FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bundesliga
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bundesliga » 06 sep 2013, 00:31

Normalno da je u pravu Sammer, jer pored nekih stvari koje smo mi mogli primijetiti on sigurno zna jos nesto sto mi ne znamo ;) Ne postoji savrsenstvo. ali ja sam prezadovoljan proslom sezonom :mrgreen:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 06 sep 2013, 01:43

Ne znam je li neko pisao vec,ali Sammer je nakon utakmice protiv Chelsea izjavio da je ona pobjeda penalima bila moc Guardiole.Rekao je kako je Pep toliko "nalozio" igrace da su se svi dobrovoljno javljali da pucaju,uopste ni jedan igrac nije izabran.
Posto nisam gledao utakmicu uzivo,pratio samo preko livetickera,preksinoc dok sam gledao snimak,bas sam obratio paznju na scenu prije penala i vecina nasih igraca se smijala,Kroos najvise.
Ne mogu da vjerujem da je covjek bas toliki motivator :)
#miasanmia

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 06 sep 2013, 17:32

Freie Blockwahl in der Südkurve und 200 Einlasskarten für den Stimmungskern beim Heimspiel gegen Hannover
Veröffentlicht am 6. September 2013 von admin
Südkurve! Servus Bayern-Fans!

Endlich können wir uns in der Affäre um den Zugang zur Südkurve mit positiven Neuigkeiten an Euch wenden. Die versöhnlichen Signale von der Säbener Straße in Form des Grußwortes von Karl-Heinz Rummenigge aus dem Bayern-Magazin vom Nürnberg-Heimspiel haben sich konkretisiert. Wir haben die Gelegenheit genutzt, unsere Vorschläge anzubringen, wie der Versuch einer freien Blockwahl ein Erfolg wird. Wir möchten uns an dieser Stelle für den offenen, direkten und ehrlichen Dialog bedanken und den Wunsch aussprechen, dass die Kommunikation zwischen Vereinsführung, Fanbetreuung und Fans zukünftig immer derart abläuft. Wir sind dahingehend zuversichtlich.

Trotz aller durch den großen Auftritt der Südkurve in Prag beflügelten Euphorie, dürfen wir aber auch nicht vergessen, dass wir uns erst am Anfang eines Weges befinden. Die freie Blockwahl, so positiv sie für die Stimmung in der Kurve auch sein kann, löst nicht das Problem, dass durch die Drehkreuze viele Fans aus dem Stimmungskern aus der Südkurve ausgeschlossen sind. Wir haben uns deswegen für Einlasskarten für die Fans aus dem Stimmungskern ohne 112/113-Karte stark gemacht. Freie Blockwahl und die Einlasskarten sind unserer Meinung nach ein Schritt in die richtige Richtung. Allerdings sind sie nur ein Versuch. Es ist durchaus denkbar, dass trotz der Bemühungen von Vereinsführung und Fangruppen ein signifikanter Teil des Stimmungskern nicht in die Kurve kommt. Dann müssen wir nach anderen Lösungen suchen. Wir sind froh darüber, dass mittlerweile wieder gemeinsam nach Lösungen gesucht wird. Wir werden nächste Woche beim Heimspiel gegen Hannover alles tun, damit dieser Versuch klappt und wir Stimmung in der Kurve haben. Unser Ziel ist eine Südkurve, wie wir sie beim Spiel in Prag erlebt haben. 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 sep 2013, 23:48

Večeras je po Europi sjevalo na sve strane a Robben,Kroos i Muller se upisali u strijelce dok je Mandžo utišao Marakanu. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 06 sep 2013, 23:56

Saurman je napisao/la:Večeras je po Europi sjevalo na sve strane a Robben,Kroos i Muller se upisali u strijelce dok je Mandžo utišao Marakanu. :D
Da, Da.

Izdvaja se Kroosartige Tor Tonia :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Ima jedan od najboljih suteva u Evropi ( iz daljine ). 8-)

Uzivajte.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 07 sep 2013, 00:02

Toni sve bolji i bolji i sve više šuterski opasan.

A Mandžo opet trčao ko konj, iako sam tu utakmicu skroz djelimično gledao s obzirom da sam bio skoncentrisan na našu repku i Elf.....Samo u finišu Mandžo još rastrčan. I našim reprezentativcima bi mogao on biti primjer. A inače kad ga onako borbenog vidim, onda ga ne bi dao skoro ni za jednog drugog napadača na svijetu. Hebo balerinaste umjetnike (gle izraza.... :) ), kad onakvog ratnika imaš. Onakav zlata vrijedi.... 8-)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 07 sep 2013, 00:10

Badstuber do kraja mjeseca nova operacija koljena, bas mu se neda :( Samo da momak ne zavrsi kao Deisler, treba mu Bayo pruziti bezrezervnu podrsku. Inace dobri nasi Bavarci, za razliku od nase repke.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 07 sep 2013, 00:21

Bundesliga je napisao/la:Badstuber do kraja mjeseca nova operacija koljena, bas mu se neda :( Samo da momak ne zavrsi kao Deisler, treba mu Bayo pruziti bezrezervnu podrsku. Inace dobri nasi Bavarci, za razliku od nase repke.
Ta operacija je bila već prije planirana, znači sve ide po planu, nisu se pojavile nove komplikacije. E sad nakon ove operacije će se vjerovatno znati kako će dalje oporavak teći. Prije proljeća sigurno neće zaigrati. Vidjet ćemo....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 07 sep 2013, 00:28

effe_sa je napisao/la:Prije proljeća sigurno neće zaigrati. Vidjet ćemo....
Ma ja mislim da ne bi cak trebali forsirati niti da igra ove sezone ikako, prosli put cim se vratio odmah su mu opet stradali ligamenti. Ja bih ga pustio da se oporavlja do sljedece sezone, pa da onda bude potpuno spreman.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 07 sep 2013, 00:33

effe_sa je napisao/la:Toni sve bolji i bolji i sve više šuterski opasan.

A Mandžo opet trčao ko konj, iako sam tu utakmicu skroz djelimično gledao s obzirom da sam bio skoncentrisan na našu repku i Elf.....Samo u finišu Mandžo još rastrčan. I našim reprezentativcima bi mogao on biti primjer. A inače kad ga onako borbenog vidim, onda ga ne bi dao skoro ni za jednog drugog napadača na svijetu. Hebo balerinaste umjetnike (gle izraza.... :) ), kad onakvog ratnika imaš. Onakav zlata vrijedi.... 8-)

Objasnio 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 sep 2013, 02:31

Ono sto sam upratio od nasih igraca je da ih je nekoliko postizalo golove, kao npr. Muller, Kroos, Mandzo, Robben, Shaqiri asistencija, pa Muller asistencija i Lewa gol. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 07 sep 2013, 10:46

8-)
slika
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

shaqiri11
Kontakt:

Post Postao/la shaqiri11 » 08 sep 2013, 11:13

Nikako da prežalim to da nas je napustio, a evo s obzirom na ozljede koje su se desile u veznom redu i koje će se vjerovatno dešavati tokom sezone dobro bi nam došao.
[youtube][/youtube]
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 08 sep 2013, 19:53

cudi me da se niko ziv nije osvrno na boatenga koji je, za nadati se, potisnuo flopinu humelsa i ugrabio mjesto u prvih elf. momcina je pruzila perfektnu partiju. osim toga, pokazala se ispravnom odluka bayinih glavesina da protjeraju umelsa - covu koji profitira od klopovog sistema, pa navijaci vodjeni onim sto im servirju neznalice novinari vjeruju da se rdi o svjetskoj klasi.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 08 sep 2013, 21:39

Boatenk pravi onaj atleta, pravi ratnik, i nekad se zna zafrkavat i svasta nesto , al inace zadnje vrijeme igra strasnu odbranu, kakav Hummy odbjegli sin ;)
FC Bayern !!!!!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 09 sep 2013, 17:44

Hans-Joachim Watzke glavni čovjek uprave Borusije iz Dortmunda je dao intervju za njemački "Kicker" i pri tome izjavio "Vidim Bayern Munchen na prvoj poziciji.Bayern je trenutno centar fudbalskog svijeta,da li se to nekom svidjelo ili ne.To se mora priznati i ako postoji neki rivalitet" dalje kaže..."Bayern je najbolja ekipa na svijetu,i ekipa sa najboljim vodstvom na svijetu"
Domuzari napokon shvatili poentu ;)

edotabako
Kontakt:

Post Postao/la edotabako » 09 sep 2013, 18:19

Ima li kakvih vijesti u vezi Martineza ?

Sent from my Lumia 920

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 sep 2013, 19:46

@Anele: to ti je ona stara njihova taktika, Kloppova taktika, prebaci lopticu na Bayern pa neka se oni nose s tim pritiskom a nisu ni svjesni da to Bayernu u svakom slucaju imponuje i daje dodatnu dozu agresivnosti i zelje za jos vecim uspjehom.
edotabako je napisao/la:Ima li kakvih vijesti u vezi Martineza ?
Nema nikakvih, oporavlja se i nece ga biti iduce 3 sedmice.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 10 sep 2013, 12:47

momci vozdra citam da se razmislja o produzenju ugovora korosnje ,boatenga ,i alaba kojima isitce ugovor 2015 kao i robenu ,te da od te 4 jedino robenu nece biti sigrurno toliko produzenje jer ce tada imati 31 godinu a zan se nasa politika po tom pitanju ,ja bi iskreno volio robena gledati bar jos tri sezone i da je to njegov max koji moze dati ono bas vrhunski,steta bi ga iloprodati na kraju sezone ,ako ne bude produzenja ugovora na vidiku ,pa makra godinu.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 10 sep 2013, 12:49

Omerbavarac je napisao/la:@Anele: to ti je ona stara njihova taktika, Kloppova taktika, prebaci lopticu na Bayern pa neka se oni nose s tim pritiskom a nisu ni svjesni da to Bayernu u svakom slucaju imponuje i daje dodatnu dozu agresivnosti i zelje za jos vecim uspjehom.
edotabako je napisao/la:Ima li kakvih vijesti u vezi Martineza ?
Nema nikakvih, oporavlja se i nece ga biti iduce 3 sedmice.

omco omerbeze pa zar se u te tri hefte nece uracunati ove dvije.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.