Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Fk_zeljo_1921
-
Kontakt:
Postao/la Fk_zeljo_1921 » 13 sep 2010, 21:21
bistrikboy je napisao/la:Omar500 je napisao/la:Jest glupo, čuj bodemo, bacamo bombe i sl. Kolika god ironija bila(znam o čemu se radi, na šta se misli u pjesmi), pa trebamo ŽELJI pjevat, a ne tamo o nekim debilnim grupama, da im govorimo što šta. Bolja je puno prva verzija.
Ne glumite moraliste i Esade Arnautalice kad veze nemate (ovo se ne odnosi samo na omara).Hocete onu sa klipa pjesmu,a ne mozete upamtiti ovu tri puta kracu verziju,budite malo realni i ne kenjajte bezveze.Ko je skont'o - skont'o je,ko nije nek' ne pjeva i nek' se preseli iz kopa negdje drugo.
U pravu si, sto jest jest, ja sam 1. pogrijesio , jednostavno mora se pjesma dosta puta procitati da zvuci ironicno , sry od mene

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
-
nick
-
Kontakt:
mah briga me za pjesmu,mene nervira nezalaganje nikako ne mogu da shvatim da ne trce ama bas nikako,eno jadranko se povrijedi djaba sto je cuvo noge protiv travnika i slobode...nekako sam sve uvjereniji da nam fali Sime on je nako blentav uvijek ulijeto i kad treba i kad ne treba vazda je negdje klizio

a imo je hrabrosti i da povuce loptu...sad kad nam gledam zadnju liniju lici mi ko bosna protiv francuske nidje zadnjeg veznog
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
drop
-
Kontakt:
nick je napisao/la:mah briga me za pjesmu,mene nervira nezalaganje nikako ne mogu da shvatim da ne trce ama bas nikako,eno jadranko se povrijedi djaba sto je cuvo noge protiv travnika i slobode...nekako sam sve uvjereniji da nam fali Sime on je nako blentav uvijek ulijeto i kad treba i kad ne treba vazda je negdje klizio

a imo je hrabrosti i da povuce loptu...sad kad nam gledam zadnju liniju lici mi ko bosna protiv francuske nidje zadnjeg veznog
Žao mi je fakat Bogičevića jer se momak baš ustalio u prvih 11 i uvijek korektno igrao dosad u svetom dresu, ali desi se ovo juce jbg

povrede koljena su uvijek gadne i bolne...ja se nadam da ce se to što prije sanirati i zalijeciti.
Siguran sam da ce Kerla odlicno zamjeniti Jadranka jer momak gine na svakom treningu da se dokaže i nametnu Šefu.
Bilo je šta je bilo, valjda je naucio neke lekcije iz one gluposti koji je napravio kad je poletio u Kajzer kod Hotića.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
zlaya_tm87
-
Kontakt:
Postao/la zlaya_tm87 » 13 sep 2010, 22:07
sta bi od one odbrane koja je prosle sezone primila svega 22 gola

druga stvar, sta ja sa skok igrom? pa hej, nama je skok bio najjace oruzje i u odbrani i napadu. koliko smo samo tekmi pobijedili zbog golova glavom, a sad primamo golove iz peterca glavom

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
-
1921
-
Kontakt:
bistrikboy je napisao/la:Omar500 je napisao/la:Jest glupo, čuj bodemo, bacamo bombe i sl. Kolika god ironija bila(znam o čemu se radi, na šta se misli u pjesmi), pa trebamo ŽELJI pjevat, a ne tamo o nekim debilnim grupama, da im govorimo što šta. Bolja je puno prva verzija.
Ne glumite moraliste i Esade Arnautalice kad veze nemate (ovo se ne odnosi samo na omara).Hocete onu sa klipa pjesmu,a ne mozete upamtiti ovu tri puta kracu verziju,budite malo realni i ne kenjajte bezveze.Ko je skont'o - skont'o je,ko nije nek' ne pjeva i nek' se preseli iz kopa negdje drugo.
Je li problem odstampati tekst pjesme na papir i podjeliti raji kao proslih godina ?

Niko nije malouman da ne moze zapamtiti rijeci pjesme.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
-
drop
-
Kontakt:
Dosta se ovdje pljuvalo po Popoviću, a zaboravili smo svi da nam je donosio svojim golovima bodove sa gostovanja (Široki i Laktaši) i to vrlo bitni bodovi kada se lomilo prvenstvo.
Lazar je zabio i Borcu dva komada u prvenstvu, to je bila najbitnija utakmica prošle godine, po meni.
Ali mi nije jasan Ćulum, ubjedljivo naš najvisociji igrac (a možda i cijele lige) ima 2 metra a ne zna dati glavom gol ili iskoristiti tu visinu kad prekida.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
Grbavica moj zivot
-
Kontakt:
Postao/la Grbavica moj zivot » 13 sep 2010, 22:17
Nemoj te previse kakit naljutio se bistrik

a vala ponekad stvarno postavljate glupa pitanja i ja se nekad nadem medu njima ali eto

svoj ti pos'o !
-
nick
-
Kontakt:
drop je napisao/la:nick je napisao/la:mah briga me za pjesmu,mene nervira nezalaganje nikako ne mogu da shvatim da ne trce ama bas nikako,eno jadranko se povrijedi djaba sto je cuvo noge protiv travnika i slobode...nekako sam sve uvjereniji da nam fali Sime on je nako blentav uvijek ulijeto i kad treba i kad ne treba vazda je negdje klizio

Žao mi je fakat Bogičevića jer se momak baš ustalio u prvih 11 i uvijek korektno igrao dosad u svetom dresu, ali desi se ovo juce jbg

povrede koljena su uvijek gadne i bolne...ja se nadam da ce se to što prije sanirati i zalijeciti.
Siguran sam da ce Kerla odlicno zamjeniti Jadranka jer momak gine na svakom treningu da se dokaže i nametnu Šefu.
Bilo je šta je bilo, valjda je naucio neke lekcije iz one gluposti koji je napravio kad je poletio u Kajzer kod Hotića.
mah nece nam ni kerla pomoc ko sto nije ni jadranko ako nema zalaganja i trcanja,vidim ruzili ih manijaci u sirokom ja samo mogu zamslit sta ce sjever radit ako kiksamo na grbavici,oni ce da psuju od valtera do osima
@drop juce su vidjeli da nasa neefikasnost nema puno veze sa popovicem on dobije loptu samo kad ga seha pogodi,svi nasi napadi se zavrse na nasoj polovici nikako ne iznosimo loptu ili je nabijemo ili izgubimo...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
tanzla
-
Kontakt:
Ritam ove pjesme je nesto najbolje sto sam cuo. Nije ni bitno koja ce verzija teksta biti, boli ili ne, bacali bombe ili ne, svejedno ce biti prejako. Ima da grmi.
A kad dodje nedjelja ooo ooo!
K'o d sam na bingu dobio.
Jadranko, svi smo uz tebe! Brz oporavak!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
-
drop
-
Kontakt:
nick je napisao/la:drop je napisao/la:nick je napisao/la:mah briga me za pjesmu,mene nervira nezalaganje nikako ne mogu da shvatim da ne trce ama bas nikako,eno jadranko se povrijedi djaba sto je cuvo noge protiv travnika i slobode...nekako sam sve uvjereniji da nam fali Sime on je nako blentav uvijek ulijeto i kad treba i kad ne treba vazda je negdje klizio

mah nece nam ni kerla pomoc ko sto nije ni jadranko ako nema zalaganja i trcanja,vidim ruzili ih manijaci u sirokom ja samo mogu zamslit sta ce sjever radit ako kiksamo na grbavici,oni ce da psuju od valtera do osima

Eh to je sad dugogodišnji problem ,ali mislim da ima lijeka i za to...mislim da je krajnje vrijeme da se organizuje neka grupa na sjeveru koja ce reagovati na te isfrustrirane bolesnike i pljuvace koji u svemu nađu manu.
Ne mora to biti odmah fizicki obracun, može se i kulturno skrenuti pažnja tim koji psuju po željinim igracima i po Želji...djeluje vjeruj mi, ja sam par puta skrenuo starijim ljudima pljuvacima da ne psuju Šehića, da ovo nije engleska liga, da je bolja da ostane kuci i prati Arsenal ili Čelzi ako nije navikao na našu ligu, i djeluje.
-
nick
-
Kontakt:
@drop
jedino tako ali nesto ne vjerujem da ce to u skorije vrijeme...
-
Adnel
-
Kontakt:
A gledao sam utakmicu oni vasi dokotori mogu biti samo smecari nista vise pa gdjece covjeka sakata vratit u utakmicu .
Samo jedan klub Velež Mostar
-
1921
-
Kontakt:
Adnel je napisao/la:A gledao sam utakmicu oni vasi dokotori mogu biti samo smecari nista vise pa gdjece covjeka sakata vratit u utakmicu .
On je inzistirao da se vrati u igru.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
-
zlaya_tm87
-
Kontakt:
Postao/la zlaya_tm87 » 13 sep 2010, 22:57
Adnel je napisao/la:A gledao sam utakmicu oni vasi dokotori mogu biti samo smecari nista vise pa gdjece covjeka sakata vratit u utakmicu .
bile su izvrsene sve tri izmjene, nisu ga mogli zamijeniti a sigurno ga doktori nisu gurnuli vec momak gine za sveti dres..
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
-
Elegant
-
Kontakt:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
Adnel
-
Kontakt:
I jel teska neka povreda ??
Samo jedan klub Velež Mostar
-
drug
sutra ce se znati. Da se nije vratio, vjerovatno bi primili jos jedan gol...ali to je nebitno, volio bih da mu se nije desila ova povreda. Borio se kao lav i svaka mu čast na tome.
-
Omar500
-
Kontakt:
Ja mislim da će biti van stroja i više od ove polusezone

. Ali, ništa se još ne zna. Što se kupa tiče, to je rutinski, uzimamo.
-
shone ultra manijak
-
Kontakt:
Postao/la shone ultra manijak » 13 sep 2010, 23:32
Omar500 je napisao/la:Ja mislim da će biti van stroja i više od ove polusezone

. Ali, ništa se još ne zna. Što se kupa tiče, to je rutinski, uzimamo.
nema potrebe za takvim misljenjem...polako utakmica po utakmica ka finalu ka trofejuu..bez euforije

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.