike nema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.