LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

adnan24
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la adnan24 » 16 mar 2012, 00:43

Treba da budete svjesni da su igraci kao Sessions protiv Lakersa izgledali kao visegodisnji all star igraci.Ne treba ici daleko,samo pogledajte sta su radili plejmejkeri Hornetsa sinoc...a daleko od toga da su neki klasni igraci.

Mi ne govorimo o tome da smo doveli superstara ali u svakom slucaju veliki je napredak u odnosu na ono sto smo imali.

Ne bi' da ulazim u raspravu da li je on bolji od Blake-a ali je igrac koji nama sigurno mnogo vise odgovara.Niko od njega ne ocekuje da bude S.Nash i da organizuje napade ali covjek je iz onoga sto sam ja vidio u stanju da kontrolise loptu...nasi plejmejkeri nisu bili u stanju ni prevesti loptu preko pola terena.

Na kraju krajeva Sessions je imao neke odlicne partije u karijeri...npr. 24 asistencije u jednom mecu-nije mala stvar.A to da je nekad znao igrati nekontrolisano me uopste ne brine jer dobro je on svjestan da mu je ovo sansa karijere...uostalom igrat ce ono sto mu se kaze.

Ja ne smatram Lakerse za favorite na zapadu...to je za mene Oklahoma a onda iza ide par ekipa u koje ubrajam i Lakerse. U gostima jesmo losi ali isto tako kuci smo mozda i najbolji u ligi...bili smo treci tim zapada prije ovih trejdova,stvarno ne vidim kako mozemo biti slabiji u nastavku sezone...

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 16 mar 2012, 01:12

amerosm je napisao/la:imamo najboljeg igraca danasnjice u nasim redovima
lebron james je svoj talent odnio na juznu plazu :D
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 mar 2012, 01:15

Kupchaku nadam se da ovo sto si maloprije izjavio nije istina i da su novinari pogresno prenijeli, jer u protivnom bi te trebalo poslati u neku stvar.

Rjesili smo se jednog PG-a, samo radi novca.

Fisher ovo nije zasluzio, ma koliko nam puta kidao zivce, jer ne treba zaboraviti njegove kljucne suteve u nekim odlucujucim utakmica, i nadam se da ce Lakersi u znak zahvalnosti povuci #2.
Bryant je od novinara saznao za trade Fishera i odmah napustio konferenciju i uputio se prem knacelariji Kupchaka. Pa hebemu mater, imas broj telefona posalji poruku i reci sta se planira uraditi. Nedopustivo je da ti najbolji igrac i vodja ekipe preko novinara saznaje desavanja unutar kluba.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 16 mar 2012, 01:33

amerosm je napisao/la:Kupchaku nadam se da ovo sto si maloprije izjavio nije istina i da su novinari pogresno prenijeli, jer u protivnom bi te trebalo poslati u neku stvar.

Rjesili smo se jednog PG-a, samo radi novca.

Fisher ovo nije zasluzio, ma koliko nam puta kidao zivce, jer ne treba zaboraviti njegove kljucne suteve u nekim odlucujucim utakmica, i nadam se da ce Lakersi u znak zahvalnosti povuci #2.
Bryant je od novinara saznao za trade Fishera i odmah napustio konferenciju i uputio se prem knacelariji Kupchaka. Pa hebemu mater, imas broj telefona posalji poruku i reci sta se planira uraditi. Nedopustivo je da ti najbolji igrac i vodja ekipe preko novinara saznaje desavanja unutar kluba.
Mislim da to nije izjavio, sad ne znam jel on imao onu pressicu koja se mogla pratiti preko nba.com, posto ne znam facu tog lika. Rekao je da niko nije znao za trejd, ali da im je trebao upgrade na poziciji pg, te da je jedan morao otici Blake ili Fisher, ali kao Fishera bilo lakse trejdati, vjerovatno radi ugovora, kraci ugovor. Eh i rekao je da je Fisher mnogo toga uradio za LAL, da je zahvalan itd. ali nista oko novca se nije radilo. Znaci, LAL sada ima Blakea, Fishera, Sessionsa, onog Goudlocka ili kako se pise ime, te onog Dariusa, pa ebo ga majka mora neko i otici.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 16 mar 2012, 01:35

adriano_leite je napisao/la:LAL sada ima Blakea, Fishera, Sessionsa, onog Goudlocka ili kako se pise ime, te onog Dariusa, pa ebo ga majka mora neko i otici.
znaci blake je trebao otici. tacka.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 16 mar 2012, 01:37

KK_Bosna je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:LAL sada ima Blakea, Fishera, Sessionsa, onog Goudlocka ili kako se pise ime, te onog Dariusa, pa ebo ga majka mora neko i otici.
znaci blake je trebao otici. tacka.
Teze ga bilo trejdati jbg. Fisher ima bolji, kraci ugovor. A trebao je Blake otici u onom drugom trejdu, Beasley sto je trebao u LAL, vjerovatno to propalo i ruke im svezane ostale.

Mes Que Un Club!

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 16 mar 2012, 01:45

Neznam odakle vam ta izjava Kupchaka, ja sam citao da je novac jedan od razloga ali glavni je navodno da su se ovi iz FO zabrinuli kako bi Fisher podnio cinjenicu da bi sada sjedio na klupi jer ce Sessions vjerovatno biti starter.

Sa sportskog aspekta je otisao najlosiji PG od ovih sto imamo, Blake kakav god da je bolji i brzi je od Fishera, pogotovo kad se plate uzmu u obzir.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 mar 2012, 01:52

@ adriano i @ balon

ovo sam procitao na forumu, a prenio je jedan novinar na svom twitter profilu - trenutno ne mogu uci jer su serveri preoptereceni s obzirom da se u LA-u zavrsava radno vrijeme i vecina zeli szanati odredjene informacije.

Takodjer ne stoji cinjenica da je Fisher imao bolji ugovor s obzirom na to da narenede godine ima Player Option u svom ugovoru, tako da dodje isto kao ugovor Blakea.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 16 mar 2012, 01:53

amerosm je napisao/la:@ adriano i @ balon

ovo sam procitao na forumu, a prenio je jedan novinar na svom twitter profilu - trenutno ne mogu uci jer su serveri preoptereceni s obzirom da se u LA-u zavrsava radno vrijeme i vecina zeli szanati odredjene informacije.

Takodjer ne stoji cinjenica da je Fisher imao bolji ugovor s obzirom na to da narenede godine ima Player Option u svom ugovoru, tako da dodje isto kao ugovor Blakea.
Blake ima 3 godine ugovora cini mi se.

Mes Que Un Club!

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 16 mar 2012, 02:07

amerosm je napisao/la:@ adriano i @ balon

Fisher je trenutno duboko preplacen ako cemo realno, prima 3,4 mil. a medju najgorim plejevima je trenutno. Fish je imao player option i vjerovatno bi je iskoristio tako da bi sa 40 godina primao 3,4 miliona sto je realno nigdje veze. Svaka njemu cast za sve, za odlucujuce suteve i za sve ostalo, on je istinski Laker i vodja ali nemojte nikad zaboraviti da Lakersi trpe njegove slabe partije unazad 2-3 godine i opet ga nisu mjenjali ali ujedno ga sasvim solidno placali.

Kad sam spomenuo plate, mislio sam na odnos plate prema onome sto pruza na parketu.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 mar 2012, 02:12

Sto imam osjecaj da ce Wolvsi sutra debelo platiti za izjavu njihovog igraca Michaela Beasleya koji je rekao sljedece:

"I don't see no point in getting traded to a losing team".

http://hoopshype.com/twitter/media.html

Jos ako Svijetski Mir na ovo poludi, onda ce sam sebe proklinjati.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 16 mar 2012, 02:24

amere samo polako :mrgreen: trebao si postaviti sve a ne samo njegovu izjavu. Beasley said if had been traded, the Lakers were where he wanted to go. "I don't see no point in getting traded to a losing team," he said

Covjek bi rado dosao u Lakerse a ova izjava se odnosila na ove slabije timove a ne na Lakerse. Pa ako bi mi bili losing team sta bi onda bili Wolvesi?

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 mar 2012, 02:31

@ balon

hebem ti ja ove Americke novinare. Oni pola toga izbace i onda to objave kao senzacionalnu vijest. Ali valjda je to ta sloboda medija o kojoj stalno pricaju.
Takodjer sam prvo mislio da je neka greska jer samo ogranicene osobe mogu reci da smo luzerski tim, ali onda sam se sjetio izjave @KK_Bosna kada je za doticnog napisao da je ludjak.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 16 mar 2012, 02:38

Ma samo opusteno :D , ja sam ovo provjerio jer mi je ta izjava odmah bila sumnjiva. Mada kod ovog Beasley se nikad nezna, malo ganja ovo ono :mrgreen:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 mar 2012, 03:08

[youtube][/youtube]

Nikad nisam vidio igraca koji se ovoliko boji trade-a. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Neki kazu da ovim iskazuje ljubav prema Lakersima i da stvarno zeli u njima da igra, dok drugi govore da je tako onda bi pruzao bolje partije nego je to bio slucaj u posljednjim utakmicama.
Istina je negdje u sredini i nadam se da ce sada igrati bolje.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 16 mar 2012, 04:12

Igraci snimaju klipove kad dodju u novi tim a Pau snima klipove da proslavi ostanak, koja legenda jbt :lol:
Nek je ostao Pau, dobar je on jos uvijek, nije ko prije ali je dobar. Ujedno i dobar cova, ko je ikad gledao malo duzi intervju sa njim skontat ce o cemo pricam.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 16 mar 2012, 06:18

Ma ja non-stop pisem , od kad je Jimm Buss preuzeo upraljanjejedina je briga $ i zarada , titula uopce nije , a degenerik nezna da su mu titule donjele masan TV ugovor od kejeg je miran naradnih 10 god.
Vidjelo se to od pocetka kada su dali Odoma za kes :roll:
Jimm je iskompleksiran i mrzi ovim redom: Zen Master-a , Black Mamb-u pa i Magic-a :roll:
da moze trade-o bi Bryant-a.

Cuj dati oba pick-a PRVE runde u najboljem draftu jos od 2003 , hajde Sessions ima smisla trade , ali FISHER + 1 draft pick Dallas-a za Hill-a koji ce cjediti na klupi i skupljati peskire za koga je McRob igracina :roll:
Da zanemarimo cinjenicu da je Fisher co-capetan ekipe i vocal lider, ali 1 pick drafta Dallasa za nesta sto imas u Caracteru i Ebanksu koje razvijas po NBDL :roll: i to sve radi razlika novca je bila minorna, pa ako ti se ne svidja ugovor Fisha sljedece sezone ga otpusti , ali ovako 1 pick ode :roll:
Ovaj Hill mnog vrjedan decko = Fisher + Odom u praksi (7 prstenova) :roll: :roll: :roll:

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 16 mar 2012, 07:09

Jedino se nadam da ce Clown dobiti otkaz , pa da zaposle Nate-a McM. taman za pozicioni napad koji odgovara Kobe-u i Baynum-u i Gasol-u

off:

ima "predivnih" komentara po laker - forumima:

1. Kakav je Jimm sto se tice love $ on ce i Bryant-a amnestirati 2013-te :lol: :roll:
2. Kako je Jimm lojalan, on ce i statu magica istopiti i prodati :lol: :roll:
Zadnja izmjena: Kobe Bryant, dana/u 16 mar 2012, 08:06, ukupno mijenjano 1 put.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 16 mar 2012, 07:58

Kobe Bryant je napisao/la:Ma ja non-stop pisem , od kad je Jimm Buss preuzeo upraljanjejedina je briga $ i zarada , titula uopce nije , a degenerik nezna da su mu titule donjele masan TV ugovor od kejeg je miran naradnih 10 god.
Vidjelo se to od pocetka kada su dali Odoma za kes :roll:
Jimm je iskompleksiran i mrzi ovim redom: Zen Master-a , Black Mamb-u pa i Magic-a :roll:
da moze trade-o bi Bryant-a.

Cuj dati oba pick-a PRVE runde u najboljem draftu jos od 2003 , hajde Sessions ima smisla trade , ali FISHER + 1 draft pick Dallas-a za Hill-a koji ce cjediti na klupi i skupljati peskire za koga je McRob igracina :roll:
Da zanemarimo cinjenicu da je Fisher co-capetan ekipe i vocal lider, ali 1 pick drafta Dallasa za nesta sto imas u Caracteru i Ebanksu koje razvijas po NBDL :roll: i to sve radi razlika novca je bila minorna, pa ako ti se ne svidja ugovor Fisha sljedece sezone ga otpusti , ali ovako 1 pick ode :roll:
Ovaj Hill mnog vrjedan decko = Fisher + Odom u praksi (7 prstenova) :roll: :roll: :roll:
Brate ovaj Hill je talentovan igrac, te ne vrijedi puno novca, a sto se tice i ovog drafta, javljaju se mnoge vijesti kako buduce zvijezde drafta se odlucuju da ostanu jos jednu godinu na svojim univerzitetima. Mozda vodjeni ovime su dali ove pickove. Opet nije mi jasno zasto protekcije na pick Lakersa koji ste nama dali, a ne na pick Mavsa koji je dat Rocketsima, ali eto nema veze ja sam ubijedjen da cemo vec ove sezone iskoristiti vas pick aBd. Dobili ste i Eyengu koji ako se skonta moze biti mnogo dobar igrac u NBA. Btw. trebate da budete sretni sto ste se i Waltona rijesili, haman 2 godine ga nece niko i napokon ga mi uzmemo hehe.

Mes Que Un Club!

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 16 mar 2012, 08:05

Ma Walton je greska Kupchaka , kad je potpisao Sašu i njega za 5,5 $ po sezoni :lol: , to je onda bilo kada je Smush Parker bio treci igrac u lakersima :roll:

Ali ja opet nekontam , vas , uredu Sessins je mozda nezadovoljan jer ralno pored Irwinga nemoze igrati , ali daleko od toga da nema talenta , a vi uzeli Waltona i nas pick koji ce realno biti 20-25 , a nekontam sta su tu radili Eyong i Kapono ??? , hos mi ti objasniti zar vama treba Kapono ? :roll:

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.