U zadnjih 5 minuta sam procitao:Toro86 je napisao/la:a drzave u pm, 1X2 u Gracanici
- penal za Jedinstvo
- 1-0 za Bratsvo
- 0-1 za Jedinstvo
- Da je zavrsilo 0-0
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
U zadnjih 5 minuta sam procitao:Toro86 je napisao/la:a drzave u pm, 1X2 u Gracanici
neozbiljno od admina sto vode ove neke stranice po FB i sl....Gifron je napisao/la:U zadnjih 5 minuta sam procitao:Toro86 je napisao/la:a drzave u pm, 1X2 u Gracanici
- penal za Jedinstvo
- 1-0 za Bratsvo
- 0-1 za Jedinstvo
- Da je zavrsilo 0-0
to je to kad svi prate ovaj forumToro86 je napisao/la:neozbiljno od admina sto vode ove neke stranice po FB i sl....Gifron je napisao/la:U zadnjih 5 minuta sam procitao:Toro86 je napisao/la:a drzave u pm, 1X2 u Gracanici
- penal za Jedinstvo
- 1-0 za Bratsvo
- 0-1 za Jedinstvo
- Da je zavrsilo 0-0
Goalgetter je napisao/la:
Mada stigla je potvrda iz Jedinstva, 0:0 je zavrsilo!
I bolji je x nego pobjeda Bratstva. Da je Bratstvo pobjedilo,opet bi čekali kiks Jedinstva zbog medjusobnog omjera,a još i Bratstvo na -1 od nasmandatar je napisao/la:cestitke momcima na pobijedi steta za 0:0 u gracanici,ipak ima jos da se igra vidjecemo sta ce biti od svega,
ma dobicemo,sigurno....moraju se okliznut jos negdje,makar jos jedan remi,eto nek remiziraju u banovicima,il izgube,kec ko kuca u banovicima za opstanakSlobodas je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Sad moramo dobiti sve do kraja ......
![]()
![]()
ma vala pravo se zakuhalo sadapinoglavi je napisao/la:I bolji je x nego pobjeda Bratstva. Da je Bratstvo pobjedilo,opet bi čekali kiks Jedinstva zbog medjusobnog omjera,a još i Bratstvo na -1 od nasmandatar je napisao/la:cestitke momcima na pobijedi steta za 0:0 u gracanici,ipak ima jos da se igra vidjecemo sta ce biti od svega,
Vama je sad sansa jedino Rudar, da ih vi dobijete, a mi izgubimo od njihpinoglavi je napisao/la:I bolji je x nego pobjeda Bratstva. Da je Bratstvo pobjedilo,opet bi čekali kiks Jedinstva zbog medjusobnog omjera,a još i Bratstvo na -1 od nasmandatar je napisao/la:cestitke momcima na pobijedi steta za 0:0 u gracanici,ipak ima jos da se igra vidjecemo sta ce biti od svega,
mozete vi izgubiti i u banovicimaToro86 je napisao/la:Vama je sad sansa jedino Rudar, da ih vi dobijete, a mi izgubimo od njihpinoglavi je napisao/la:I bolji je x nego pobjeda Bratstva. Da je Bratstvo pobjedilo,opet bi čekali kiks Jedinstva zbog medjusobnog omjera,a još i Bratstvo na -1 od nasmandatar je napisao/la:cestitke momcima na pobijedi steta za 0:0 u gracanici,ipak ima jos da se igra vidjecemo sta ce biti od svega,
Ma nisu vaši štoperi toliko loši, vidio si koliko ste ofanzivno krenuli i koliko su bili visoko postavljeni, greška Ćire jer morala je proći jedna lopta do Mujića da **** rak raka, a onda je to teško zaustaviti, lagano crveni može pasti. I ona situacija kada je Mujić sa 2 metra pogodio golmana, to je bio veliki kiks, njih dvojica stoje i lopta prolazi do Mujića koji se nekako pregurao. Ono se čisti na vrijeme...ultrasstyle_tz je napisao/la:je.em ti nasu srecu, kad mi prodanu utakmicu jedva damo go...koliko promasaja i kakvih promasaja danas ono nije humano...Redzepi katastrofa, stoperi opet prelosi, od Gracanice ne znam sta im se desava..svaku tekmu jednom kiksnu kardinalno i go primimo...
a citavu zimu ja pricam treba uzet Mujica malog iz Banovica, on i Zola su svaki duel uzeli danas..al bas svaki
a Banovici ako zapnu protiv Jedinstva ko protiv nas u prvom pol to je 3-0 za Banovice
Sta jel' sad i Buducnost jaca od Jedinstva?ultrasstyle_tz je napisao/la:je.em ti nasu srecu, kad mi prodanu utakmicu jedva damo go...koliko promasaja i kakvih promasaja danas ono nije humano...Redzepi katastrofa, stoperi opet prelosi, od Gracanice ne znam sta im se desava..svaku tekmu jednom kiksnu kardinalno i go primimo...
a citavu zimu ja pricam treba uzet Mujica malog iz Banovica, on i Zola su svaki duel uzeli danas..al bas svaki
a Banovici ako zapnu protiv Jedinstva ko protiv nas u prvom pol to je 3-0 za Banovice
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.