najbolji navijači vic godinefighter je napisao/la:Pa kako je onda sad odjednom ovo prodano,sam sebe .ebeš.
Aj ovako vi dobijate Olimpik u 1/2 kupa,ako tako ne bude nek Borac izgubi titulu.
Najbolja ekipa,najbolja odbarana,najbolji trener,najbolji navijači ŠTA HOĆEŠ JOŠ?
NORMALNO DA SE TAMO MOŽE IGRATI KAD JE PROSJEK GLEDALACA 250 OSIM KAD IGRA DINAMOfighter je napisao/la:Čitam ove poruke i morao sam da napišem nešto.
Jedini teren uz još nekoliko gdje se može slobodno igrati, POBJEDITI i ostati do kraja utakmice.Svaka čast,da je više ovakvih terena liga bi bila dosta bolja.
Što se tiće zelenih uvijek im nešto smeta,mene bi bilo sramota,kad bih krenuo pisati šta su oni sve kupili i prodali do sutra bi potrajalo (Banjaluka još pamti izbacivanje iz lige).
Toliko od mene.
Dabar je napisao/la:92 godište iz kozare došao,plaćena je odšteta od 20.000 eura,ali prodat će ga bar za 10 puta veći iznos,odličan igračbrazzo je napisao/la:Što se tekme sa Borcem tiče čini mi se po onome što sam vidio da je upravo ta utakmica bila najbolja ovo kolo a od igrača najviše me iznenadio (naravno prijatno) Zakarić pa ako neko može neka napiše par informacija o njemu koje je godište, odakle je došao u Široki i sl.
kakav Hajduk i Dinamo il iHrvatska liga..brazzo je napisao/la:Dabar je napisao/la:92 godište iz kozare došao,plaćena je odšteta od 20.000 eura,ali prodat će ga bar za 10 puta veći iznos,odličan igračbrazzo je napisao/la:Što se tekme sa Borcem tiče čini mi se po onome što sam vidio da je upravo ta utakmica bila najbolja ovo kolo a od igrača najviše me iznenadio (naravno prijatno) Zakarić pa ako neko može neka napiše par informacija o njemu koje je godište, odakle je došao u Široki i sl.fina odšteta za tako mladog igrača čak je to solidna cifra za većinu klubova u našeoj PL-i ali sigurno da je ogroman potencijal samo bi bila šteta i za Široki i za ligu i za njega samog da ode već na ljeto jer tu ima sve što mu je potrebno a čini se i sigurno mjesto u timu tako da ne treba srljati u ino pogotovo da ide u Hadjuk ili Dinamo da sjedi na klupi.
Igra li on za Bh U-19 reprezentaciju ? Momak je strašan potencijal, svidio mi se još kad ste igrali protiv Sarajeva na Koševubrazzo je napisao/la:Dabar je napisao/la:92 godište iz kozare došao,plaćena je odšteta od 20.000 eura,ali prodat će ga bar za 10 puta veći iznos,odličan igračbrazzo je napisao/la:Što se tekme sa Borcem tiče čini mi se po onome što sam vidio da je upravo ta utakmica bila najbolja ovo kolo a od igrača najviše me iznenadio (naravno prijatno) Zakarić pa ako neko može neka napiše par informacija o njemu koje je godište, odakle je došao u Široki i sl.
igraBaby je napisao/la: Igra li on za Bh U-19 reprezentaciju ? Momak je strašan potencijal, svidio mi se još kad ste igrali protiv Sarajeva na Koševu
AJd molim te da ti ne govorim koliko smo bolji od vas!!!Da vam nas nije sad bi imali tri boda manje,a vjerijatno cemo vas i ostaviti u ligi,predzadnje kolo.Tako da sutite,ako mozeModricluka je napisao/la:Pa niste vi nista bolji od nas,sutra aBd dobijemo one male zenicane i samo ste nam na 6 bodova razlike a borite se za evropu a mi za opstanak!![]()
![]()
Istuk voli vise rakiju nego siroki!![]()
ma to se zna. "iskusni" MArić..Vlado PD je napisao/la:Al golman vam je danas bio tragikomican![]()
![]()
Totalno amaterski je branio, mogu slobodno da kazem da ja imam bolja izdanja od njega na rekreaciji.
Kad god je isla povratna na njega on je ispucao u aut il nasem igracu.
Par puta mu je ispala lopta eto onako, a najsmesniji je bio tamnoputi desni bek kojem nista nije bilo jasno sta se desava s golmanom i samo je sirio ruke i zbunjeno gledao u njega
Moj druze,tako nam je kako nam je!!!Taj bocni igrač je totalno izgubljen,kao i Marić,kakve je golove primao na pripremama to je za plakati.Ne znam jeli Tona iz GOSKA jos nas igrač,ali ne znam sta nasi cekaju da ga dovedu,pored ovog Marića i ja mogu braniti!!!Vlado PD je napisao/la:Al golman vam je danas bio tragikomican![]()
![]()
Totalno amaterski je branio, mogu slobodno da kazem da ja imam bolja izdanja od njega na rekreaciji.
Kad god je isla povratna na njega on je ispucao u aut il nasem igracu.
Par puta mu je ispala lopta eto onako, a najsmesniji je bio tamnoputi desni bek kojem nista nije bilo jasno sta se desava s golmanom i samo je sirio ruke i zbunjeno gledao u njega
cbolje zelju nego celik ...york je napisao/la:dobili smo možda najačeg od ova tri moguća protivnika, ali volim da je tako, jer nam pašu sarajevski klubovi, a i takve utakmice u kojima je velik ulog a i atraktivan protivnik... očigledno je postalo da široki dobro odigra a i nadigra favorizirane klubove u europskim kupovima, a onda u premier ligi izgubi kući od npr. prijedora (bez uvreda)... tako da mislim da je bolje što igramo s željezničarom nego, recimo s olimpikom... očekujem 2 prave utakmice i naravno prolaz
neznam razlog niti gdje je tu istina...al svejedno je Širokom na kraju krajeva, jer Široki ima svoj TV, stream domaćih utakmica pa tako i ta sa Željom će ići direktno vjerojatno..stoga ne vidim razlog da je tu neka zabrana.mozda se nisu dogovorili za kup.avlami97 je napisao/la:Da li neko od navijača Širokog zna pravi razlog, zašto se ne dozvoljava TV prijenos polufinala KUP utakmice sa Željom na Pecari. Nakon što su saznali ovu informaciju, prijenos je uskratio i Željo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.