7april je napisao/la:svaka ti čast,drago mi je da si ovo izjavio za ono što si pisoado78 je napisao/la:Igraci Bratstva svaka vam cast bogovi nek ste pokazali kako se igra za klub,nek ste ovo pobjedili radi dezurni gadova pa makar do kraja sve izgubili,jucer nema slabog mjesta u ekipi zadnja linija odigrala standardno odlicno kad vidim njihovu zadnju liniju i nasu nebo i zemlja a da ne govorim vezni red onaj husic ne moze da hoda,jedino krpic koji nesto vrijedi ali i on pored Kadije i Šuše nista pogotovo u skoku,svi su odigrali za 10 ali mi se svidilo kako je kapiten Šuša vodio ekipu do pobjede svakog igraca hrabri i dize uz to uzme penal u ovoj utakmici i rijesi kapitenski care kapa do poda,a da ne govorim duele pante i mujke kojeg nije bilo na mapi a suljic i musa prica za sebe jednom recenicom svaka cast,sve vam oprastam sto sam prico d pijetesa srecom dalje meni je bitno radi ovi dezurni konja da se ovaka zavrsi
,ja sam iznenađen onakvom igrom,treba posebno čestitati treneru na postavljenoj taktici,nadigro ćiru ko murinjo pelegrinija,a nije bilo lošeg igrača vidilo se da svi žele tu pobjedu
+2 SAMO MISLIM DA IMA OVDE I ONIH STO SU SUMNJALI U NAS

al nema veze pravac LUKAVAC

bOLI VAS HOCEMOLI MI PRODATI MI NE ZAVISIMO NI OD KOGA I NIJE NAM SRAMOTA IGRATI NI U MALESICIMA NI U PROKOSOVICIMA IDUCE GODINE A VAMAsolar1987 je napisao/la:valjda necete prodat se sad jedinstvu,ginite na terenu kao protiv nas...