PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
jurisicduska
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ovo ovdje po forumu nije vidjelo Tuzle, sve su to ova okolna mjesta, Simin Han, Osoje, Kukovina, Lipnica gornja, Lipnica donja, Lipnica srednja....
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
I tu priču vezanu za Teheran isto nabijem na ****
Ko hoće da živi u Sarajevu, ma kako se zvao, bujrum, garantujem i dokazano je stoljećima unazad da mu dlaka s glave neće faliti. Kome se ne sviđa, ko neće, nek' ****. Zaboli me da li se zove Hasan ibn Ahmed, Emre Calhanoglu ili Darko Bajić. Voli svoje, poštuj tuđe. To je za mene ta famozna multietičnost, kao i ovo što sam naveo ranije. Nećemo, valjda, da bi dokazali nekakvu multikulturalnost, lizati šupak ovim drugim, trećim pušiti racku a pljuvati po svemu svome?
Ko hoće da živi u Sarajevu, ma kako se zvao, bujrum, garantujem i dokazano je stoljećima unazad da mu dlaka s glave neće faliti. Kome se ne sviđa, ko neće, nek' ****. Zaboli me da li se zove Hasan ibn Ahmed, Emre Calhanoglu ili Darko Bajić. Voli svoje, poštuj tuđe. To je za mene ta famozna multietičnost, kao i ovo što sam naveo ranije. Nećemo, valjda, da bi dokazali nekakvu multikulturalnost, lizati šupak ovim drugim, trećim pušiti racku a pljuvati po svemu svome?
1946
Pa ti si taj koji poredi Sarajevo sa Teheranom, prije par stranica.HElo je napisao/la:Gledaj ove dvojice sto se tjese pa se porede sa Teheranom po istoriji, velicini, ljepotilet3 je napisao/la:100% tacno.MortemHz je napisao/la:Teheran je multietnicki grad, jedan od najvecih u svijetu. Mislim da su prvi po procentu etnickih manjina koji se nalaze u tom gradu, glupan vjerovatno ne zna to pa pise ali hvala mu svakako. Svjetski je poznato da je i Sarajevo takvo pa mu je valjda zasmetalo sto on voli samo ''jedne''. Svakako mi godi ta usporedba, hvala mu jos jednom.
Uz sve to navedeno, Teheran je jedan od najstarijih gradova na svijetu... datira skoro 1000 godina prije Perzije. Dakle, bili su civilizacija i spavali na čaršafima, kada se po Evropi spavalo u slami ili u štalama. Fact
Ovi fanovi Dodika u svom bahatom neznanju nikako ne kontaju da time što pokušavaju porediti Sarajevo sa Teheranom, zapravo nikoga ne ismijavaju - vec naprotiv, daju veliki kompliment.
Misliš tako nekoga ismijati, fol neki "teheranski kerovi" a zpravo ne kontaš da sam sebi zabijaš autogol
To bi isto bilo kad bi neki zatucani bošnjo sa padina Bjelašnice, ismijavao neke srbe iz BL i nazivao ih moskovskim kerovima. Ko biva Moskva neka rupetina bez dna, a on živi na Bjelašnici
E tako i tuzlaci ispadaju komicni sa ovim Teheranom
Zadnja izmjena: let3, dana/u 27 jul 2016, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
Realno najvise materijala za vas ima, sto se tice prcanja. A vala imate i najvise ovih idiota koje je merak isprovocirati, ko i Mancinija sto volim, sam znas sve tu.pinoglavi je napisao/la:Al' godinu dana samo kontra Tuzle i Slobode pisete i sad krenula prica kako su tuzlaci kompleksasi
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 27 jul 2016, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- lijevokrilo
- Kontakt:
a zaboravio si nermina nikšića na čelu veleža, samo što ste se vi zayebali priklonili se onim koji su kasnije izgubili izbore. a dok je nikšić guro fino je bilo u veležudzelllo je napisao/la: Pazi ovo, mi smo za taj period promjenili najmanje 30 uprava, stotinu ljudi je ulazilo u klub bez icega, vratili su se punih dzepova. Mi nismo imali nikakvu podrsku za razliku od vas(SDA).Bili ste prakticno prcija SDA i jos nekoliko ljudi. Za razliku od vas nismo imali skoro nikakvu pomoc od gradske uprave,ljudi su cinili sve da nam napakoste a i dan danas je tako. Crtali ste karte bez nas, zato nismo ni mogli da nesto vise napravimo poslije rata jer su svi bili protiv nas,nismo im odgovarali.Osteceni u ovoj ligi bezbroj puta.
Takodjer imamo "komsije" koji su silom stvorili taj njihov klub iz mrznje prema nasem,zamisli to covjece! Sjetite se malo ko vam je spustao rucnu kad vam je trebalo za titulu krajem 90'ih a kako ste nam vi slatko vratili.
Ostavljeni od svih al opet smo zivi ti mali covjece.
Nikad od svoje ideje nismo niti cemo odustati!
starMo u srcu,lezVe do bagro
sve je laž
of korsCocaine je napisao/la:Mostar brato vazda gospodski grad bio i ostso

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Pa jbg i jeste tema prepucavanja. Ali mojne price "joj ovih Tuzlaka, samo pljuju Sarajevo"joker90 je napisao/la:Realno najvise materijala za vas ima, sto se tice prcanja. A vala imate i najvise ovih idiota koje je merak isprovocirati, ko i Mancinija sto volim, sam znas sve tu.pinoglavi je napisao/la:Al' godinu dana samo kontra Tuzle i Slobode pisete i sad krenula prica kako su tuzlaci kompleksasi
Nad tobom sunce najljepše sja
Pricam bas sa starim Sarajlijama, nema sta ljudi potpuno utuceni i razocarani. Bosnjaci i muslimani, a smeta im u sta se Sarajevo pretvorilo i pretvara. Ali dobro, evo ima vas podosta kojima to odgovara, pa neka vam. Zao mi samo tih starih Sarajlija, svu djecu poslali u inostranstvo i ne zele da se oni vrate nazad.
Zao i meni, jer je to kao glavni grad drzave koja je multietnicka i vise religijska, a na ulicama samo ovi sto pricaju habala habala habala i njihove arapice.
Naravno reci nesto protiv, tu je odmah i tag "islamofob", "cetnik" i slicno.
Ajde neka vas, tako sretnih. Drago mi je da vama to odgovara
Zao i meni, jer je to kao glavni grad drzave koja je multietnicka i vise religijska, a na ulicama samo ovi sto pricaju habala habala habala i njihove arapice.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Jel vi fkt ove ovakve stavove sa PL prepucavanja imate i u realnom životu i mimo ove teme, mene to stvarno zanima, onako iskreno. Ili je prepucavanja pa ono svašta se kaže? Momenat samo pa nastavite?
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Hahahahah, ne seri Dželo svega tidzelllo je napisao/la: Pazi ovo, mi smo za taj period promjenili najmanje 30 uprava, stotinu ljudi je ulazilo u klub bez icega, vratili su se punih dzepova. Mi nismo imali nikakvu podrsku za razliku od vas(SDA).Bili ste prakticno prcija SDA i jos nekoliko ljudi. Za razliku od vas nismo imali skoro nikakvu pomoc od gradske uprave,ljudi su cinili sve da nam napakoste a i dan danas je tako. Crtali ste karte bez nas, zato nismo ni mogli da nesto vise napravimo poslije rata jer su svi bili protiv nas,nismo im odgovarali.Osteceni u ovoj ligi bezbroj puta.
Takodjer imamo "komsije" koji su silom stvorili taj njihov klub iz mrznje prema nasem,zamisli to covjece! Sjetite se malo ko vam je spustao rucnu kad vam je trebalo za titulu krajem 90'ih a kako ste nam vi slatko vratili.
Ne čini li ti se da je to što je Velež znao u neka doba zaredati po 7-8 pobjeda u prvenstvu, završiti peti čini mi se, kako čuh nekad imati i budžet odličan za ove uslove (druga je priča šta ste s tim parama radili), najavljivate borbe za evropu i sl. imalo veze sa tim što je SDP bio na vlasti, a Nermin Nikšić se stalno vrtio u i oko kluba, ne znam koja je tačno funkcija bila u pitanju? A i da je, kako je SDP grohnuo, grohnuo i dotični Velež?
1946
Jel fakat neko izvalio da sloboda ima ime?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Posto si tako dobro upoznat,navedi dobre stvari koje je uradio. Za mene je otisao isto onako kako je i dosao, u vidu maglelijevokrilo je napisao/la:a zaboravio si nermina nikšića na čelu veleža, samo što ste se vi zayebali priklonili se onim koji su kasnije izgubili izbore. a dok je nikšić guro fino je bilo u veležudzelllo je napisao/la: Pazi ovo, mi smo za taj period promjenili najmanje 30 uprava, stotinu ljudi je ulazilo u klub bez icega, vratili su se punih dzepova. Mi nismo imali nikakvu podrsku za razliku od vas(SDA).Bili ste prakticno prcija SDA i jos nekoliko ljudi. Za razliku od vas nismo imali skoro nikakvu pomoc od gradske uprave,ljudi su cinili sve da nam napakoste a i dan danas je tako. Crtali ste karte bez nas, zato nismo ni mogli da nesto vise napravimo poslije rata jer su svi bili protiv nas,nismo im odgovarali.Osteceni u ovoj ligi bezbroj puta.
lezVe do bagro
Mozda ne bi bilo to habala habala, da nisu ovi, necemo govoriti koji se popeli na brda oko Sarajeva pa poceli po svom gradu rokati ko da sutra ne postoji. Tako da neka nama ovih "habala" i Turaka, bar znam da se nece povampiriti za par godina, pa opet grad svoj u obruc staviti. Eto ono pricalo sa starim Sarajlijama i oni ne zele da im se djeca vracaju zbog Arapskih turista, daj odyebi cirkusantu jedan lazljivi!JovanGeca je napisao/la:Pricam bas sa starim Sarajlijama, nema sta ljudi potpuno utuceni i razocarani. Bosnjaci i muslimani, a smeta im u sta se Sarajevo pretvorilo i pretvara. Ali dobro, evo ima vas podosta kojima to odgovara, pa neka vam. Zao mi samo tih starih Sarajlija, svu djecu poslali u inostranstvo i ne zele da se oni vrate nazad.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- tuzlak1987
- Kontakt:
Velez moze bratski klub biti samo sa Slobodom, isti klubovi iz istog vremena.
A Dzelo vam je dobro rekao ta rezultate, treba biti tesko djubre pa pricati protiv Velezovih rezultata nakon rata, kada se zna kako se dogovorilo u politici i ko je se dogovarao. Bar ljudi drze petokraku, mogli su je skinuti i biti pogurani ali nisu.
A Dzelo vam je dobro rekao ta rezultate, treba biti tesko djubre pa pricati protiv Velezovih rezultata nakon rata, kada se zna kako se dogovorilo u politici i ko je se dogovarao. Bar ljudi drze petokraku, mogli su je skinuti i biti pogurani ali nisu.
Gdje nam je Heller 
Prije svega Esselamu alejkumBitiSrcemVezan je napisao/la:Hahahahah, ne seri Dželo svega tidzelllo je napisao/la: Pazi ovo, mi smo za taj period promjenili najmanje 30 uprava, stotinu ljudi je ulazilo u klub bez icega, vratili su se punih dzepova. Mi nismo imali nikakvu podrsku za razliku od vas(SDA).Bili ste prakticno prcija SDA i jos nekoliko ljudi. Za razliku od vas nismo imali skoro nikakvu pomoc od gradske uprave,ljudi su cinili sve da nam napakoste a i dan danas je tako. Crtali ste karte bez nas, zato nismo ni mogli da nesto vise napravimo poslije rata jer su svi bili protiv nas,nismo im odgovarali.Osteceni u ovoj ligi bezbroj puta.
Tuzlak
Ne čini li ti se da je to što je Velež znao u neka doba zaredati po 7-8 pobjeda u prvenstvu, završiti peti čini mi se, kako čuh nekad imati i budžet odličan za ove uslove (druga je priča šta ste s tim parama radili), najavljivate borbe za evropu i sl. imalo veze sa tim što je SDP bio na vlasti, a Nermin Nikšić se stalno vrtio u i oko kluba, ne znam koja je tačno funkcija bila u pitanju? A i da je, kako je SDP grohnuo, grohnuo i dotični Velež?
Evo tebi BSV to peto mjesto i to toliko spominjano polufinale kupa BiH, ono mislim djeni zeve kakav SDP.Smijesna stranka bili i ostali
Tuzlak, mogli smo fino promjeniti grb,staviti mjesec i zvijezdu i danas bi bili glavni kandidat za titulu ali nije u tome fazon....
lezVe do bagro
Kazani se ne slazu s tobom.bogami ni neka djeca po grbavici a da.ne idemo dalje u istoriju.dakle kad vec pametujete pazite o cemu pametujete .BitiSrcemVezan je napisao/la:I tu priču vezanu za Teheran isto nabijem na ****
Dalje turci i arapi nam nisu braca.turci su okupatori a arapi da ne kazem sta..ipak nije politicki korektno
A srbi su nam zemljaci i itekako braca.genetika ne laze.
Historija Sarajeva kazuje drugacije. Nece se "habala" i ovi povampiriti i poceti po svom gradu rokati kao da sutra ne postoji, ako vi budete vise kao oni, kao sto su i oni koji su se popeli na brda htjeli da budete vise kao oni. Samo polakojoker90 je napisao/la:Mozda ne bi bilo to habala habala, da nisu ovi, necemo govoriti koji se popeli na brda oko Sarajeva pa poceli po svom gradu rokati ko da sutra ne postoji. Tako da neka nama ovih "habala" i Turaka, bar znam da se nece povampiriti za par godina, pa opet grad svoj u obruc staviti. Eto ono pricalo sa starim Sarajlijama i oni ne zele da im se djeca vracaju zbog Arapskih turista, daj odyebi cirkusantu jedan lazljivi!JovanGeca je napisao/la:Pricam bas sa starim Sarajlijama, nema sta ljudi potpuno utuceni i razocarani. Bosnjaci i muslimani, a smeta im u sta se Sarajevo pretvorilo i pretvara. Ali dobro, evo ima vas podosta kojima to odgovara, pa neka vam. Zao mi samo tih starih Sarajlija, svu djecu poslali u inostranstvo i ne zele da se oni vrate nazad.
Mi smo sa petokrakom bili na rubu gasenja. Sada cemo sa tom petokrakom biti opet gdje pripadamo. Yebo titule ako nemas identitet
1922
1922
- Osttribine
- Kontakt:
Pa vi ste je skidali ali opet nista ne dobiste sa timtuzlak1987 je napisao/la:Velez moze bratski klub biti samo sa Slobodom, isti klubovi iz istog vremena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.