Mladog igraca treba istrpiti svaki od njih je sklon oscilacijama drasticnim u igri
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Recimo jer nema 120 kg i u kakvoj takvoj je formi.
PSPHM
Mlad i perspektivan. I nije napadac klasicni, nego krilo.
Najbolje kad skacu ispod...Hajde da ti to ne objasnjavam...VenamaHrabrih je napisao/la: ↑20 jan 2021, 13:36Đe će, bolan, ispod iskakat?! Kad su ispod, bolje da su mirne.
A bio sam šahista nekad.... Imo sam šut, mogo sam s kraja na kraj ploče lijevom kralja matirat. Dolazile ove iz zdravog starenja, sve navijale: To, šećeru!!
I sta rece Kralj na kraju,je li bar on cestitao, nemoj reci da je isto ko i dame rekao To seceru..
Nista onda,sa Ferom se ogledaj...
Ja remi jedva izvukao...
Dobro je pa fula ovoliko inace ne bi vidjeli napadaca
Eh da je nama vise polivalentnih igraca kao sto je Hebib. 

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- AngelDiMaria
- Kontakt:
na malom je odjednom pritisak da se dokaze, definitivno istrpiti cijele pripreme i cuvati ga kao rezervu do kraja sezone, iskirstalisace se
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Forsirati ga uz pojacanje u napadu. Neka bude druga opcija.AngelDiMaria je napisao/la: ↑20 jan 2021, 13:53na malom je odjednom pritisak da se dokaze, definitivno istrpiti cijele pripreme i cuvati ga kao rezervu do kraja sezone, iskirstalisace se
Isplatit ce se aBd

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Evo Handzeta u drugom sad kad se razleti i dvicu dadne
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Ne pravim ti ja razliku, ja sam za građansku državu.Vanja8 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 13:50Najbolje kad skacu ispod...Hajde da ti to ne objasnjavam...VenamaHrabrih je napisao/la: ↑20 jan 2021, 13:36Đe će, bolan, ispod iskakat?! Kad su ispod, bolje da su mirne.
A bio sam šahista nekad.... Imo sam šut, mogo sam s kraja na kraj ploče lijevom kralja matirat. Dolazile ove iz zdravog starenja, sve navijale: To, šećeru!!
I sta rece Kralj na kraju,je li bar on cestitao, nemoj reci da je isto ko i dame rekao To seceru..
Nista onda,sa Ferom se ogledaj...
Ja remi jedva izvukao...
Đe otaj Fera da se oglednemo?
Zeljo bi vec vodio 7-0 

-
- Kontakt:
Posteno. Ali daj ti nama kakve zvijeri za napadaca, lahko cemo mi za Dervisagica.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑20 jan 2021, 13:44Recimo jer nema 120 kg i u kakvoj takvoj je formi.
-
- Kontakt:
Mali je dao gol ekipi iz zadnjeg ranga takmičenja iz kojeg se ne ispada.Ne treba ga odmah dizati u nebesa.
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Pa to. Zvijer, mali Dervisagic, Ahmet na stakama, Velkoski. Handzic.OsmaDolazi je napisao/la: ↑20 jan 2021, 14:02Posteno. Ali daj ti nama kakve zvijeri za napadaca, lahko cemo mi za Dervisagica.
PSPHM
Dale će dva komada zabit do kraja. Znam ja, išo sam mu sa starim u razred u osnovnoj.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Opalaaa slalom je poceo 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.