FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nick
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nick » 13 sep 2010, 11:48

sto bi sa bogicevicem,znali se jeli koljeno?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 13 sep 2010, 11:51

Jamaica je napisao/la:
lakosta je napisao/la:pjesma je uradjena po uzoru na winerse navijace wydada (Marokanska liga). iskreno meni se puno vise svidja text sa clipa nego ovaj i bijemo i bodemo...
Slazem se...extra bi bilo kad bi se ovaj tekst naucio,jer pjesma ritmom rastura.Mogla bi se pjevat pola sata bez prestanka 8-) 8-)
tome nije mjesto na ovom forumu ;)
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 13 sep 2010, 11:51

totalno nepovezana igra, bez ikakve ideje, gubimo loptu nakon 2 ili 3 pasa, igraci se izmotavaju na terenu, **** tu igru, amare pod hitno nesto mijenjaj, inace nema teoretske sanse o odbrani titule!!! vidjet cete protiv drine bog me ubio ako bude 2000 na stadionu

Zeljo.ba
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo.ba » 13 sep 2010, 11:55

Prvo pojedincima jel moguce da samo lazu krivite za poraz..pa kako mozete,dokle vise:D citava ekipa smjesna jos lazo se i trudio trcao momak..samo cekate poraz da bi napali lazu..smjesno a sto nepogledate redom Markovic smjesan ako je ono pojacanje onda neznam kako ce se pokazati aninimusi sto su dosli kod nas..po meni bespotrebno se sklonio mali Colic koji je odigrao korektno protiv Olimpika i sigurno bi bolje prozio od Markovica,onda ako Kerla nemoze ovdje igrati onda neznam gdje moze,juce svaki skok u 16 njihovo..onako bi mogli pored Kerle al u K***U!!!zao mi Bogicevica.nasi retardirani doctori ga vrate u teren..vidjelo se odma da je slomio fibulu,podkoljenica i vratice momka na teren mogao je nogu izgubiti..nemogu da vjerujem kako nisi vidjeli da momak nemoze da hoda..nadam se da ce brzo oporaviti..Culum lose kao i citava vezna linija osim Mirse koji uvijek igra koliko moze,steta sto se neugledaju na covjek koji ima preko 30 godina a sve djeca pored njeg.a opet najvise trci..radovanovic nije presao centra al dobro nisu padali golovi preko njegove strane..sve preko Markovica..kad nesmiju u Sirokom da pokazu zube gdje se moze igrat gdje je sudjenje sasvim korektno..najgore sto ce sad glumiti igracine i davat 6 komada Drini i mislice igraci..mogu oni a kad treba donijet bodove onda su pickice obicne!!

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 13 sep 2010, 12:01

Igra nula, bodovi nula. Realno na strani igramo k'o da kisika nemamo, ako hoćemo ponovo u Evropu moramo pokazati zube u gostima. TM vrh! Hvala mostarcima D.M. i N.J. na gorivu do pumpe, otkazao nam mjerač nivoa goriva rezervoara pa ostadosmo u Mostaru malo duže :mrgreen:
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 13 sep 2010, 12:09

Ovo je isto ko kad Repka igra. Ako izgubimo il igramo nerjeseno onda je UVJEK Ibisevic kriv. Eto tako je i kod nas, kad igramo lose UVJEK je Lazo kriv. Al eto, razumijem kritike jer stvarno mora vise golova davat al opet govorim. Nemoze se samo na jednog igraca vadit nego cjela ekipa je igrala lose!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

LiMvOtElJoZe
Kontakt:

Post Postao/la LiMvOtElJoZe » 13 sep 2010, 12:21

Ovo je orginal tekst sto je Esii ja mislim postavio:

Mi pijemo i bodemo,i pucamo,i bombe bacamo

ne smekamo jer ih yebemo .1.3.1.2 grupe gazimo

a kad dodje nedelja ooo-ooo

Zeljo igrat poceo aaa-aaa

srecem cemo bodriti ooo-ooo

do pobjede te nositii

zajedno slaviti...

Da ste bili dole znali bi i sami ;)
Zadnja izmjena: LiMvOtElJoZe, dana/u 13 sep 2010, 12:29, ukupno mijenjano 1 put.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 sep 2010, 12:25

LiMvOtElJoZe je napisao/la:Ovo je orginal tekst sto je Esii ja mislim postavio:

a kad dodje nedelja ooo-aaa

Zeljo igrat poceo ooo-aaa

srecem cemo bodriti ooo-aaa

do pobjede te nositii ooo aaa

zajedno slaviti...

Zamalo :mrgreen: Haj dobro sve,vec odakle ti ovo oooooo aaaaaa :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

shone ultra manijak
Kontakt:

Post Postao/la shone ultra manijak » 13 sep 2010, 12:26

sajo10 je napisao/la:Ovo je isto ko kad Repka igra. Ako izgubimo il igramo nerjeseno onda je UVJEK Ibisevic kriv. Eto tako je i kod nas, kad igramo lose UVJEK je Lazo kriv. Al eto, razumijem kritike jer stvarno mora vise golova davat al opet govorim. Nemoze se samo na jednog igraca vadit nego cjela ekipa je igrala lose!
ako zelimo da oswojimo titulu i ako zelimo da budemo u wrhu mora da se igra kao prosle sezone da se pobjedjuje u gostima owako se nemoze igrati...

LiMvOtElJoZe
Kontakt:

Post Postao/la LiMvOtElJoZe » 13 sep 2010, 12:30

bistrikboy je napisao/la:

a kad dodje nedelja ooo-aaa

Zeljo igrat poceo ooo-aaa

srecem cemo bodriti ooo-aaa

do pobjede te nositii ooo aaa

zajedno slaviti...

ispravljeno :)

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 13 sep 2010, 12:31

Zeljo.ba je napisao/la:Prvo pojedincima jel moguce da samo lazu krivite za poraz..pa kako mozete,dokle vise:D citava ekipa smjesna jos lazo se i trudio trcao momak..samo cekate poraz da bi napali lazu..smjesno a sto nepogledate redom Markovic smjesan ako je ono pojacanje onda neznam kako ce se pokazati aninimusi sto su dosli kod nas..po meni bespotrebno se sklonio mali Colic koji je odigrao korektno protiv Olimpika i sigurno bi bolje prozio od Markovica,onda ako Kerla nemoze ovdje igrati onda neznam gdje moze,juce svaki skok u 16 njihovo..onako bi mogli pored Kerle al u K***U!!!zao mi Bogicevica.nasi retardirani doctori ga vrate u teren..vidjelo se odma da je slomio fibulu,podkoljenica i vratice momka na teren mogao je nogu izgubiti..nemogu da vjerujem kako nisi vidjeli da momak nemoze da hoda..nadam se da ce brzo oporaviti..Culum lose kao i citava vezna linija osim Mirse koji uvijek igra koliko moze,steta sto se neugledaju na covjek koji ima preko 30 godina a sve djeca pored njeg.a opet najvise trci..radovanovic nije presao centra al dobro nisu padali golovi preko njegove strane..sve preko Markovica..kad nesmiju u Sirokom da pokazu zube gdje se moze igrat gdje je sudjenje sasvim korektno..najgore sto ce sad glumiti igracine i davat 6 komada Drini i mislice igraci..mogu oni a kad treba donijet bodove onda su pickice obicne!!
Ovo je postalo hronično, ovi napadi što se Laze tiče ali ruku na srce priznajmo sebi da su svi bili loši gledajući realno. Glavni problem je što nemamo "playmejkera", to bi trebao biti ZZ ali on je totalno isključen iz igre jer igra neko lijevo krilo??? Ne može Savić igrati tu poziciju "kreatora" ali mora (jer je Zeba kod lijeve aut linije) pa ispada smiješan...Igrači su djelovali jako umorni kao da su igrali tekmu sat prije Širokog?

Ova ekipa može da "rastura", siguran sam! Treba im malo više vremena da se uigraju ali
Zeba jednostavno mora ući u sredinu i povezati sve to, jer je ovako totalno beskoristan, bar kad su gostovanja u pitanju!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 13 sep 2010, 12:34

bistrikboy je napisao/la:

Mi bijemo i bodemo,i pucamo,i bombe bacamo

ne smekamo jer ih yebemo .1.3.1.2 grupe gasimo

a kad dodje nedelja ooo-ooo

Zeljo igra, poceo aaa-aaa

srcem cemo bodriti ooo-ooo

do pobjede ga nositi,

zajedno slaviti...

Male ispravke... :mrgreen:
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 13 sep 2010, 12:35

Naravno da nije samo Lazo. Nema igre, nema akcija (jer u nas kad bi neko znao da gurne loptu ko onaj Wagner, migrenu bi odmah dobio od mentalnog napora), nema volje, želje, zalaganja, a ako slučajno i dođemo do gola Lazo to rutinski promaši ili zaj.e.b.e. Rezultat 330+ minuta u gostima bez gola iz igre. Bojim se da bi kad je već ovako možda bolje bilo pokušati igrati klasični travnički bunker. Prekida će svakako biti, a tako obično i dajemo golove tako da ništa ne gubimo. Barem nam ne bi svako trp'o koliko mu ćejf.
Nego ovo mene zanima. Ova raja što idu na treninge bi mogli znati. Da li mi uopšte vježbamo defanzivu i ako da ko je u stručnom štabu zadužen zato. Ne vjerujem da je Amar jer on to ne zna niti je ikad kao igrać koga čuv'o i napad'o. Onako po logici treb'o mi Mema, ali kakav on. Hare bi im im'o šta pokazati, ali nema ga (valjda je u Famosu, gdje li). Defanziva nam je kritična ili joj se ne pridaje pažnja. Mislim da je to pogrešno i da nam se stalno obija o glavu. Daleko se stoji od igraća, ponekad previše komplikuje s loptom kad smo nazad itd. Šeha ne zna ni živog zida postaviti, a svaka tri kornera nam dođu ko jedan penal. Treba ga što prije kome tuhnut dok ga Gušo nije skroz upropastio. Ako bude im'o sreće da ode negdje gdje je dobar trener golmana možda i uspije.
Uglavnom da nije Amar trener ovo bi raja već odavno rastjerala jer generalno ova ekipa nema perspektivu što naravno ne vrijedi za par mlađih pojedinaca (Višća, možda Kerla, Zeba nije sporan i nažalost to je sve). Amar je u suštini jedina svjetla tačka, a ostalo :roll:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 13 sep 2010, 12:37

voltron30 je napisao/la:
lakosta je napisao/la:pjesma je uradjena po uzoru na winerse navijace wydada (Marokanska liga). iskreno meni se puno vise svidja text sa clipa nego ovaj i bijemo i bodemo...
Slažem se.
Također!
Osim - drugo ime za Želju !

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 13 sep 2010, 12:38

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 13 sep 2010, 12:39

nick je napisao/la:sto bi sa bogicevicem,znali se jeli koljeno?
Najvjerovatnije da smo ostali bez njega za ovu polusezonu. Nije jos zvanicno ...
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 13 sep 2010, 12:44

čamac je napisao/la:Naravno da nije samo Lazo. Nema igre, nema akcija (jer u nas kad bi neko znao da gurne loptu ko onaj Wagner, migrenu bi odmah dobio od mentalnog napora), nema volje, želje, zalaganja, a ako slučajno i dođemo do gola Lazo to rutinski promaši ili zaj.e.b.e. Rezultat 330+ minuta u gostima bez gola iz igre. Bojim se da bi kad je već ovako možda bolje bilo pokušati igrati klasični travnički bunker. Prekida će svakako biti, a tako obično i dajemo golove tako da ništa ne gubimo. Barem nam ne bi svako trp'o koliko mu ćejf.
Nego ovo mene zanima. Ova raja što idu na treninge bi mogli znati. Da li mi uopšte vježbamo defanzivu i ako da ko je u stručnom štabu zadužen zato. Ne vjerujem da je Amar jer on to ne zna niti je ikad kao igrać koga čuv'o i napad'o. Onako po logici treb'o mi Mema, ali kakav on. Hare bi im im'o šta pokazati, ali nema ga (valjda je u Famosu, gdje li). Defanziva nam je kritična ili joj se ne pridaje pažnja. Mislim da je to pogrešno i da nam se stalno obija o glavu. Daleko se stoji od igraća, ponekad previše komplikuje s loptom kad smo nazad itd. Šeha ne zna ni živog zida postaviti, a svaka tri kornera nam dođu ko jedan penal. Treba ga što prije kome tuhnut dok ga Gušo nije skroz upropastio. Ako bude im'o sreće da ode negdje gdje je dobar trener golmana možda i uspije.
Uglavnom da nije Amar trener ovo bi raja već odavno rastjerala jer generalno ova ekipa nema perspektivu što naravno ne vrijedi za par mlađih pojedinaca (Višća, možda Kerla, Zeba nije sporan i nažalost to je sve). Amar je u suštini jedina svjetla tačka, a ostalo :roll:

ma 30 posto neznanja se trkom nadoknadi ali brate oni ne trce i tu je problem uvijek im prave igraca viska,ne vjerujem da ce ovako biti na proljece poslije zimskih priprema,mada ko ziv ko mrtav do proljeca :)samo da su pokretljivi ko prosle godine ovo bi licilo na nesto,nema u ovoj ligi nekih igracina ni ekipcina ako si za nijansu fizicki spremniji niko te pobjedit ne moze...

@stole
vec sam napiso juce da su vjerovatno ligamenti ako sam upravu bez lijecenja negdje u inostranstvu on je svoje manje vise odigro,tesko se vraca poslije te povrede sto fizicki sto psihicki jbg
Zadnja izmjena: nick, dana/u 13 sep 2010, 12:48, ukupno mijenjano 2 puta.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 13 sep 2010, 12:45

themaniaks je napisao/la:
Jamaica je napisao/la:
Slazem se...extra bi bilo kad bi se ovaj tekst naucio,jer pjesma ritmom rastura.Mogla bi se pjevat pola sata bez prestanka 8-) 8-)
tome nije mjesto na ovom forumu ;)
Nego na kojem jeste?
Osim - drugo ime za Želju !

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 13 sep 2010, 12:51

čamac je napisao/la:Naravno da nije samo Lazo. Nema igre, nema akcija (jer u nas kad bi neko znao da gurne loptu ko onaj Wagner, migrenu bi odmah dobio od mentalnog napora), nema volje, želje, zalaganja, a ako slučajno i dođemo do gola Lazo to rutinski promaši ili zaj.e.b.e. Rezultat 330+ minuta u gostima bez gola iz igre. Bojim se da bi kad je već ovako možda bolje bilo pokušati igrati klasični travnički bunker. Prekida će svakako biti, a tako obično i dajemo golove tako da ništa ne gubimo. Barem nam ne bi svako trp'o koliko mu ćejf.
Nije sve tako crno ali sigurno da smo izgubili onu čvrstinu koju smo imali na strani. Imamo "previše tehničara" a premalo trkača, nešto slično k'o pape,(ned'o Bog nikom) ali doći će to na svoje vrlo brzo, bitno je da kući kiksamo u što manje tekmi, po mogućnosti da dobijemo sve!
Na proljeće u prvih 8 kola (5+3) Kući: Olimpik, Travnik, Sloboda, Široki, Velež...Na strani: Zvijezda, Leotar, Drina..
Znači proljeće je naše, samo sabura!

P.S "OSIME DODJI" :D

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 13 sep 2010, 12:53

slika

Sljedeca stanica, stadion Grbavica! Utorak, 14.09. u 19:00!

Kup utakmica:
ŽELJEZNIČAR - RUDAR P.
Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 15 sep 2010, 11:24, ukupno mijenjano 2 puta.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Hansestadt i 36 gostiju.