HariTz je napisao/la:Yebote led, čovjek 2 utakmice imao sa reprezentacijom i već govore šta je morao a šta nije morao uraditi
Još usporedbe sa Papetom

Ma ja, a te dvije utakmice su bezbeli dovoljne da se na sva usta neko proglasava milion miliona puta boljim od onoga ko ima plasman na SP i ko je i po ovome forumu najuspjesniji selektor ikada???? Naravno da je rano za konacnu ocjenu, ali ako cemo "ni po babu ni po stricevima" onda svakako da pozivanje Djurica, a ne pozivanje Mahmutovica spada u istu kategoriju kao pozivanje npr. Avdije a nepozivanje, eto sta ja znam npr Dilavera. Ja sam prvi uvijek za to da se TRAJNO BANUJE onaj koji samo bude aludirao na bivesg selektora na temama koje nemaju veze sa njime te oni koji cim su se ulogovali svaku diskusiju prvenstveno baziraju na smisljanjima, kako podapeti jos jednu kvaku covjeku koji odavno nema veze sa reprezentacijom BiH. Ja ako kazem da mi je Mahmutovic bolji od Djurica, stranica se zacas ispise u dokazivanju necega u vezi Papete, a taj isti Pape nije pozvao ni jednog ni drugog, sto je valjda jasan dokaz da se moje misljenje nema veze sa njime. Ma jok, bitno je jos jednom ispasti frajer. To radi par pojedinaca sa vise nickova, jasno se vidi po onome glasanju da su u manjini, ali misle da ce sto vise puta ponavljaju, promjeniti cinjenicno stanje. Mesa je tek poceo, slazem se da je rano za neke ozbiljnije ocjene, nije mi se svidio sam start jer je isao previse ofirno, samoreklamerski, upadljivo ali izgleda da su ga ove dvije utakmice malo prizemljile. Mesa je radnik, to niko ne moze poreci, e sada koliko zna to je vec pitanje. Sigurno nije iz vrha liste fudbalskih strucnjaka bas kao niti jedan nas trener osim Halilhodzica, ima tesku situaciju sa igrackim kadrom i neka mu je Bog na pomoci jer su izgledi da ce samo tako moci zabiljeziti neki bolji rezultat. Medjutim, u trenutku kada je Halilhodzic definitivno rekao ne, Mesa je bio najbolja MOGUCA opcija, i mislim da je savez uradio najbolje sto je mogao u tom trenutku Mesinim postavljanjem za selektora.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković