Nakon onakvog starta dobro je i prosao, noga je mogla puknuti samo tako. Iskreno bojao sam se da ne bude ista situacija kao s Eduardom, ali eto dobro je ispalo.effe_sa je napisao/la:Goetze nažalost opet povrijeđen. Mora nositi gips dvije sedmice. A baš je u Superkupu sada pokazao pomake i lagano vraćanje u formu, a sada ovo. Valjda će kad ovo sanira se konačno stabilizovat.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Evo ih napokon, da ne gledamo vise one s narandzastim detaljima.
Adidas sexualan dres kao i uvijek.
A šorc ne moram ni spominjati ...

Neki se zale da je hässlich , ali meni se svidja.
P.S. Open in new Tab, kako je mocan ovaj pulover

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Evo koliko važan i dobar bod protiv Frajburga se ispostavi.
Konkurenti svi do jednog kiksali, a bilo ih je 3, još Dortmund(a ubijeđenja sam da ga hoće pohoblati
)i eto nas na čelu po prvi put ove nam fudbalske godine.
Povrede nas jamile taman kao pod palicom Gaala u jesen-zimu 2010.
Tiago 2, Švajn i Gece više od pola mjeseca, dok su Roben i Javi nepoznanice, ali valjda i lakše prirode
,
Badstubera nećemo ni pominjati, ili 'pak jesmo.
Reprezentativna pauza kao naručena...
ps:Kroos je odigrao odličnu utakmicu, trebamo i njega pohvaliti, mada su tu neki samo kad ga treba ružiti(čitaj između redova
effe
)

Konkurenti svi do jednog kiksali, a bilo ih je 3, još Dortmund(a ubijeđenja sam da ga hoće pohoblati

Povrede nas jamile taman kao pod palicom Gaala u jesen-zimu 2010.

Tiago 2, Švajn i Gece više od pola mjeseca, dok su Roben i Javi nepoznanice, ali valjda i lakše prirode

Badstubera nećemo ni pominjati, ili 'pak jesmo.

ps:Kroos je odigrao odličnu utakmicu, trebamo i njega pohvaliti, mada su tu neki samo kad ga treba ružiti(čitaj između redova

Kako ova smedja djevojka gleda Schweini-ja...
Ako je vidi Sarah glavu ce joj otkinuti.

Ako je vidi Sarah glavu ce joj otkinuti.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Kroos je bio dobar protiv Chelsea, generalno u zadnje vrijeme solidan. On da nije lijen, bio bi uvijek odličan. S loptom sve zna....Zato ga i kritikujem jer znam koliko može i koliki potencijal ima.Klare je napisao/la:
ps:Kroos je odigrao odličnu utakmicu, trebamo i njega pohvaliti, mada su tu neki samo kad ga treba ružiti(čitaj između redovaeffe
)
Ali po tom pitanju je Neutral veći kritičar.....

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Taman dok ova pauza završi Gotze i Schweinsteiger će biti fit a vjerujem da su kod Robbena i Rikija nešto lakše povrede.Klare je napisao/la:Evo koliko važan i dobar bod protiv Frajburga se ispostavi.![]()
Konkurenti svi do jednog kiksali, a bilo ih je 3, još Dortmund(a ubijeđenja sam da ga hoće pohoblati)i eto nas na čelu po prvi put ove nam fudbalske godine.
![]()
Povrede nas jamile taman kao pod palicom Gaala u jesen-zimu 2010.![]()
Tiago 2, Švajn i Gece više od pola mjeseca, dok su Roben i Javi nepoznanice, ali valjda i lakše prirode,
Badstubera nećemo ni pominjati, ili 'pak jesmo.![]()
ps:Kroos je odigrao odličnu utakmicu, trebamo i njega pohvaliti, mada su tu neki samo kad ga treba ružiti(čitaj između redovaeffe
)
Klopp danas ide na pričest kod Kačavende (čitaj Armin Veh) .

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Bayern@heart
- Kontakt:
jeli ovo se i Mandžo se povrijedio u petak izgleda da je Ivanović obavio svoje da neigra na marakani.Dobro smo skupo platili Supercup nadam se da će do 14.9.(vs Hannover 96) većina ih biti oporavljeno. Švajniju se neda da stigne do stotke u DFB dresu šteta 

Ja pročita na nekom hrvatskom portalu da će biti spreman.Bayern@heart je napisao/la:jeli ovo se i Mandžo se povrijedio u petak izgleda da je Ivanović obavio svoje da neigra na marakani.Dobro smo skupo platili Supercup nadam se da će do 14.9.(vs Hannover 96) većina ih biti oporavljeno. Švajniju se neda da stigne do stotke u DFB dresu šteta
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Omerbavarac
- Kontakt:

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Omerbavarac je napisao/la:
Bavaria boys

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Pozdrav
imali ko link da se skine finale super kupa,
imali ko link da se skine finale super kupa,
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.
- gerdmuller
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; 

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Dobar klip pravo.gerdmuller je napisao/la:
3:40 najbolji dio

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- rob do bagro
- Kontakt:
Zelio bih naruciti par stvari sa shopa, je li neko kupovao i da li isporucuju za BiH ?
http://shop.fcbayern.de/de/301/0/-fc-ba ... leidung--/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.fcbayern.de/de/301/0/-fc-ba ... leidung--/" onclick="window.open(this.href);return false;
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ne znam za sad, ali prosle godine sredina decembra nije se mogla vrsiti dostava u BiH, cini mi se da je najblize bila Hrvatska, ali imas tamo opcije i mozes to vrlo lako provjeriti...rob do bagro je napisao/la:Zelio bih naruciti par stvari sa shopa, je li neko kupovao i da li isporucuju za BiH ?
Sto se tice povrede igraca, ja jucer kad nisam slog dobio...pa jebbo ga hittler i Chelsea i krvnici, treba slomit igracu nogu... Robben, Götze, Martinez.... iznervirao sam se nevjerovatno,al eto nadam se da nije nista ozbiljnije, iako kad pogledamo kako se Götze polako poceo vracati, ovo ce mu definitivno biti korak unazad!!!
grrrrrrrrrrr
Stern des Südens
Što se tiče povreda Robben će biti pošteđen treninga par dana kao i Martinez i Schweinsteiger oni će 99% biti spremni za meč protiv Hannovera.E Gotze je već druga priča 2-3 sedmice pauze zasigurno kad dodamo još i Thiaga ma bolnica u Minhenu.
Ova reprezentativna pauza nam je legla ko budali šamar.
Ova reprezentativna pauza nam je legla ko budali šamar.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nista, prosla vremena.ElLoco7 je napisao/la:sta je sa bijelim dresom i naradzastim cizama?
Javiju sretan 25. rodjendan.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Znate li mozda kada bi se mogao vratiti Badstuber ? Znam da je u pitanju teza povreda kod njega, ali bas bih ga volio ponovo gledati u Bayernu. On je odlican stoper, a zna lijepo i igru otvarati.
I am not yet born; O hear me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.