Nisi valjda Safete, samo tu zbog para

Koje su to lude plata ako mu nije duplo,...a jesmo baksuzi

Ciro je zlato kako ovaj laze...

Drugo im nista i ne preostaje inace Pape ima klauzulu u ugovoru da moze produziti do KataraSabinho je napisao/la:Evo najezde pljuvaca.![]()
![]()
Hajde hajde da cujem taj vapaj!!!
Nije tesko.Mozambik je napisao/la:Mehdi dijeli pljuske![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
klix ššššššššššššššššcalcio je napisao/la:Nekad sam imao veliko povjerenje u vasu fb grupu ali vidim prodali ste se za lajkove i poceli ste objavljivati senzacionalisticke vijesti. Ccc jos samo da pocnete objaljivati golotinju i postacete pravi tabloid.
emir79 je napisao/la:Drugo im nista i ne preostaje inace Pape ima klauzulu u ugovoru da moze produziti do KataraSabinho je napisao/la:Evo najezde pljuvaca.![]()
![]()
Hajde hajde da cujem taj vapaj!!!
![]()
Ovaj dio se slazem sa tobom. Pa hajde neka se nesto pokrene. Neka neko pozove onog momka iz Danske koji je potpisao za Juventus dok nije preksano. Momka od 17 godina stvarno nebi trebao Pape ganjat. Mada Seferovica je po meni trebao.emir79 je napisao/la:
Uglavnom svi ovi mladi igraci su trebali da se kontaktiraju u nase mladje selekcije i na vrijeme, a ne kad prigusti da se trpaju u A selekciju, to je idiotski i neprofesionalno. To se tako ne radi, a kod nas je sve tako.
Znaci mogli su selektori mladjih selekcija U17,U19,U21 da ove igrace ranije pozovu, da poslije nemamo probleme.
Evo i sad veliki broj mladih igraca u Svedskoj, kao i onaj iz Danske, zasto niko nesto ne pokrene, zasto da se ceka? Zasto kada se zakasni pokusava se nesto uraditi?
Ovo je izvala godine. hahaha. Mozda je bio Irak u pitanju pa nihe dobro razumio ...
Postavili bi oni, al' ne mogu od smijeha.Consigliere je napisao/la:Ajde novinari, ko ce postavit pitanje?
A u p.m. Safeteeeeee sta je ovoDonnie Darko je napisao/la:**** ja sve svoje ako ovo ima igdje drugo osim u BiH
Ne sam Safete
http://pulse.ng/sports/football/iran-re ... 77604.html" onclick="window.open(this.href);return false;calcio je napisao/la:Nekad sam imao veliko povjerenje u vasu fb grupu ali vidim prodali ste se za lajkove i poceli ste objavljivati senzacionalisticke vijesti. Ccc jos samo da pocnete objaljivati golotinju i postacete pravi tabloid.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.