GiS i Kanarinac jedan profil, jos se nekad dopisuje sam s sobom i svadja da ne bude sumnjivo.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Otkriven samfeniksptica je napisao/la: ↑03 jul 2020, 18:04Jedino priznajem vijetnamsku seficu. Ona da kaze sad skoci sa starog mosta ne bi mi mrsko bilo
GiS i Kanarinac jedan profil, jos se nekad dopisuje sam s sobom i svadja da ne bude sumnjivo.
OK hvala ti. Nisam bas sve upratio pa nisam mogao da posudim koja je adresaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 jul 2020, 18:01
Ma nije mislio na tebe
Mislio je na onoga mitomaja dejavua
Nema apsolutno nikakve veze sa tobom, ne sekiraj se.
Nije Shofa na tebe , na plavog žohara dejavuu, frajer je shizofreniju dobio ovdje pokusavajuci da sve nas poveže sa duplim nickovima, ali shodno da je strumf, sta drugo ocekivati...
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 jul 2020, 18:09Kakva ljubav na forumu
Da nema Mortema ova tema bi zablistala kao nikad do sad
Tebe je skontao,ne radi bezveze u FBIVanja8 je napisao/la: ↑03 jul 2020, 18:10Nije Shofa na tebe , na plavog žohara dejavuu, frajer je shizofreniju dobio ovdje pokusavajuci da sve nas poveže sa duplim nickovima, ali shodno da je strumf, sta drugo ocekivati...![]()
![]()
sve znaš jbtVanja8 je napisao/la: ↑03 jul 2020, 18:10Nije Shofa na tebe , na plavog žohara dejavuu, frajer je shizofreniju dobio ovdje pokusavajuci da sve nas poveže sa duplim nickovima, ali shodno da je strumf, sta drugo ocekivati...![]()
![]()
Ovakvo bestidno kamcenje streama je atak na Bosnjake i drzavu Bosnu i Hercegovinu i ja cu trazit da se to preispita!feniksptica je napisao/la: ↑03 jul 2020, 17:25Cuj napadnu te ako pitas hoce l bit stream . Pa nije ovo 1996. i nemamo sta od koga kriti za evropu kad cemo odigrat neke utakmice u ligi do tad. Volio bih da bude stream i smatrat cu da je to minus za upravu ako isti ne bude.
Volim tePitar6785 je napisao/la: ↑03 jul 2020, 18:23Jel ona O’Rayle jos kuha hranu nasim igracima?
Ja sam misljenja da nasi nece dovodit jos nikog dok se nebude vidjelo sta ce bit sa pl bh. Imam osjecaj da se prvenstvo nece igrat ako se nastavi zarazavat ovijem tempom. ( nekoji dan sam citao da imamo 57 respiratora na klinickom u SARAJEVU a da je 21 prikljuceno vec pod hrastovima)
Mladost sve kategorije poslala u karantin
Zrunjski velez zarazeni znaci 30 %ekipa bolesne i to bolje ekipe plus mladost koja je pod vlasnistvu farmaceuta
Nije to @SarajevoJeBordo, to je forumaš @PitarBordo, momak koji je raji dresove kupovao i sezonske. On Čalu nije mogao smislit haha. Ne piše baaš odavno na forumu.ShofaII je napisao/la: ↑03 jul 2020, 17:40
Njega sam prozivao jer je na slican nacin opisivao Calu a nije se javljao po pitanju Husrefa. I tada sam reagovao jer mi se nisu svidjela ta opisivanja Cale kao covjeka. Da bi otisao trener ne mora se nagraditi takvim rijecima.
Ne trebamo se tako izrazavat kao navijaci, na isti nacin sam branio i Husrefa iako kod smjene Cale nisam bio za njegov dolazak.
Ne sjecam se da li sam @SarajevoJeBordo svrstao u tu grupu ali evo izvinjavam se i njemu.