Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

caseres
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la caseres » 28 jan 2016, 02:49

Chinaglia je napisao/la:
caseres je napisao/la:Chini brate jesi li ti ono jednom stavljao fotku u dresu Lazia? Candreva mozda na ledjima nezz
za kaj pitaš
Da ti kazem da se manis frizura i da jedes malo bolje ti je, to ja zbog metabolizma..onda ces biti pravi boriello
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 jan 2016, 02:53

caseres je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
caseres je napisao/la:Chini brate jesi li ti ono jednom stavljao fotku u dresu Lazia? Candreva mozda na ledjima nezz
za kaj pitaš
Da ti kazem da se manis frizura i da jedes malo bolje ti je, to ja zbog metabolizma..onda ces biti pravi boriello
aha, hvala na savjetu :mrgreen:

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 28 jan 2016, 07:10

Naslovnice GDS, CDS i TS
slika

slika

slika

slika

slika

slika
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 28 jan 2016, 09:17

*ebeš Juve i Inter, ode Paloschi! :salut:
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 28 jan 2016, 10:36

Gdje će Paloschi?
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 jan 2016, 10:37

Romagnoli13 je napisao/la:Gdje će Paloschi?
U Swansea.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 28 jan 2016, 10:52

Hajde makar su neuporedivo ozbiljniji i bolji klub od Chieva.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 28 jan 2016, 11:53

Romagnoli13 je napisao/la:Hajde makar su neuporedivo ozbiljniji i bolji klub od Chieva.
Ako gledamo zadnje godine, ozbiljniji su i bolji i od Milana. Bar su osvojili poneki trofej.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 28 jan 2016, 12:52

jose je napisao/la:
Romagnoli13 je napisao/la:Hajde makar su neuporedivo ozbiljniji i bolji klub od Chieva.
Ako gledamo zadnje godine, ozbiljniji su i bolji i od Milana. Bar su osvojili poneki trofej.
Ma bjaži, bjažiiii.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 jan 2016, 13:22

Romagnoli13 je napisao/la:
jose je napisao/la:
Ma bjaži, bjažiiii.
slika

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 jan 2016, 13:26

sada će Guidolin navalit' s talijanima, kao Newcastle s Francuzima, iako njima trener nije Francuz, ali eto, čisto usporedbe radi :mrgreen:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 28 jan 2016, 15:51

Chinaglia je napisao/la:sada će Guidolin navalit' s talijanima, kao Newcastle s Francuzima, iako njima trener nije Francuz, ali eto, čisto usporedbe radi :mrgreen:
Taman da im uvalimo Polija, Nocerina, Bertaloccija, Montoliva, De Sciglia, Balotellija, Abatea, Gallianija, Berlusconija i Barbaru. :hmmmm:

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 28 jan 2016, 15:54

Barbara non si tocca!
embrace the chaos

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 28 jan 2016, 15:55

a jbg ima u Italiji dobrih igraca, koji nisu nista losiji od Engleza koje bi doveo, a za njihovu plateznu moc su bagatelni

ja sam recimo ubjedjen da za 12-15 miliona eura ne mozes naci beka kakav je Vrsaljko u Engleskoj, a njima su te pare nista
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jan 2016, 16:03

Generalno gotovo svaki Italijan van Italije slabo prodje, mnogo vise primjera onih koji su otisli u Englesku, Spaniju i Njemacku pa se ubrzo vratili nakon sto nisu uspjeli da naprave nesto..

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 28 jan 2016, 23:05

tuzlak1987 je napisao/la:Generalno gotovo svaki Italijan van Italije slabo prodje, mnogo vise primjera onih koji su otisli u Englesku, Spaniju i Njemacku pa se ubrzo vratili nakon sto nisu uspjeli da naprave nesto..
Koji je to kvalitetan talijan otisao vani ? Samo oni sto moraju ili indijanci tipa Cassano, Balo, ili oni sto polete za parama kao Giachs. Svaki talijan ce radije igrati u Kalcu i gurati u svom klubu dok god moze, nego otici negdje drugo. Da su De Rossi i Marchisio otisli prije par sezona danas bi to bio najjaci vezni red svijeta ( mislim za Italiju ), ovako su "samo" ostali u svojim gradovima.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jan 2016, 23:10

Italia je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Generalno gotovo svaki Italijan van Italije slabo prodje, mnogo vise primjera onih koji su otisli u Englesku, Spaniju i Njemacku pa se ubrzo vratili nakon sto nisu uspjeli da naprave nesto..
Koji je to kvalitetan talijan otisao vani ? Samo oni sto moraju ili indijanci tipa Cassano, Balo, ili oni sto polete za parama kao Giachs. Svaki talijan ce radije igrati u Kalcu i gurati u svom klubu dok god moze, nego otici negdje drugo. Da su De Rossi i Marchisio otisli prije par sezona danas bi to bio najjaci vezni red svijeta ( mislim za Italiju ), ovako su "samo" ostali u svojim gradovima.
Bio je npr solidan Barzagli pa se u Wolfsburgu nije proslavio i onda u Serie A eksplodirao ili Cerci vratio se nakon pola godine, a prije toga bio odlican u Serie A..
Cannavaro otisao u Real kao najbolji stoper svijeta i dozivio losu avanturu..

Ili Aquilani otisao kao dobar igrac, Balo isto, moguce sada i Darmian da ce neslavno zavrsiti vani

Bilo je i dobrih slucajeva kao Zola, Toni, Pelle ali je vise losih.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 28 jan 2016, 23:15

Pa dobro nije da nisi u pravu :mrgreen: Al recimo Cannavaro je bio na samom kraju svoje karijere, a poznato je kako stoperi imaju taj strm pad kao npr Vidic, Rio, Terry, Cahil, Lucio i sl. Ostali su ( izuzev Bale ) bili one season wonder. Narocito Cerci, Immobile i Aquilani, sto su i poslije pokazali. Isto tako mozes reci da su englezi neuspjesni kada odu vani, al cinjenica je da malo koji ode ako bas ne mora kao sto je Becks. Kvalitet ostaje u ligi, a da ima kvaliteta to redovno pokazuje i repka, a i klubovi u lp ( s'obzirom na sve sto se desavalo, calciopoli, manjak finansija, losiji uvjeti.. )
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 29 jan 2016, 18:27

slika

Pet bodova od zone za ispadanje i oni prodaju jednog od par igraca koji vrijede nesto. DaBogda i ispali iz lige. manji milanski klub pojacava se za sprint pred kraj sezone. Kakav je Mancini takticar vjerovatno ce opet Manaja gurati...

Sampdoria se rijesila Edera, Zukanovica i Soriano bi mogao otici. Lijepo bi bilo da odu iz lige :pray:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 jan 2016, 18:31

ma ne mogu oni ispast' jer su Carpi i Frosinone vjerovatno najgore ekipe koje su ikada ušle u Serie A, a Verona možda i obori rekord po broju osvojenih bodova :lol:

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.