Zvjezdan Misimović

ZOI84
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la ZOI84 » 07 sep 2011, 15:04

Monolog je napisao/la:
"Ma, mislim da je to smiješno. Taj kriterij prema kojem igrači moraju igrati u klubovima da bi mogli igrati za reprezentaciju. Jučer je dosta igrača igralo na Bilinom Polju u našem državnom dresu, a da nisu ni blizu prve postave klubova u kojima igraju. Nisam ja cirkusant"
Eh, gdje je ovdje on rek'o (pa čak i između redova da stoji) - MORAM IGRATI? Gdje? Baš me zanima kako su do tog zaključka došli mnogobrojni forumaši.

Zahirović (posljednje vrijeme), Rahimić (2-3 godine), Ibričić (od prelaska u Lokomotiv), Hasagić (nije ni počela liga + problemi sa leđima), Zec (nije počela liga + povrede i čak bio u nemilosti trenera), Muslimović (nema kluba). Dakle, 4/6 igrača su odigrali više minuta od Misketa, dok je Zec samo ušao u Zenici. Šta nam to govori? Da Pape nije u stanju ispoštovati ono što je obeć'o na početku mandata i ono što svakodnevno zbori - igraće samo oni koji su standardni u svojim klubovima.

Kako bi izgledala ekipa bez Rahimića? - Nikako. Kako bez Zahirovića? - Pa u posljednje 2 utakmice je pokaz'o da je pred njim budućnost. No to nije poenta. Poenta svega ovoga nije nezamjenjivost u ekipi, već dvostruki arsini našeg selektora. Ako vam to nije jasno, onda... :roll:
Stvar je u tome da nemamo zamjenu za neke pozicije Rahima, Zahović i ako ne igraju u klubovima mi nemamo druge, a na Misketovoj poziciji imamo nekoliko igraća i logično je da ce igrati spremniji

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 07 sep 2011, 15:05

TKC je napisao/la:jedini ko je cirkus ovdje si ti miske, rahimic igra sto nemamo nikagoga na njegovoj poziciji. A sto se tice tvoga protivnika ibricica on igra vise nego ti pa molim te suti.
Misimovic je srbin ali je igrao najvise utakmica za ovu ekipu, ali kakav kredit mu mozes dati kad je nas sjebo kad smo ga najvise trebali. A ovo sto je on uspjeo u kvalifikacije to je nebitno. Kad smo ga trebali u barazu on je nas sjebo a sad ga vi staviti kao veliki bosanski patriot. :lol:,,
Ma nije valjda da ti vjerujes Ciri za ono sa Portugalom, pa Ciro ti je isit tip ko Zdravko Mamic cim nesto ne ide kako treba on sve svali na Srbe.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 sep 2011, 15:05

Monolog je napisao/la:Stani ba @Dremeru malo. Evo, ja odem na uvid kod asistenta i vidim da mi nije prizn'o tačno urađeno pitanje, a kolegi X-u jeste. Šta ću uraditi? Naravno da ću reći onako kako jeste, te tako pokušati otvoriti oči zaduženom za to. Dakle, kolega X i, u ovom slučaju, ja bismo trebali biti jednako tretirani. :D

Pape cijelo vrijeme naglašava da će igrati samo standardni. Dakle, po toj priči Rahimić nema šta tražiti u reprezentaciji BiH. Tačka. Da se razumijemo, ja Rahimića ne bih zamijenio za 3 Busquetsa i 2 Essiena, al' ako je Pape rek'o da će igrati samo oni koji konstantno igraju u svojim klubovima, onda Elvir ne bi smio biti na popisu za bilo koju utakmicu. Ista stvar je sa Muslimovićem, Zecom te hajdučkim srcem, Senijadom, pa čak i Hasagićem.

Vodio sam se samo selektorovim riječima, da ne bi bilo zabune. Stoga, nemojmo razapinjati Misketa zbog očiglednog manjka sposobnosti u komunikacijskom kanalu našeg selektora. ;)
100% tacno!
I? Da ne bi Misketa Pape bi pognute glave izasao sa Bilinog polja! U sinocnoj utakmici je Miske spasio Papeta i on treba da mu se zahvali! Miske i kada ne igra u klubu daje 100% sebe za reprezentaciju i to nema dvojbe.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 07 sep 2011, 15:05

vendeta87 je napisao/la:
motty je napisao/la:evo nekima ocigledno trebaju ti podaci o statusu misketa zadnjih godina

http://www.nfsbih.net/nas.aspx?id=23" onclick="window.open(this.href);return false;

obratite paznju od 3.9.2010.godine i minute provedene na terenu a znamo u kakvoj je situaciji bio zvjezdan.
al ako je tako los netrba ga ni zvati to je problem, Pape treba da je do sada upozno kako se kopji igrac ponasa ako sjedi na klupi, pa to je i Magath znao ako je Misimovi spreman on mora igrati to je takav tip igraca, znaci ako nece igrati netreba ga ni pozivati.
a sad i drugi dio statistike http://www.fcdinamo.ru/team/players1/mi ... h_zvezdan/" onclick="window.open(this.href);return false;
ukupno 686 min provedenih na terenu ako sam dobro vidio a minutazu u zadnjih par mjeseci netreba ni spominjat.
pape svaka cast
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 07 sep 2011, 15:06

vendeta87 je napisao/la:
motty je napisao/la:evo nekima ocigledno trebaju ti podaci o statusu misketa zadnjih godina

http://www.nfsbih.net/nas.aspx?id=23" onclick="window.open(this.href);return false;

obratite paznju od 3.9.2010.godine i minute provedene na terenu a znamo u kakvoj je situaciji bio zvjezdan.
al ako je tako los netrba ga ni zvati to je problem, Pape treba da je do sada upozno kako se kopji igrac ponasa ako sjedi na klupi, pa to je i Magath znao ako je Misimovi spreman on mora igrati to je takav tip igraca, znaci ako nece igrati netreba ga ni pozivati.

A sto je to problem odigarti drugo poluvrijeme il pola sata. Muslimovic je sjedio na klupi 3 godine. BIo je i Ibisevci bezbroj puta. Ibricic i sve ostale "zvijezde", jok, al ovaj je "sveta krava" mora biti kako on hoce. Prema sviam isti tretman, ako nece da sjedi na klupi nek trenira. Zapustao guzove nemoze u mrtvom Dinamu doci u tim.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 07 sep 2011, 15:07

Sto je nama Misimovic u Manchesteru je Giggs .
Znamo li to i upola cijeniti kao navijaci Uniteda.
Jedino objasnjenje samom sebi je da ste vi svi veoma mladi po 15 16 godina pa neznate da je Misimovic tu vec odavno i u zla vremena ovo posebno naglasavam ZLA VREMENA sa svojim majstorijama i pojedinim igracima odrzavao RENOME BOSNE I HERCEGOVINE
Susic ima moju podrsku ali covjek mora paziti sta prica sam sebe iz dan u dan pobija i dobija sve manju podrsku javnosti ..
Idemo po prvo mjesto !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 07 sep 2011, 15:07

Da li Misimovic treba da se prilagodi timu ili tim Misimovicu? :mrgreen:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 07 sep 2011, 15:08

Edo_77 je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:

A sto je to problem odigarti drugo poluvrijeme il pola sata. Muslimovic je sjedio na klupi 3 godine. BIo je i Ibisevci bezbroj puta. Ibricic i sve ostale "zvijezde", jok, al ovaj je "sveta krava" mora biti kako on hoce. Prema sviam isti tretman, ako nece da sjedi na klupi nek trenira. Zapustao guzove nemoze u mrtvom Dinamu doci u tim.
Pa govoirm ti to su razlicit tipov igraca, al Pape je do sada treba skontati kakv je ko i koga moze stavljati na klupu a koga ne, al onda ga i ne pozivati ako nije spreman i u formi.

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 07 sep 2011, 15:08

vendeta87 je napisao/la:
TKC je napisao/la:jedini ko je cirkus ovdje si ti miske, rahimic igra sto nemamo nikagoga na njegovoj poziciji. A sto se tice tvoga protivnika ibricica on igra vise nego ti pa molim te suti.
Misimovic je srbin ali je igrao najvise utakmica za ovu ekipu, ali kakav kredit mu mozes dati kad je nas sjebo kad smo ga najvise trebali. A ovo sto je on uspjeo u kvalifikacije to je nebitno. Kad smo ga trebali u barazu on je nas sjebo a sad ga vi staviti kao veliki bosanski patriot. :lol:,,
Ma nije valjda da ti vjerujes Ciri za ono sa Portugalom, pa Ciro ti je isit tip ko Zdravko Mamic cim nesto ne ide kako treba on sve svali na Srbe.
u prvoj utakmici je bio nas najgori igrac u drugoj nije ni igrao ali tri dana kasniji zaigra odlicno za wolfsburg :lol:
Jedno su cirine price a drugo je fakta.,

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 sep 2011, 15:09

ZOI84 je napisao/la: Stvar je u tome da nemamo zamjenu za neke pozicije Rahima, Zahović i ako ne igraju u klubovima mi nemamo druge, a na Misketovoj poziciji imamo nekoliko igraća i logično je da ce igrati spremniji
Ne, pogrešno zaključuješ. Stvar je u tome da nam je selektor izuzetno limitiran kada su u pitanju saopštenja za javnost, te da zbog atmosfere u reprezentaciji NE BI TREB'O DAVATI NIKAKVE IZJAVE. Njegovo je da saopšti spisak i kulturno napusti konferencijsku dvoranu, te da se ne javlja na telefon kada ga zovu kojekakvi novinari.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 07 sep 2011, 15:09

avenija je napisao/la:Sto je nama Misimovic u Manchesteru je Giggs .
Jedino objasnjenje samom sebi je da ste vi svi veoma mladi po 15 16 godina pa neznate da je Misimovic tu vec odavno i u zla vremena ovo posebno naglasavam ZLA VREMENA sa svojim majstorijama i pojedinim igracima odrzavao RENOME BOSNE I HERCEGOVINE
Susic ima moju podrsku ali covjek mora paziti sta prica sam sebe iz dan u dan pobija i dobija sve manju podrsku javnosti ..
Idemo po prvo mjesto !

Pa ni Giggs ne igra po 90 min! Na koja ZLA vremena mislis 92-95? Svaka cast Misketu ali mora se prilagoditi timu! nikome ne moze biti zagarantovano 90 min, barem ne u modernom fudbalu?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 07 sep 2011, 15:10

Idemo po prvo mjesto !
e savaka ti cast, reko si ono sto sam upravo mislio!

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 07 sep 2011, 15:10

ne podržavam misketa što je rekao to sto je rekao nakon utakmice, ali covjek je bio ljut, pa jel niko od vas nije u ljutnji rekao nesto sto nije trebao? Pape je u pravu, sve to stoji, ali ljudi moji ako iko treba imati malo kredita onda je to ZVJEZDAN MISIMOVIĆ, naša legenda covjek sa najvise nastupa u dtresu BiH u istoriji, covjek koji je igrao srcem i dusom za repku kada mnogi nisu htjeli. treba mu progledati kroz prste zbog ove izjave, treba snositii posljedice zbog nje, ali ne smijemo ga razapinjati. nemojte zaboraviti sta je taj MISKE dao ovoj našoj reprezentaciji,

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 07 sep 2011, 15:11

Ma da je selektorov kriterij pri odabiru igraca boja kopacki igraci nemaju tu sta prigovarati i nije vazno da li smatraju je li taj kriterij uredu ili nije... Medjutim , sada je vaznije ono ponasanje Misimovica i ono f... you , kome je upuceno...Jer ako je Papetu onda jarane mozes igrati i u Barceloni svaku tekmu 90 minuta tebi oprosta nema.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 07 sep 2011, 15:12

BernardBarnjak je napisao/la:
Idemo po prvo mjesto !

Pa ni Giggs ne igra po 90 min! Na koja ZLA vremena mislis 92-95? Svaka cast Misketu ali mora se prilagoditi timu! nikome ne moze biti zagarantovano 90 min, barem ne u modernom fudbalu?
Pa nije uredu da Pape njemu kaze da ga treba biti sramota sto se odazvo pozivu a neigra u klubu pa jesil to jos igdje cuo.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 07 sep 2011, 15:13

kako vas nije sramota,uporediti jednog Rahimica koji u 33 godini odigra kompletnu utakmicu protiv jednog Zenita,prije 2-3 kola u Ruskom prvenstvu,a koliko je Misimovic odigrao utakmica pod pocetka za svoj klub u zadnjih pola godine!???Rahimic je covjek od karaktera,nesto slicno kao i Papac! dalje,Rahimic je standardniji u gigantu CSKA nego li Miske u prosjecnom Dinamu! Ibricic je takodjer puno standardniji u Lokomotivi nego Miske u Dinamu! Susic je postupio ispravno i posteno,previse je vjerovato u Misimovica,zvao ga da igra u repku kada u Galati nije bio ni na tribinama,ali ne moze do kraja karijere imati zagarantovano mjesto u prvih 11 bez obzira na svoj status u klubu,pa nije on Mesi,sta vam je! samo neozbiljan covjek moze nesto zamjeriti Papetu,kad je covjek 100% u pravu,a i rezultati su na njegovoj strani!!! preporucujem Susiciu,da porazgovara sa Misimovicem,i ako ce mu ovaj praviti probleme,ako ce siriti negativnu energiju i kvariti atmosferu u ekipi,onda mu se treba zahvaliti i jednostavno ga prekriziti! Misimovic je izdao Ciru,koji i dan danas tvrdi da je on krivi zasto nismo prosli Portugal,Misimovic je kriv zasto su Spahic i Rahimic dobili parne zute kartone u Lisabonu,jer se setkao terenom,a ovi morali ispravljati njegove greske... i na kraju,misteriozno ne igranje revansa u Zenici ,navodno zbog povrede jos nije razrjeseno,a on 3 dana poslije igra citavu utakmicu za Wolfsburg! Pitanje je da li Misimovic uopste ima karakter da bilo sta prica!? on je puno uradio za nasu reprezentaciju,to stoji,ali ne moze se zivjeti od stare slave,ako se ne moze prilagoditi da mu nije zagarantovano mjesto u prvh 11 u reprezentaciji onda ne treba ni dolaziti na naredno okupljanje,imamo mi sasvim dovoljno kvalitetnih igraca na toj poziciji!

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 07 sep 2011, 15:14

Misimovic je odlican igrac za porsjecnog tima u bundesligi ali porediti misimovica od Bundesliga Sampion miske i ovaj dan danas :lol: . On ibro i stilic su tu negdje ali da su na nivou pjanica malo sutra :lol:,
Zadnja izmjena: TKC, dana/u 07 sep 2011, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 07 sep 2011, 15:14

dr.van nostrand je napisao/la:Ma da je selektorov kriterij pri odabiru igraca boja kopacki igraci nemaju tu sta prigovarati i nije vazno da li smatraju je li taj kriterij uredu ili nije... Medjutim , sada je vaznije ono ponasanje Misimovica i ono f... you , kome je upuceno...Jer ako je Papetu onda jarane mozes igrati i u Barceloni svaku tekmu 90 minuta tebi oprosta nema.
Ma nije garant papetu nego Bjelorusima, **** bi mu na nasem jeziku da je Papetu.

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 07 sep 2011, 15:15

vendeta87 je napisao/la:Pa nije uredu da Pape njemu kaze da ga treba biti sramota sto se odazvo pozivu a neigra u klubu pa jesil to jos igdje cuo.

Ama gdje je to rekao. Zasto izmisljate???? Jeli ti zaista vjerujes nekim izmisljotinama. Pape nije takav tip i karakter i nikada to nebi rekao nekom igracu.

na jednoj strani izmisljate neke uvrede papeta na racun Misketa a s druge strane pravite se budale na reakciju Misketa kod gola. Nisam ja balavac i dijete da neznam kome je ono upuceno, eh jes mojoj neni je upuceno.

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 07 sep 2011, 15:15

Idemo po prvo mjesto !
Sve hocu nesto da napisem al' ti si mi pomogao, bravo! ;)

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.