FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Kad je pocelo uclanjivanje u FKS za ovu sezonu?
-
- Kontakt:
U Sarajevo se možeš učlaniti u toku cijele godine, nije počelo il ne počelo. Odeš u junu i učlaniš se. Članstvo ti traje godinu dana od dana uplate, onda ti istekne i ti je produžiš ili ti postane nevažeća.cala je napisao/la:Kad je pocelo uclanjivanje u FKS za ovu sezonu?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ovo je treća sezona kako se članske prodaju, samo što je to tek sad popraćeno nešto bolje nego ranije...Orton je napisao/la:Zeljeznicar je tek poceo prodavati clanske,kod nas je od ranije.
Prvih 1000 ili 2000 ide brzo relativno a onda patnja...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Jeste ali krenuli su od nule jer su zijanili bazu sa clanovima.anonimni je napisao/la:Ovo je treća sezona kako se članske prodaju, samo što je to tek sad popraćeno nešto bolje nego ranije...Orton je napisao/la:Zeljeznicar je tek poceo prodavati clanske,kod nas je od ranije.
Prvih 1000 ili 2000 ide brzo relativno a onda patnja...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
To je druga priča, ako je kolega @Orton na to mislio izvinjavam se 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Jesi li siguran da se iz sistema brisu neaktivni clanovi? Npr ako broju 500 lupam sutra istekne clanstvo a ne produzi da li se taj broj dodjeljuje nekom drugom ili se samo nastavlja na 6224? Pitam iz razloga jer je skoro pa nemoguce biti azuran sa sistemom uclanjivanja u toku citave godine. Samo mi nemoj reci da je svako produzivao clanstvo jer to je bas providna suplja.jurisicduska je napisao/la:U Sarajevo se možeš učlaniti u toku cijele godine, nije počelo il ne počelo. Odeš u junu i učlaniš se. Članstvo ti traje godinu dana od dana uplate, onda ti istekne i ti je produžiš ili ti postane nevažeća.cala je napisao/la:Kad je pocelo uclanjivanje u FKS za ovu sezonu?
-
- Kontakt:

Da je svako produživao imali bi 10000 i više članova ovdje ima novih koji su kroz ovu godinu se učlanili i ovih starijih koji su obnovili. Ako je neko npr u augustu prošle godine se učlanio on spada u ovaj broj. Sistem se automatski ažurira ima teta program u klubu, plus ima fan zona na stranici gdje samo aktivni članovi mogu ući,ući ( ja nisam mogao dok nisam produžio, dakle ima neki softver koji to prati i reguliše, program ili nešto) nije to teško pratiti, nisu svi naravno produžili čak i ako je 3000 produžilo ja sam sretan. Isto tako će biti i sa vama i sa svima, ne produže nikad svi nismo Borusija. A ovo je broj legitimnih članova nije broj članskih prodatih. Njih ima i više. Pa eto željo proda za 14 dana 1500 zamisli za 2-3 godine uz super marketing kakav je naš. Ipak dajem mogućnost i tvom viđenju da je ovo broj učlanjanja u ove dvije godine od kako je tan došao što je uspijeh samo po sebi. Može bit i tako. Jebote oznojih se tipkam s mobitela pa dok ispravim hiljadu grešaka.cala je napisao/la:Jesi li siguran da se iz sistema brisu neaktivni clanovi? Npr ako broju 500 lupam sutra istekne clanstvo a ne produzi da li se taj broj dodjeljuje nekom drugom ili se samo nastavlja na 6224? Pitam iz razloga jer je skoro pa nemoguce biti azuran sa sistemom uclanjivanja u toku citave godine. Samo mi nemoj reci da je svako produzivao clanstvo jer to je bas providna suplja.jurisicduska je napisao/la:U Sarajevo se možeš učlaniti u toku cijele godine, nije počelo il ne počelo. Odeš u junu i učlaniš se. Članstvo ti traje godinu dana od dana uplate, onda ti istekne i ti je produžiš ili ti postane nevažeća.cala je napisao/la:Kad je pocelo uclanjivanje u FKS za ovu sezonu?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
I ja pisem sa telefona, razumijem te 
Sarajevo sigurno ima dosta vise clanova od Zelje jer ste ostvarili bolje rezultate u ove 2 godine i tu nema nikakve sumnje. Hocu da kazem da tu sigurno postoji odredjena greska u broju (lupam +\- 5-10%) upravo zbog tog sistema uclanjivanja tokom citave godine. Danas taj broj moze biti taj tvoj od 6223 a sutra moze biti za par stotina manji ili veci i nikad ne mozes sa sigurnoscu reci koliko vas ima. Moja neka gruba procjena bi bila izmedju 4 i 5 hiljada jer je isti mentalitet, vecini klosara kakvi dolaze na utakmice danas je draze dati tu cvaju na cigare, kafu i crijevo.

Sarajevo sigurno ima dosta vise clanova od Zelje jer ste ostvarili bolje rezultate u ove 2 godine i tu nema nikakve sumnje. Hocu da kazem da tu sigurno postoji odredjena greska u broju (lupam +\- 5-10%) upravo zbog tog sistema uclanjivanja tokom citave godine. Danas taj broj moze biti taj tvoj od 6223 a sutra moze biti za par stotina manji ili veci i nikad ne mozes sa sigurnoscu reci koliko vas ima. Moja neka gruba procjena bi bila izmedju 4 i 5 hiljada jer je isti mentalitet, vecini klosara kakvi dolaze na utakmice danas je draze dati tu cvaju na cigare, kafu i crijevo.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Kada daju podatak broja članova daju broj izdatih članski, znaci ne aktivni nego izdatih jer nećeš sam ga sebi umanjit za 20-30-40% nevažno ovih sto je obnovili nisu 
A oko toga da su sve članske placene nije bas ni tako kao ni karte sto sve ne budu plaćene nego ima i podijeljenih na poklon, sad radi čega ne treba ulazi u to al da su neke i poklon je kao i karte za tekme to nije tajna ni medju vama navijačima, al to je poslovni nazovimo ga tako potez vaše uprave

A oko toga da su sve članske placene nije bas ni tako kao ni karte sto sve ne budu plaćene nego ima i podijeljenih na poklon, sad radi čega ne treba ulazi u to al da su neke i poklon je kao i karte za tekme to nije tajna ni medju vama navijačima, al to je poslovni nazovimo ga tako potez vaše uprave

- egocentrik
- Kontakt:
Bilo je poklon članskih kartica naravno, ali to su bile akcije tipa pisanje teksta " Šta je za tebe FK Sarajevo ? " gdje je podijeljeno 25 članskih, od preko 2000 tekstova. Imamo također i projekat " Odrastanje uz Bordo diva ", gdje se predstavnici kluba šalju u vrtiće i Osnovne Škole i predstavljaju klub.JoseMourinho je napisao/la:Kada daju podatak broja članova daju broj izdatih članski, znaci ne aktivni nego izdatih jer nećeš sam ga sebi umanjit za 20-30-40% nevažno ovih sto je obnovili nisu
Sve je to marketinški, kao i naravno Loyalty Bordo Card i razni popusti, od manikira do benzinske pumpe i zlatare itd, zaista ih je mnogo.
Uprava je na marketingu dosta toga uradila i kapa do poda im je za to.
Shvatite da smo mi veoma mala zemlja sa skoro nikakvim EU iskoracima u fudbalskom svijetu, i ovaj broj članova što aktivnih/neaktivnih je fantastičan.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Sta je bilo sa bebama? PA vi ste prvi favoriti za titulu ...
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Bla bla bla, sta se desilo sa galaktikosima pa ih je Lech onako pomeo bez imalo truda? Ljudi igrali ko na terminuX31987 je napisao/la:Sta je bilo sa bebama? PA vi ste prvi favoriti za titulu ...

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
U kojem stoljecu ti zive,pa covjece dragi da vidim kakva ce kazna za ovo biti..ja bih volio da se uvede oduzmanje bodova pa bujrum majcin sine na bilo kojoj strani...nek ih puste na stadion direktori i predsjednici klubova ,kad znaju da ih mogu kostati svega..**** pare svakako se samo Telecomove pare od prenosa prebaci da se isplate kazne,klub to i ne osjeti

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FK Vrtić - FK Bebe 1-0 

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
X31987 je napisao/la:FK Vrtić - FK Bebe 1-0

FK SARAJEVO.
Meni nije iznenađenja rezultat iz Banja Luke.
Teško ce Zeljo igrati kao protiv Fenercfarosa,a to je borba 120%. Prvi put kad izađu na livadu Premijer lige, i kad taj tempo i željeni motiv zakaže,ne budu na tom nivou desice se Borac.E tad na teren treba da nastupi kvalitet ekipe ili pojedinaca, kojih Zeljo da se ne lažemo nema.
Teško ce Zeljo igrati kao protiv Fenercfarosa,a to je borba 120%. Prvi put kad izađu na livadu Premijer lige, i kad taj tempo i željeni motiv zakaže,ne budu na tom nivou desice se Borac.E tad na teren treba da nastupi kvalitet ekipe ili pojedinaca, kojih Zeljo da se ne lažemo nema.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 27 jul 2015, 11:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ma nema kvaliteta kako to, ove godine ispadamo, kanta za nabijanje... Jestel i sebi duplu vec upisali
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ove godine cilj nam je opstanak, pa cemo naredne vidjeti da izborimo barem evropu.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
I da Sloboda bude iza nas ako je moguce.Peterski je napisao/la:Ove godine cilj nam je opstanak, pa cemo naredne vidjeti da izborimo barem evropu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Da, Sloboda kao naš najljući, najveći, zakleti, prekaljeni, kompetativni, historijski i najžešći rival mora biti iza nas. Sve ostalo je neuspjeh.
EDIT:
Za Sarajevo, Široki, Borac, Čelik, Velež, Zrinjski, Jedinstvo i Radnički iz Lukavca - post je satiričnog karaktera.
EDIT:
Za Sarajevo, Široki, Borac, Čelik, Velež, Zrinjski, Jedinstvo i Radnički iz Lukavca - post je satiričnog karaktera.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, VivaLaLiberta i 37 gostiju.