Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Kako jadan čovjek ovaj Vladavić. Dođe, ljudi ga spase od gepeka i onda pljuje. A da ne govorimo koliko laži u tekstu. Kao otjerane pominje igrače koji su našli inostrane angažmane, kao npr, Ješe, pa čak ima jedan koji još igra u Olimpicu. Zove se Kiso.
Intelektualca poput ovog Vladavića teško je naći. Tuta mozak. Ma možeš ti izaći iz kafane, ali kafana neće nikada iz tebe. Mislim da je vrijeme da snimiš album, ionako si u kafani više od Semira Cerića Koketa.
stvarno cinicno od vladalica..mislim da mu je ovakav nastup u najmanju ruku cinican i licemjeran.Sjetio se lola pricati o navijacima i dusi kad je zbog zajebavanja i glupiranja dobio nogu u olimpiku.Kad se vracao i imao priliku igrati za "navijace i dusu" u Velezu tada je otisao igrati za pare.I sad da bi pridobio javnost na svoju stranu prosipa neke sentimentalne gluposti.U svakom slucaju podrzavam odluku kantonalnog saveza u sarajevu i nadam se da ce gracic oderati levata koliko god bude mogao.Dosao je u olimpik,misleci da zbog jos uvijek male reputacije kluba, moci sa svojim seljaclucima i hirovima i da ce neko trpiti njegovo proseravanje al nije racunao da je gracic puno veca riba od njega i lagano ga poslao da igra po turnirima.S obzirom da je imao ugovor s olimpikom na tri godine nadam se da ce olimpik jos dodatno profitirati na njemu i da mu nece dati dozvolu po svaku cijenu.A to je i vrlo vjerovatno s obzirom da se ovako javno ispljuvao po gracicu koji mu sigurno nece ostati duzan tako da sapunica tek pocinje.
p.s.pabizo,herbion,mancici jel ima nekih novih desavanja u klubu,imal nekih naznaka da bi moglo doci neko pojacanje i jel ostvaren s nekim od igraca kontakt?
p.s.s.Raduje vijest o izgradnji stadiona otoka i iskreno ocekujem u drugom dijelu sezone vecu posjetu,bolje rezultate na stadionu otoka i eventualni izlaz u evropu.
p.s.pabizo,herbion,mancici jel ima nekih novih desavanja u klubu,imal nekih naznaka da bi moglo doci neko pojacanje i jel ostvaren s nekim od igraca kontakt?
p.s.s.Raduje vijest o izgradnji stadiona otoka i iskreno ocekujem u drugom dijelu sezone vecu posjetu,bolje rezultate na stadionu otoka i eventualni izlaz u evropu.
-PAJA Fan Club!!
Vladavić je za tri godine trebao dobiti 180000 KM,60000 KM po sezoni,ovo je moj info.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Puna podrška Olimpicu u slučaju Vladavić
Solidna jesen iza Vukova
OLIMPIC - GRACIĆ POGODIO SA JUSUFBEGOVIĆEM

Jesenji dio premijerligaške sezone fudbaleri Olimpica okončali su na 6. mjestu tabele sa 24 osvojena boda uz gol razliku 20:13.
Iza Vukova s Otoke je sasvim solidna premijerligaška jesen. Početak sezone nije bio dobar, odnosno, momčad Olimpica iako solidno pojačana na samom startu nije pružala dobre partije.
U 1. kolu Olimpic je osvojio bod u Prijedoru, no odmah potom na "domaćem" terenu u Lukavici Olimpic je poražen od Travnika.
Nakon ovog poraza umjesto dotadašnjeg šefa struke Mehmeda Janjoša momčad je preuzeo Nedim Jusufbegović, koji u svom debiju u Mostaru dolazi do trijumfa nad Zrinjskim.
U naredna tri kola Vukovi su upisali isto toliko poraza (Čelik, Željezničar, Zvijezda), da bi u 7. kolu u utakmici koja je u klubu označena kao biti ili ne biti izabranici Nedima Jusufbegovića savladali Borac s minimalnih 1:0.
Serija nepobjedivosti trajala je do 12. kola i malog gradskog derbija sa Sarajevom u kojem je bordo momčad slavila sa 2:0.
U posljednja tri kola jesenjeg dijela prvenstva Olimpic je osvojio sedam bodova, slavili su Vukovi u duelima sa Kozarom i Leotarom, dok su sa Širokim remizirali.
Vukovi s Otoke su jedna od rijetkih momčadi koja je u jesenjem dijelu prvenstva više bodova osvojila na gostujućim terenima. Naime, od 24 osvojena boda na domaćem terenu Olimpic je osvojio 11 uz gol razliku 7:4, dok su u gostima izabranici Nedima Jusufbegovića osvojili 13 bodova uz gol razliku 13:9.
Sa 14 odigranih utakmica u jesenjem dijelu prvenstva najstandardniji je bio Mirza Rizvanović, dok su po 13 nastupa skupili Irfan Fejzić, Haris Harba, Miloš Vidović i Velibor Đurić, a sa 5 postignutih golova najefikasniji igrač Olimpica je Semir Kapić.
OLIMPIC - GRACIĆ POGODIO SA JUSUFBEGOVIĆEM

Jesenji dio premijerligaške sezone fudbaleri Olimpica okončali su na 6. mjestu tabele sa 24 osvojena boda uz gol razliku 20:13.
Iza Vukova s Otoke je sasvim solidna premijerligaška jesen. Početak sezone nije bio dobar, odnosno, momčad Olimpica iako solidno pojačana na samom startu nije pružala dobre partije.
U 1. kolu Olimpic je osvojio bod u Prijedoru, no odmah potom na "domaćem" terenu u Lukavici Olimpic je poražen od Travnika.
Nakon ovog poraza umjesto dotadašnjeg šefa struke Mehmeda Janjoša momčad je preuzeo Nedim Jusufbegović, koji u svom debiju u Mostaru dolazi do trijumfa nad Zrinjskim.
U naredna tri kola Vukovi su upisali isto toliko poraza (Čelik, Željezničar, Zvijezda), da bi u 7. kolu u utakmici koja je u klubu označena kao biti ili ne biti izabranici Nedima Jusufbegovića savladali Borac s minimalnih 1:0.
Serija nepobjedivosti trajala je do 12. kola i malog gradskog derbija sa Sarajevom u kojem je bordo momčad slavila sa 2:0.
U posljednja tri kola jesenjeg dijela prvenstva Olimpic je osvojio sedam bodova, slavili su Vukovi u duelima sa Kozarom i Leotarom, dok su sa Širokim remizirali.
Vukovi s Otoke su jedna od rijetkih momčadi koja je u jesenjem dijelu prvenstva više bodova osvojila na gostujućim terenima. Naime, od 24 osvojena boda na domaćem terenu Olimpic je osvojio 11 uz gol razliku 7:4, dok su u gostima izabranici Nedima Jusufbegovića osvojili 13 bodova uz gol razliku 13:9.
Sa 14 odigranih utakmica u jesenjem dijelu prvenstva najstandardniji je bio Mirza Rizvanović, dok su po 13 nastupa skupili Irfan Fejzić, Haris Harba, Miloš Vidović i Velibor Đurić, a sa 5 postignutih golova najefikasniji igrač Olimpica je Semir Kapić.
- harebianconero
- Kontakt:
OLIMPIC DOVODI BIVŠEG JUNIORA
BARCELONE
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/olim ... lone/71114" onclick="window.open(this.href);return false;
BARCELONE
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/olim ... lone/71114" onclick="window.open(this.href);return false;
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Opa. Svaka čast. Nije malo, skidamo vam kapu
je*i ti to...Barselonin igrac 

... a ima li jos kakvih novosti, iznenadjenja... 

Svaka vam dala...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Svaka cast ovim olimpic direktno pojacava ugled ove nase lige, a i kluba 

BIO SAM SKEPTIČAN, ALI JEDAN VIDEO GOVORI PUNO TOGA.
Arriero i još neko s njim:), pa ko ne vjeruje, sve je tu...
" onclick="window.open(this.href);return false;
Arriero i još neko s njim:), pa ko ne vjeruje, sve je tu...
" onclick="window.open(this.href);return false;
Stvarno skidam kapu Olimicu! Svaka cast i samo tako nastaviti, imate puno podrsku!
Uzeti vako dobro, kvalitetnog MLADOG i perspektivnog igraca je samo dokaz kako ljudi misli na svoju buducost. Ja mislim da su jedini pored naseg Amara koji tako razmisljaju.

Uzeti vako dobro, kvalitetnog MLADOG i perspektivnog igraca je samo dokaz kako ljudi misli na svoju buducost. Ja mislim da su jedini pored naseg Amara koji tako razmisljaju.

U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
- BolanBolan
- Kontakt:

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
- bistrikboy
- Kontakt:
Koliko je utakmica ovaj odigrao u zadnje dvije sezone znal neko?BlueTiger je napisao/la:Stvarno skidam kapu Olimicu! Svaka cast i samo tako nastaviti, imate puno podrsku!![]()
![]()
![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- sarajlija89
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/cuqui ... 42977.html
3 utakmice?
Ma nije ni igro, pa da je valjo ko da bi u Olimpic dosao..ne zna ni on gdje je igro, anonimus totalni
3 utakmice?

Ma nije ni igro, pa da je valjo ko da bi u Olimpic dosao..ne zna ni on gdje je igro, anonimus totalni

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- bistrikboy
- Kontakt:
Pa znam zato i pitamsarajlija89 je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/cuqui ... 42977.html
3 utakmice?![]()
![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.