Da ti kazem da se manis frizura i da jedes malo bolje ti je, to ja zbog metabolizma..onda ces biti pravi borielloChinaglia je napisao/la:za kaj pitašcaseres je napisao/la:Chini brate jesi li ti ono jednom stavljao fotku u dresu Lazia? Candreva mozda na ledjima nezz
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
aha, hvala na savjetucaseres je napisao/la:Da ti kazem da se manis frizura i da jedes malo bolje ti je, to ja zbog metabolizma..onda ces biti pravi borielloChinaglia je napisao/la:za kaj pitašcaseres je napisao/la:Chini brate jesi li ti ono jednom stavljao fotku u dresu Lazia? Candreva mozda na ledjima nezz

- L'Avvocato
- Kontakt:
- Romagnoli13
- Kontakt:
Gdje će Paloschi?
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
U Swansea.Romagnoli13 je napisao/la:Gdje će Paloschi?
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Hajde makar su neuporedivo ozbiljniji i bolji klub od Chieva.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ako gledamo zadnje godine, ozbiljniji su i bolji i od Milana. Bar su osvojili poneki trofej.Romagnoli13 je napisao/la:Hajde makar su neuporedivo ozbiljniji i bolji klub od Chieva.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ma bjaži, bjažiiii.jose je napisao/la:Ako gledamo zadnje godine, ozbiljniji su i bolji i od Milana. Bar su osvojili poneki trofej.Romagnoli13 je napisao/la:Hajde makar su neuporedivo ozbiljniji i bolji klub od Chieva.
Romagnoli13 je napisao/la:Ma bjaži, bjažiiii.jose je napisao/la:Ako gledamo zadnje godine, ozbiljniji su i bolji i od Milana. Bar su osvojili poneki trofej.Romagnoli13 je napisao/la:Hajde makar su neuporedivo ozbiljniji i bolji klub od Chieva.

sada će Guidolin navalit' s talijanima, kao Newcastle s Francuzima, iako njima trener nije Francuz, ali eto, čisto usporedbe radi 

- Romagnoli13
- Kontakt:
Taman da im uvalimo Polija, Nocerina, Bertaloccija, Montoliva, De Sciglia, Balotellija, Abatea, Gallianija, Berlusconija i Barbaru.Chinaglia je napisao/la:sada će Guidolin navalit' s talijanima, kao Newcastle s Francuzima, iako njima trener nije Francuz, ali eto, čisto usporedbe radi

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
a jbg ima u Italiji dobrih igraca, koji nisu nista losiji od Engleza koje bi doveo, a za njihovu plateznu moc su bagatelni
ja sam recimo ubjedjen da za 12-15 miliona eura ne mozes naci beka kakav je Vrsaljko u Engleskoj, a njima su te pare nista
ja sam recimo ubjedjen da za 12-15 miliona eura ne mozes naci beka kakav je Vrsaljko u Engleskoj, a njima su te pare nista
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Generalno gotovo svaki Italijan van Italije slabo prodje, mnogo vise primjera onih koji su otisli u Englesku, Spaniju i Njemacku pa se ubrzo vratili nakon sto nisu uspjeli da naprave nesto..
Koji je to kvalitetan talijan otisao vani ? Samo oni sto moraju ili indijanci tipa Cassano, Balo, ili oni sto polete za parama kao Giachs. Svaki talijan ce radije igrati u Kalcu i gurati u svom klubu dok god moze, nego otici negdje drugo. Da su De Rossi i Marchisio otisli prije par sezona danas bi to bio najjaci vezni red svijeta ( mislim za Italiju ), ovako su "samo" ostali u svojim gradovima.tuzlak1987 je napisao/la:Generalno gotovo svaki Italijan van Italije slabo prodje, mnogo vise primjera onih koji su otisli u Englesku, Spaniju i Njemacku pa se ubrzo vratili nakon sto nisu uspjeli da naprave nesto..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bio je npr solidan Barzagli pa se u Wolfsburgu nije proslavio i onda u Serie A eksplodirao ili Cerci vratio se nakon pola godine, a prije toga bio odlican u Serie A..Italia je napisao/la:Koji je to kvalitetan talijan otisao vani ? Samo oni sto moraju ili indijanci tipa Cassano, Balo, ili oni sto polete za parama kao Giachs. Svaki talijan ce radije igrati u Kalcu i gurati u svom klubu dok god moze, nego otici negdje drugo. Da su De Rossi i Marchisio otisli prije par sezona danas bi to bio najjaci vezni red svijeta ( mislim za Italiju ), ovako su "samo" ostali u svojim gradovima.tuzlak1987 je napisao/la:Generalno gotovo svaki Italijan van Italije slabo prodje, mnogo vise primjera onih koji su otisli u Englesku, Spaniju i Njemacku pa se ubrzo vratili nakon sto nisu uspjeli da naprave nesto..
Cannavaro otisao u Real kao najbolji stoper svijeta i dozivio losu avanturu..
Ili Aquilani otisao kao dobar igrac, Balo isto, moguce sada i Darmian da ce neslavno zavrsiti vani
Bilo je i dobrih slucajeva kao Zola, Toni, Pelle ali je vise losih.
Pa dobro nije da nisi u pravu
Al recimo Cannavaro je bio na samom kraju svoje karijere, a poznato je kako stoperi imaju taj strm pad kao npr Vidic, Rio, Terry, Cahil, Lucio i sl. Ostali su ( izuzev Bale ) bili one season wonder. Narocito Cerci, Immobile i Aquilani, sto su i poslije pokazali. Isto tako mozes reci da su englezi neuspjesni kada odu vani, al cinjenica je da malo koji ode ako bas ne mora kao sto je Becks. Kvalitet ostaje u ligi, a da ima kvaliteta to redovno pokazuje i repka, a i klubovi u lp ( s'obzirom na sve sto se desavalo, calciopoli, manjak finansija, losiji uvjeti.. )

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- IlPrincipino
- Kontakt:

Pet bodova od zone za ispadanje i oni prodaju jednog od par igraca koji vrijede nesto. DaBogda i ispali iz lige. manji milanski klub pojacava se za sprint pred kraj sezone. Kakav je Mancini takticar vjerovatno ce opet Manaja gurati...
Sampdoria se rijesila Edera, Zukanovica i Soriano bi mogao otici. Lijepo bi bilo da odu iz lige

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
ma ne mogu oni ispast' jer su Carpi i Frosinone vjerovatno najgore ekipe koje su ikada ušle u Serie A, a Verona možda i obori rekord po broju osvojenih bodova 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.