NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

ALBOX
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la ALBOX » 06 apr 2014, 23:23

7april je napisao/la:
ado78 je napisao/la:Igraci Bratstva svaka vam cast bogovi nek ste pokazali kako se igra za klub,nek ste ovo pobjedili radi dezurni gadova pa makar do kraja sve izgubili,jucer nema slabog mjesta u ekipi zadnja linija odigrala standardno odlicno kad vidim njihovu zadnju liniju i nasu nebo i zemlja a da ne govorim vezni red onaj husic ne moze da hoda,jedino krpic koji nesto vrijedi ali i on pored Kadije i Šuše nista pogotovo u skoku,svi su odigrali za 10 ali mi se svidilo kako je kapiten Šuša vodio ekipu do pobjede svakog igraca hrabri i dize uz to uzme penal u ovoj utakmici i rijesi kapitenski care kapa do poda,a da ne govorim duele pante i mujke kojeg nije bilo na mapi a suljic i musa prica za sebe jednom recenicom svaka cast,sve vam oprastam sto sam prico d pijete :D sa srecom dalje meni je bitno radi ovi dezurni konja da se ovaka zavrsi
svaka ti čast,drago mi je da si ovo izjavio za ono što si piso :clap: ,ja sam iznenađen onakvom igrom,treba posebno čestitati treneru na postavljenoj taktici,nadigro ćiru ko murinjo pelegrinija,a nije bilo lošeg igrača vidilo se da svi žele tu pobjedu

+2 SAMO MISLIM DA IMA OVDE I ONIH STO SU SUMNJALI U NAS :mrgreen:
al nema veze pravac LUKAVAC ;) ZAR NE :clap: :clap: :clap:
solar1987 je napisao/la:valjda necete prodat se sad jedinstvu,ginite na terenu kao protiv nas...
bOLI VAS HOCEMOLI MI PRODATI MI NE ZAVISIMO NI OD KOGA I NIJE NAM SRAMOTA IGRATI NI U MALESICIMA NI U PROKOSOVICIMA IDUCE GODINE A VAMA ;) to je odgovor na ono prije utakmice PRODANA 100 %

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 06 apr 2014, 23:29

ALBOX je napisao/la:
7april je napisao/la:
ado78 je napisao/la:Igraci Bratstva svaka vam cast bogovi nek ste pokazali kako se igra za klub,nek ste ovo pobjedili radi dezurni gadova pa makar do kraja sve izgubili,jucer nema slabog mjesta u ekipi zadnja linija odigrala standardno odlicno kad vidim njihovu zadnju liniju i nasu nebo i zemlja a da ne govorim vezni red onaj husic ne moze da hoda,jedino krpic koji nesto vrijedi ali i on pored Kadije i Šuše nista pogotovo u skoku,svi su odigrali za 10 ali mi se svidilo kako je kapiten Šuša vodio ekipu do pobjede svakog igraca hrabri i dize uz to uzme penal u ovoj utakmici i rijesi kapitenski care kapa do poda,a da ne govorim duele pante i mujke kojeg nije bilo na mapi a suljic i musa prica za sebe jednom recenicom svaka cast,sve vam oprastam sto sam prico d pijete :D sa srecom dalje meni je bitno radi ovi dezurni konja da se ovaka zavrsi
svaka ti čast,drago mi je da si ovo izjavio za ono što si piso :clap: ,ja sam iznenađen onakvom igrom,treba posebno čestitati treneru na postavljenoj taktici,nadigro ćiru ko murinjo pelegrinija,a nije bilo lošeg igrača vidilo se da svi žele tu pobjedu

solar1987 je napisao/la:valjda necete prodat se sad jedinstvu,ginite na terenu kao protiv nas...
bOLI VAS HOCEMOLI MI PRODATI MI NE ZAVISIMO NI OD KOGA I NIJE NAM SRAMOTA IGRATI NI U MALESICIMA NI U PROKOSOVICIMA IDUCE GODINE A VAMA ;) to je odgovor na ono prije utakmice PRODANA 100 %
druze,iskreno nije mi svejedno prodatel sljedece sezone mi vam dolazimo ponovo i necete se provest fino :)) 3:0
za vas al pamtit ce te nas kao i mi vas ;)))
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 06 apr 2014, 23:39

ALBOX je napisao/la:
7april je napisao/la:

auu kako si ti neki z.a.j.e.b.a.n lik covjece :shock: pametnom dosta ;)
https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hph ... 4194_n.jpg

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 06 apr 2014, 23:43

solar1987 je napisao/la: druze,iskreno nije mi svejedno prodatel sljedece sezone mi vam dolazimo ponovo i necete se provest fino :)) 3:0
za vas al pamtit ce te nas kao i mi vas ;)))
Dobro hajdi sad :plac: :plac: :plac: :plac:
a mi mozemo sta hocemo boli nas :mrgreen:
i ove ste godine dosli da nas sameljete ,iprosle , i pretprosle ,i u kupu 2 x :mrgreen: i opet cete :mrgreen: :mrgreen:
kad god pozelie bujrum al nama prijetiti to je ravno samoubitsvu zar ne ;) :mrgreen:

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 07 apr 2014, 11:17

dobro ovaj napisa da se džaba ne smarate, znači završeno sa Jedinstvom danas, 100% prodana utakmica, pare legle :lol:

samo znate kako prolaze ovi koji "kupe" utakmicu u Gračanici :lol:

nego, danas na TV Lukavac (moja tv, bhb cable) od 17 sati snimak utakmice

za neke nova radost, za one druge još dva sata patnje :lol:
Undici stelle - ACM 1899

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 07 apr 2014, 12:53

Evo montira se utakmica pa ide u shemu ;)
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 07 apr 2014, 13:22

Zoom088 je napisao/la:Evo montira se utakmica pa ide u shemu ;)
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 07 apr 2014, 15:27

Ja vjerujem da ako izgubite od Radničkog, mi dobijemo Čapljinu, bježimo vam na +7 i gotove su vam šanse. E tad će se riješiti ta utakmica Bratstvo - Jedinstvo. Tad nam je dajete 100%. Ukoliko mi izgubimo od Čapljine, vi dobijete Radnički, onda mi i gubimo od Bratstva jer biće teško igrati, možda bi i mogli nešto uraditi, ali opet ....

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 07 apr 2014, 15:59

Sta se desava sa onim malim Kahrimanovicom, kako vidim u proljetnom dijelu ni minute dobio ? Jel on i dalje kod Vas ili je podigao sidro ?

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 07 apr 2014, 16:01

fukara1919 je napisao/la:Sta se desava sa onim malim Kahrimanovicom, kako vidim u proljetnom dijelu ni minute dobio ? Jel on i dalje kod Vas ili je podigao sidro ?
Tu je on trenira ali je bio povrijeden jako dugo spominjala se i operacija ali sad je dobro :D
www.nkbratstvogracanica.com

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 08 apr 2014, 14:02

Gračanlije,kakvu ste ono parolu imali na početku utakmice uz baklju?Ima li kakva slika ili šta je pisalo?Jer kako sam vidio od koreografije koju ste najavili nije bilo ništa :hmmmmm: POZZ
Pobjeda je bolja od orgazma!

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 08 apr 2014, 14:23

Gorki je napisao/la:Gračanlije,kakvu ste ono parolu imali na početku utakmice uz baklju?Ima li kakva slika ili šta je pisalo?Jer kako sam vidio od koreografije koju ste najavili nije bilo ništa :hmmmmm: POZZ
bilo-prošlo...idemo dalje ;)
Undici stelle - ACM 1899

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 08 apr 2014, 14:23

slika
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

ado78
Kontakt:

Post Postao/la ado78 » 08 apr 2014, 14:26

Danas procita sa velikim zadovoljstvom AVAZOV SPORT kad ono u njemu prelijepa slika naseg ambijenta u Gracanici i nARAVNO najvrijednija pobjeda,kao plod takve igre i organizacije o bratstvu se puno toga pise naravno sve pozitivno,evo npr

Nas kapiten Edin šuša je izabran u tim kola i nije to sve osim toga sto je zasluzeno u timu kola Edin Šuša je izabran za IGRAČA kola kako je navedeno tamo da igra u odlicnoj formi dosadasnji dio prvenstva :clap: :clap: :clap: svaka cast kapitenu i odigro si tekmu vrhunski sad nmg te ni napasti radi konzumiranja alkohola :D :D tebe pantica i klapu jer da ste popili rijeku sprecu pored one igre trebamo samo šutiti i jos u sportu nije to sve Denis Sadikovic je trener kola i stadion luke u Gracanicci sa najvecom posjetom sa preko 3000 gledalaca eto to je ukratko iz avazovog sporta samo nezz kako ce ovi dusmani ovo sve prevalit preko srca ali neka nama je dosadno bez njih na ovom forumu,jos jednom čestitke :

Edin Šuša

Denis Sadikovic

I naravno nas Nusret Helic.........................vi dusmani ovo ne citajte :salut: :salut: :salut: :lol: :lol:

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 08 apr 2014, 14:29

Nase drage musterije
:mrgreen: hajdi eto ako ce vam biti lakse :mrgreen: :mrgreen:
Raja :arrow: LUKAVAC :clap: :wave:

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 08 apr 2014, 15:56

Gorki je napisao/la:Gračanlije,kakvu ste ono parolu imali na početku utakmice uz baklju?Ima li kakva slika ili šta je pisalo?Jer kako sam vidio od koreografije koju ste najavili nije bilo ništa :hmmmmm: POZZ
Pa imaš u video u koji sam postavio ;).

"DOK JE BILO TITE
BILO JE I PITE"

"DOBRO DOŠO ĆIRO"
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 08 apr 2014, 16:00

Nisam gledao video Zoomaš,sad ću :thumbup:
Pobjeda je bolja od orgazma!

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 08 apr 2014, 16:10

ALBOX je napisao/la:Nase drage musterije
al pazi ovo ¨hajdi¨ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :cry:

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 08 apr 2014, 16:46

zla2 je napisao/la:
al pazi ovo ¨hajdi¨ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :cry:
"HAJDI " PONOVO AKO CE TI BITI LAKSE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ma sve za vas nase drage komsije :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
naviknite se eto Prokosovica na veliki Tusanj :wave: :wave: :wave: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 08 apr 2014, 17:42

ALBOX je napisao/la:
zla2 je napisao/la:
"HAJDI " PONOVO AKO CE TI BITI LAKSE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ma sve za vas nase drage komsije :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
naviknite se eto Prokosovica na veliki Tusanj :wave: :wave: :wave: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A sad ono kao namjerno pisao HAJDI do sad' :kralj:
075

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.