odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
da dobijem kilu pic.ke na dan ne bih se ovako obukao 

- IlPrincipe
- Kontakt:
Nigdje veze, stavim kačket, wayfarerke, uske hlače, air jordan, college jaknu i ja ko različit ?
niđe veze al fakat, nikad mi niko nije A rekao, a dosta sam pohvala dobio. Nisam ja sad neki da čupam obrve, frizurice, pirsinzi fazoni i to daleko od toga, samo volim taj zapadnjački stil i to je to ..

niđe veze al fakat, nikad mi niko nije A rekao, a dosta sam pohvala dobio. Nisam ja sad neki da čupam obrve, frizurice, pirsinzi fazoni i to daleko od toga, samo volim taj zapadnjački stil i to je to ..

Zadnja izmjena: IlPrincipe, dana/u 26 dec 2012, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Sreca ne zivis u Sarajevu.IlPrincipe je napisao/la:Nigdje veze, stavim kačket, wayfarerke, uske hlače, air jordan, college jaknu i ja ko različit ?
Imam jednu prigodnu pjesmu za tebe.

[youtube][/youtube]
1946
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nije ni swag kultura, stil ili kako vec da nazovem losa, ali ako se dozira. Npr, ona odjeca koju je ranije postavio ilprincipe je sasvim ok, malo drugacije od ostalih, ali u pozitivnom smislu. Barem meni, mada sam i ja u nekom zapadnjackom fazonu. Dok su oni u helankama ipak sramota za ljudski rod
Ova jakna nije swag da ga yebes. Izgledas kao clan Lokijeve armije kojem afro cuperak viri iz glave. C'mon.

Ova jakna nije swag da ga yebes. Izgledas kao clan Lokijeve armije kojem afro cuperak viri iz glave. C'mon.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 26 dec 2012, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Pa @Head po čemu Bgt sramote muški rod:'D
Ne furam taj stil, al' mi se sviđa i ne razumijem po čemu je različit jer nije ništa pretjerano.. Lik makar ima svoj stil..
Ne furam taj stil, al' mi se sviđa i ne razumijem po čemu je različit jer nije ništa pretjerano.. Lik makar ima svoj stil..
Zadnja izmjena: Unica_Liverpool_, dana/u 26 dec 2012, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
- IlPrincipe
- Kontakt:
"They laugh at me because I'm different; I laugh at them because they're all the same." - Kurt Cobain 

Tebi to ne mogu objasniti jer si ti zenska reinkarnacija u muskom tijelu.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Pa @Head po čemu Bgt sramote muški rod:'D
1946
ma svako nosi sta hoce libu me racku
ja znam da nikad nebih obukao ovo al isto znam da nebih nikad nikod dobacio nesto lose ko nosi ovo ( osim kad pretjeram u picu al to je rijetkost )
Mislim ono imam jarana koji furaju razliite fazone od sportskog do Dolce odijela tako da se nagledam svasta
ja znam da nikad nebih obukao ovo al isto znam da nebih nikad nikod dobacio nesto lose ko nosi ovo ( osim kad pretjeram u picu al to je rijetkost )
Mislim ono imam jarana koji furaju razliite fazone od sportskog do Dolce odijela tako da se nagledam svasta
Thomas Müller - Fußballgott
- donCorleone1892
- Kontakt:
Nije los taj swag style mozda ima nekih crnjaka kao sto je onaj lik sa helankama a ovo ostalo je sve ok...
i ev jedna za Ilprincipe

i ev jedna za Ilprincipe

- IlPrincipe
- Kontakt:
@donCorleone1892 ... paradise 

ne znam meni ovo nece nikad biti cool, i taj skinny jeans koji swaggeri nosaju preuzeto je iz punk/rock kulture, prije se znalo ko nosa skinny, danas svaki saban ih obuce i sramoti punk/rock kulturu 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- donCorleone1892
- Kontakt:
ja kontam da kazem jel ovo za tebe paradise ma necu znaam da ce on to prvo reci i etoIlPrincipe je napisao/la:@donCorleone1892 ... paradise

ev ovdje nema nista lose samo sto nznm sta cemu ova kravata al hajd..

sve osim ovog ruksaka kojeg su nosili branitelji po hrasnom brdu 92.

samo druga boja

+1miki_92 je napisao/la:ne znam meni ovo nece nikad biti cool, i taj skinny jeans koji swaggeri nosaju preuzeto je iz punk/rock kulture, prije se znalo ko nosa skinny, danas svaki saban ih obuce i sramoti punk/rock kulturu
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Head je napisao/la:Tebi to ne mogu objasniti jer si ti zenska reinkarnacija u muskom tijelu.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Pa @Head po čemu Bgt sramote muški rod:'D

DRUG NEBI TI PUNCA
- Slatinash_7
- Kontakt:
OD ovog swag fazona gotivni su mi samo ovi dzemperi,ovo ostalo sve dno dna,mozda farmerice mogu neki uzi fazon al ne ono do pola guzice i to...Kacketi su mi pogotovo mrski,jer ja ih nosim al onaj normalni fazon i bas gotivim kackete,dosta para izdvajam za njih i onda mi dodje ovaj swag nesto fura (bez uvrede)...A jos plus to mi neka asocijacija na komercijalu hip hopa sto mi se nikako ne svidja,jbg odraslo se uz Eminema,Drea,SNoopa i ekipu a sad neki Lil Wayneovi dubstep bitovi i to...
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
skontaj da su im ovo uzori za oblacenjeSlatinash_7 je napisao/la:OD ovog swag fazona gotivni su mi samo ovi dzemperi,ovo ostalo sve dno dna,mozda farmerice mogu neki uzi fazon al ne ono do pola guzice i to...Kacketi su mi pogotovo mrski,jer ja ih nosim al onaj normalni fazon i bas gotivim kackete,dosta para izdvajam za njih i onda mi dodje ovaj swag nesto fura (bez uvrede)...A jos plus to mi neka asocijacija na komercijalu hip hopa sto mi se nikako ne svidja,jbg odraslo se uz Eminema,Drea,SNoopa i ekipu a sad neki Lil Wayneovi dubstep bitovi i to...

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Amoxicillin
- Kontakt:
je*o to...
ovo još nikad nije isfuralo

ovo još nikad nije isfuralo

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Idi liječi seHead je napisao/la:Tebi to ne mogu objasniti jer si ti zenska reinkarnacija u muskom tijelu.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Pa @Head po čemu Bgt sramote muški rod:'D

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, VolimBiH96 i 7 gostiju.