FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
U svakom slucaju, na terenu su nam falili igraci koji ce izdrzati te udarce i uzvratiti istom mjerom. To Mladenovic nije mogao, Petko sigurno bi. Kasalica takodje.
Slazes li se za Milunovica, da on (lijevo) krilo ne moze igrati? Koliko sam vidio ni u jednoj utakmici nije apsolutno nista uradio. Ni jedan prodor, ni jedno protrcavanje, apsolutno nista. Dao je 3 gola na svoj odlican osjecaj za gol i to je to. Mislim da bi mnogo vise pruzao kao centralni napadac.
Slazes li se za Milunovica, da on (lijevo) krilo ne moze igrati? Koliko sam vidio ni u jednoj utakmici nije apsolutno nista uradio. Ni jedan prodor, ni jedno protrcavanje, apsolutno nista. Dao je 3 gola na svoj odlican osjecaj za gol i to je to. Mislim da bi mnogo vise pruzao kao centralni napadac.
Milunovic je za mene enigma od kako je dosao u Zvezdu.Stvarno ne znam sta da mislim.Momak od pocetka polusezone nista nije pokazao igracki a dao je 3 gola i imao asistenciju.Statisticki strasan ucinak,ali realno se moze reci da on skoro da nije ucestvovao u igri osim tih golova i asistencije.Za jedno krilo premalo je aktivan i slazem se da bi verovatno bolji bio na poziciji centralnog napadaca,no da bi on igrao centralnog napadaca Borja mora na klupu a to ne sme da se dogodi.Jedina varijanta koja bi verujem doprinela da se podjednako vide u utakmici Borja i Milunovic je 4-4-2 sa Milunovicem kao centralnim i Borjom malo iza njega koji ce da se vraca unazad po loptu i luta terenom,sto uostalom Borja i sada radi ali nepotrebno.braoolyo je napisao/la:U svakom slucaju, na terenu su nam falili igraci koji ce izdrzati te udarce i uzvratiti istom mjerom. To Mladenovic nije mogao, Petko sigurno bi. Kasalica takodje.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- alan_kardec
- Kontakt:
Slažem se za Milunovića. Silovito je krenuo, na početku polusezone zabio nekoliko golova, imao par dobrih partija, ali nakon toga ništa nije uradio.
Trebao bi robi malo da promješa karte, da malo počne eksperimentisati sa formacijom, da zarotira igrače, da im malo promjeni pozicije u timu, da isproba neke nove postavke u igri. Svakako je prvenstvo, najvjerovatnije, završeno.
Trebao bi robi malo da promješa karte, da malo počne eksperimentisati sa formacijom, da zarotira igrače, da im malo promjeni pozicije u timu, da isproba neke nove postavke u igri. Svakako je prvenstvo, najvjerovatnije, završeno.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Za vikend ocekujem 2-3 gola u mrezi Slobode, i iskreno se nadam da i ovako razmazenu publiku onaj remi u NP-u nece poremetiti,i da ce na stadionu biti oko 30.000 ljudi. Posle ko zna koliko vremena mi imamo ekipu od koje mozemo ocekivati nesto u bliskoj buducnosti ,posle ko zna koliko mi igramo atraktivan napadacki fudbal svojstven Crvenoj Zvezdi, sve je to razlog vise da na utakmici protiv Slobode napunimo Marakanu 

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
"Određene su cijene ulaznica za predstojeći „vječiti derbi“ koji će se odigrati 5. maja na JNA. Ulaznice za sjever i jug su po 600 dinara, bočni dijelovi zapada i istoka su po 1.200 dinara, dok su centralni po 1.500.
Kao što smo i navikli od uprave Partizana, cijene karata su sramotno visoke s obzirom da su na Marakani bile skoro duplo jeftinije. Crvena zvezda je zadnja dva derbija u kupu dobila sa po 2:0, a sada će imati priliku da i u Jelen Super Ligi potvrdi da je u ovom trenutku bolja od Partizana.
Mjesta prodaje karata će biti naknadno objavljena. "
Kao što smo i navikli od uprave Partizana, cijene karata su sramotno visoke s obzirom da su na Marakani bile skoro duplo jeftinije. Crvena zvezda je zadnja dva derbija u kupu dobila sa po 2:0, a sada će imati priliku da i u Jelen Super Ligi potvrdi da je u ovom trenutku bolja od Partizana.
Mjesta prodaje karata će biti naknadno objavljena. "
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jest napadacki fudbal u Srbiji, onda kad se dodje u evropu sjebete se kad druga ekipa napadaTribalian je napisao/la:Za vikend ocekujem 2-3 gola u mrezi Slobode, i iskreno se nadam da i ovako razmazenu publiku onaj remi u NP-u nece poremetiti,i da ce na stadionu biti oko 30.000 ljudi. Posle ko zna koliko vremena mi imamo ekipu od koje mozemo ocekivati nesto u bliskoj buducnosti ,posle ko zna koliko mi igramo atraktivan napadacki fudbal svojstven Crvenoj Zvezdi, sve je to razlog vise da na utakmici protiv Slobode napunimo Marakanu

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Eto,opet lupas gluposti,ti ovu Zvezdu koja sad igra jos nisi video u Evropi kao ni bilo ko drugi,s toga kad dodje vreme medjunarodnih takmicarskih utakmica pricacemo o tome.Sarajlijc@ je napisao/la:
Jest napadacki fudbal u Srbiji, onda kad se dodje u evropu sjebete se kad druga ekipa napada
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Vidio sam onu prosle sezone za koju ste isto pricali igra ala Barsa onda vas Ren naguzi.
I ja bih sad trebao,kao,da nesto odgovorim na ovo...Sarajlijc@ je napisao/la:Vidio sam onu prosle sezone za koju ste isto pricali igra ala Barsa onda vas Ren naguzi.
- alan_kardec
- Kontakt:
Rennes je ekipa koja bi u dvije utakmice glat izbacila bilo koji tim sa ex-yu prostora, tako da...
Dobro, dobro, priznajem da bi se namučili sa sarajevom, ali bi ipak prošli.
Dobro, dobro, priznajem da bi se namučili sa sarajevom, ali bi ipak prošli.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hahahahaha kako hoces samo kazem da ste se i prosle sezone dizali u nebesaTribalian je napisao/la:I ja bih sad trebao,kao,da nesto odgovorim na ovo...Sarajlijc@ je napisao/la:Vidio sam onu prosle sezone za koju ste isto pricali igra ala Barsa onda vas Ren naguzi.

Covjek je napisao samo da Zvezda igra napadacki fudbal! Sad, dal je to dovoljno za jedan Rennes je druga stvar...Niko ne kaze da imamo ekipu da se nosi sa klubovima iz vrha liga petice, ali se tezi ka tome! Svakako da je Zvezda napredovala u odnosu na proslu sezonu, tj. pocetak ove sezone i sto je najvaznije ima potencijal za mnogo vece stvari... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Zvezda jeste kvalitetnija nego jesenas ali ne igra na nivou tog kvaliteta. To je ocito. Ja sam ocekivao mnogo vise. Pobjede nad nama u kupu i mali broj primljenih golova su lazna slika i vidim da mnogi to ne vide. Zvezda je dobila dobre igrace ali negdje izgubila prepoznatljivu robijevu igru. Znam da je postao kultni vic, ali ja od ove ekipe tek sledece sezone ocekujem rezultate
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pa znas kako, kada dovedes 7-8 novih igraca, treba vremena da se sve to uklopi...Tacno je da ima oscilacija u igri, ali opet i Robi cesto eksperimentise, proba razne varijante. Slazem se s tobom da pravi bum treba da se ocekuje tek sledece sezone, pod uslovom da se ekipa drasticno ne oslabi na ljeto (tipa da ode Lazovic, Cadu, Tosic...kao potencijalni transferi)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Izgubila Robijevu igru,mnogo zanimljiva teorija,jer Robijeve igre nije bilo samo u revans mecu na JNA te u odredjenim delovima prvog meca kupa na Marakani,sto mi je izuzetno drago jer je Robi pokazao da ipak ima drugo resenje i taktiku od svoje uobicajne.DANTES je napisao/la:Zvezda jeste kvalitetnija nego jesenas ali ne igra na nivou tog kvaliteta. To je ocito. Ja sam ocekivao mnogo vise. Pobjede nad nama u kupu i mali broj primljenih golova su lazna slika i vidim da mnogi to ne vide. Zvezda je dobila dobre igrace ali negdje izgubila prepoznatljivu robijevu igru. Znam da je postao kultni vic, ali ja od ove ekipe tek sledece sezone ocekujem rezultate

[youtube][/youtube]
Momci iz Trebinja odradili strasnu studijsku pesmu.
U orginalu bi ovo trebalo da je Olivera Markovic i Dule Jaksic mislim.
Momci iz Trebinja odradili strasnu studijsku pesmu.

U orginalu bi ovo trebalo da je Olivera Markovic i Dule Jaksic mislim.

CRVENA ZVEZDA-SLOBODA UZICE
Subota 21.april,18:00
Stadion Marakana
Prenos:Prva TV
Mrzi me nesta vise da pisem,pa samo osnovni podaci idu o ovome mecu.

Tesko je reci, ja se iskreno nadam da ce doci.Kada bi se ponovila upola dobra utakmica kao prosle sezone na Marakani(5:2) ja bih bio prezadovoljan.Robi najavio najjaci sastav,kod Stamenkovica nema kalkulisanja mada Sloboda nema toliko opasan napadacki potencijal kao prethodne sezone ali ipak ima ko i dati gol kod njih.DANTES je napisao/la:Da odigram 4+????
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.