Olimpik Sarajevo

lakovic
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la lakovic » 19 dec 2011, 18:45

Kako jadan čovjek ovaj Vladavić. Dođe, ljudi ga spase od gepeka i onda pljuje. A da ne govorimo koliko laži u tekstu. Kao otjerane pominje igrače koji su našli inostrane angažmane, kao npr, Ješe, pa čak ima jedan koji još igra u Olimpicu. Zove se Kiso.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 19 dec 2011, 21:39

Eto brato, nije ti Velež valjao. Sad igraj po terminima. :lol:
Who dares, wins !

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 19 dec 2011, 22:16

Intelektualca poput ovog Vladavića teško je naći. Tuta mozak. Ma možeš ti izaći iz kafane, ali kafana neće nikada iz tebe. Mislim da je vrijeme da snimiš album, ionako si u kafani više od Semira Cerića Koketa.

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 19 dec 2011, 22:28

stvarno cinicno od vladalica..mislim da mu je ovakav nastup u najmanju ruku cinican i licemjeran.Sjetio se lola pricati o navijacima i dusi kad je zbog zajebavanja i glupiranja dobio nogu u olimpiku.Kad se vracao i imao priliku igrati za "navijace i dusu" u Velezu tada je otisao igrati za pare.I sad da bi pridobio javnost na svoju stranu prosipa neke sentimentalne gluposti.U svakom slucaju podrzavam odluku kantonalnog saveza u sarajevu i nadam se da ce gracic oderati levata koliko god bude mogao.Dosao je u olimpik,misleci da zbog jos uvijek male reputacije kluba, moci sa svojim seljaclucima i hirovima i da ce neko trpiti njegovo proseravanje al nije racunao da je gracic puno veca riba od njega i lagano ga poslao da igra po turnirima.S obzirom da je imao ugovor s olimpikom na tri godine nadam se da ce olimpik jos dodatno profitirati na njemu i da mu nece dati dozvolu po svaku cijenu.A to je i vrlo vjerovatno s obzirom da se ovako javno ispljuvao po gracicu koji mu sigurno nece ostati duzan tako da sapunica tek pocinje.

p.s.pabizo,herbion,mancici jel ima nekih novih desavanja u klubu,imal nekih naznaka da bi moglo doci neko pojacanje i jel ostvaren s nekim od igraca kontakt?

p.s.s.Raduje vijest o izgradnji stadiona otoka i iskreno ocekujem u drugom dijelu sezone vecu posjetu,bolje rezultate na stadionu otoka i eventualni izlaz u evropu.
-PAJA Fan Club!!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 19 dec 2011, 23:53

Vladavić je za tri godine trebao dobiti 180000 KM,60000 KM po sezoni,ovo je moj info.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 20 dec 2011, 07:59

Puna podrška Olimpicu u slučaju Vladavić

ne7en
Kontakt:

Post Postao/la ne7en » 20 dec 2011, 14:26

Solidna jesen iza Vukova
OLIMPIC - GRACIĆ POGODIO SA JUSUFBEGOVIĆEM

slika

Jesenji dio premijerligaške sezone fudbaleri Olimpica okončali su na 6. mjestu tabele sa 24 osvojena boda uz gol razliku 20:13.

Iza Vukova s Otoke je sasvim solidna premijerligaška jesen. Početak sezone nije bio dobar, odnosno, momčad Olimpica iako solidno pojačana na samom startu nije pružala dobre partije.

U 1. kolu Olimpic je osvojio bod u Prijedoru, no odmah potom na "domaćem" terenu u Lukavici Olimpic je poražen od Travnika.
Nakon ovog poraza umjesto dotadašnjeg šefa struke Mehmeda Janjoša momčad je preuzeo Nedim Jusufbegović, koji u svom debiju u Mostaru dolazi do trijumfa nad Zrinjskim.

U naredna tri kola Vukovi su upisali isto toliko poraza (Čelik, Željezničar, Zvijezda), da bi u 7. kolu u utakmici koja je u klubu označena kao biti ili ne biti izabranici Nedima Jusufbegovića savladali Borac s minimalnih 1:0.

Serija nepobjedivosti trajala je do 12. kola i malog gradskog derbija sa Sarajevom u kojem je bordo momčad slavila sa 2:0.

U posljednja tri kola jesenjeg dijela prvenstva Olimpic je osvojio sedam bodova, slavili su Vukovi u duelima sa Kozarom i Leotarom, dok su sa Širokim remizirali.

Vukovi s Otoke su jedna od rijetkih momčadi koja je u jesenjem dijelu prvenstva više bodova osvojila na gostujućim terenima. Naime, od 24 osvojena boda na domaćem terenu Olimpic je osvojio 11 uz gol razliku 7:4, dok su u gostima izabranici Nedima Jusufbegovića osvojili 13 bodova uz gol razliku 13:9.

Sa 14 odigranih utakmica u jesenjem dijelu prvenstva najstandardniji je bio Mirza Rizvanović, dok su po 13 nastupa skupili Irfan Fejzić, Haris Harba, Miloš Vidović i Velibor Đurić, a sa 5 postignutih golova najefikasniji igrač Olimpica je Semir Kapić.

ne7en
Kontakt:

Post Postao/la ne7en » 24 dec 2011, 18:25

slika

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 26 dec 2011, 16:43

OLIMPIC DOVODI BIVŠEG JUNIORA
BARCELONE

http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/olim ... lone/71114" onclick="window.open(this.href);return false;
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 26 dec 2011, 16:44

Opa. Svaka čast. Nije malo, skidamo vam kapu

zicer
Kontakt:

Post Postao/la zicer » 26 dec 2011, 17:07

je*i ti to...Barselonin igrac :D

ne7en
Kontakt:

Post Postao/la ne7en » 26 dec 2011, 18:14

... a ima li jos kakvih novosti, iznenadjenja... :D

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 26 dec 2011, 18:16

Svaka vam dala...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 26 dec 2011, 18:17

Svaka cast ovim olimpic direktno pojacava ugled ove nase lige, a i kluba ;)

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 27 dec 2011, 00:46

BIO SAM SKEPTIČAN, ALI JEDAN VIDEO GOVORI PUNO TOGA.

Arriero i još neko s njim:), pa ko ne vjeruje, sve je tu...

" onclick="window.open(this.href);return false;

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 27 dec 2011, 09:43

Stvarno skidam kapu Olimicu! Svaka cast i samo tako nastaviti, imate puno podrsku! :D :D :D

Uzeti vako dobro, kvalitetnog MLADOG i perspektivnog igraca je samo dokaz kako ljudi misli na svoju buducost. Ja mislim da su jedini pored naseg Amara koji tako razmisljaju. :!:
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 27 dec 2011, 12:55

slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 dec 2011, 13:03

BlueTiger je napisao/la:Stvarno skidam kapu Olimicu! Svaka cast i samo tako nastaviti, imate puno podrsku! :D :D :D

Uzeti vako dobro, kvalitetnog MLADOG i perspektivnog igraca je samo dokaz kako ljudi misli na svoju buducost. Ja mislim da su jedini pored naseg Amara koji tako razmisljaju. :!:
Koliko je utakmica ovaj odigrao u zadnje dvije sezone znal neko?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 27 dec 2011, 13:13

http://www.transfermarkt.co.uk/en/cuqui ... 42977.html

3 utakmice? :mrgreen: :roll:

Ma nije ni igro, pa da je valjo ko da bi u Olimpic dosao..ne zna ni on gdje je igro, anonimus totalni :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 dec 2011, 14:13

sarajlija89 je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/cuqui ... 42977.html

3 utakmice? :mrgreen: :roll:

Ma nije ni igro, pa da je valjo ko da bi u Olimpic dosao..ne zna ni on gdje je igro, anonimus totalni :roll:
Pa znam zato i pitam
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.