FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hebem im i rod i pored ovako se igra i bori za Sarajevo? Kazete onda kakve batine samo batine i jos batina jutra ne docekali
Otkad je Kapić počeo pucati sa 16-25 metara, mi smo duplo opasniji.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Dobro se sjetio u predzadnjem kolu da pocne pucat
Kakva logika,umjesto da ubaci sve kadete il pjetlice on nam opet stavlja ove ublehe da gledamo kakva vizija to je cudo
**** te zivot pa imamo li mi ikakve djece da ih ubacis u ovakvu tekmu, izlazi ahmo, ulazi bagaric 

1946-1987
- SedrenikHz
- Kontakt:
Nikad od Dzene trenera i to se zna. Bagarica ubacujes sebenog kojem je mrsko hodat pored Catakovica kao i u kupu, nemam rijeci majkeee mi fuj
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Igrala U19 danas, ne mogu momci na obe strane igrati.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Zna li neko zbig cega je ova tuca izbila izmedju nas u Zenici,gledam na klipu vidim i Dal nesto skace na ogradu sa Kapicem moze i na pm
Dobro si, zanemario sam toGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 maj 2022, 18:03Igrala U19 danas, ne mogu momci na obe strane igrati.

1946-1987
Ako u buducnosti bude trebao vatrogasac da nam uskoči, radije staviti Samera Nasera, Oruča ili retatdiranog Nunu Suljagića, nego Dženu. Nadam se da nikad vise našoj klupi nece prici ni kao pomocnik.SedrenikHz je napisao/la: ↑22 maj 2022, 18:00Nikad od Dzene trenera i to se zna. Bagarica ubacujes sebenog kojem je mrsko hodat pored Catakovica kao i u kupu, nemam rijeci majkeee mi fuj
Žao mi je što je sa dolaskom Mirvića mahala ponovo ušla u klub. Eto neka sada vrati i Husrefa(ništa lično protiv njega ) i udri.siroliver69 je napisao/la: ↑22 maj 2022, 17:16Utegnut ce ovo celava ubleha, nema zime.
Yebem vam pomrle ko odluci da ga vrati!
Wunderkind Dalara naš
Zadnja izmjena: Foux87, dana/u 22 maj 2022, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Joj bagarica

- JavierBosnia
- Kontakt:

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
On voli Sarajevo pravi je hordas Ismir Mirvic jedan je od nas.
Konacno smo docekali da igramo utakmice i pobjedjujemo, bez srkleta i nervoze.
Sarajevo ljubavi moja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.