Safet Sušić - Pape

Amar Dzeko
Kontakt:

Re: $: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Amar Dzeko » 10 jul 2014, 22:07

Ajax je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:Pa to je najbolje od svega, ovako će Hodžić biti 3. špic. :thumbup:
Za njega se barem možemo nadati da će biti solidan napadač, za razliku od ove klocine.
Evo gdje momak :D :D
Samo nek je smajlija ;)
Ne, nego je Hodžić potencijal za kojeg se barem možemo nadati da će postati solidan napadač, i da će zaigrati u solidnom klubu.
Za razliku od Harisa, koji u 22. godini stagnira, i gubi poziciju prvo u Fiorentini, pa sad i u Sociedadu.Za 2 godine max. očekujem da se vrati u švicarsku ligu. ;)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Sabinho
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Sabinho » 10 jul 2014, 22:09

BaDa12 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:"Halo Mišel, rek'o da rezervisem jedno mjesto za Euro". ;) :bih: :bow:
slika
"Može, druže Susik. Samo povedi momke. Au revoir! "
slika
:tokralju: :opaopa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 jul 2014, 22:11

@ Amar Dzeko
Postujem da ti je drag Hodzic i meni je. A tebi naravno vise ako si navijac Zelje. Ja sam na temi zaboravljeni igraci prije par mjeseci govorio da bi bas Hodzic bio mozda pravo rijesenje kao taj treci napadac on ili Zec. Da se pozove neki igrac iz BH lige, da se pogura malo liga i Zeljo. Ako te zanima moje pravo misljenje. To je da napadaca nije nikad dosta. Ja bih pozvao i jednog i drugog na siri spisak od 30 igraca ako bi mogao. Ako moze HR pozvat petoricu na SP, mozemo mi cetvoricu na siri spisak.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 10 jul 2014, 22:16

Ne volim Želju uopšte. Hajde nije ni bitno na kraju krajeva, yebo Seferovića. :salut:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 10 jul 2014, 22:17

Iskreno,Safet bi trebao uputiti poziv Okicu...
StarMo nije skutorija...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 jul 2014, 22:18

Ajax je napisao/la:@ Amar Dzeko
Postujem da ti je drag Hodzic i meni je. A tebi naravno vise ako si navijac Zelje. Ja sam na temi zaboravljeni igraci prije par mjeseci govorio da bi bas Hodzic bio mozda pravo rijesenje kao taj treci napadac on ili Zec. Da se pozove neki igrac iz BH lige, da se pogura malo liga i Zeljo. Ako te zanima moje pravo misljenje. To je da napadaca nije nikad dosta. Ja bih pozvao i jednog i drugog na siri spisak od 30 igraca ako bi mogao. Ako moze HR pozvat petoricu na SP, mozemo mi cetvoricu na siri spisak.
Ajax cemu tolika polemika kad covjek vec uveliko nastupa za Svicarsku? Iskreno, za mene je 0 od covjeka, onakvi poput Sea i Juke nama trebaju. ;)

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 10 jul 2014, 22:18

Zasto poslovna tajna.... plata??? Svagdje u svijetu se zna koliko trener jedne drzave zaradjuje.

Kod nas samo da nije kako treba, mora naopako.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 jul 2014, 22:18

BadrHari je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Ajax je napisao/la:Mi igraca kao Dzeko pitanje kada cemo opet imati.
Već imamo boljeg igrača od Džeke.
Tako je.
Koji je to bolji napadac od Dzeke ??

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 10 jul 2014, 22:19

kur**** mala

slika

slika

slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 jul 2014, 22:22

Sabinho je napisao/la:
Ajax cemu tolika polemika kad covjek vec uveliko nastupa za Svicarsku? Iskreno, za mene je 0 od covjeka, onakvi poput Sea i Juke nama trebaju. ;)
Dobro sad je kasno. Ali ja sam i prije 2,3 godine mislio da je on idealan za nas. Samo nisam pisao po forumu. Pitanje je dao sam ti izjavu koju je dao za ovaj portal i link. Gdje momak govori da ga niko nije pozvao. A nasao sam i ovo:

Velika mi je čast što ću imati priliku da upoznam sve bh. igrače. Već sam ranije upoznao Džeku, Spahića, Ibričića i evo nedavno i Pjanića", kaže Seferović u razgovoru za SportSport.ba, dodavši: "Trebam da se odajvim iz švicarske mlade reprezentacije i da onda zaigram za bh. reprezentaciju. Naravno da mi je želja da zaigram za BiH, ali želim najprije da posjetim reprezentaciju i da popričam sa selektorom Safetom Sušićem, da vidim kakvo on ima mišljenje o meni i da li računa na mene za reprezentaciju." U Fiorentini Seferović sve češće igra, zbog čega je jako sretan. "Zadovoljan sam, igram sve više i zasad je dobro. Do ljeta ćemo vidjeti šta i kako, ali moguće je da na ljeto odem iz kluba. No, ranije da bi se o tome pričalo." Posebno je oduševljen Pjanićem, kojeg u budućnosti vidi u nekom velikom klubu. "Veliki je igrač i čeka ga velika karijera. Mislim da će biti u samom vrhu svjetskog nogometa. Nedavno smo se upoznali kada je Fiorentina igrala protiv Rome. Odličan je momak i bit će mi drago ako budemo dijelili i reprezentativnu svlačionicu."

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 jul 2014, 22:23

A sta je trebao? Safet mu ama bas nista nije mogao obecati, ni poziv a kamoli startnih 11... a i prirodno je da igra za Svicu :kafa:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 10 jul 2014, 22:24

Zipa Spahe na zadnjoj :shock: :lol: :lol:
StarMo nije skutorija...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jul 2014, 22:24

Obećao je Tankoviću poziv.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 jul 2014, 22:24

Ajax je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Dobro sad je kasno. Ali ja sam i prije 2,3 godine mislio da je on idealan za nas. Samo nisam pisao po forumu. Pitanje je dao sam ti izjavu koju je dao za ovaj portal i link. Gdje momak govori da ga niko nije pozvao. A nasao sam i ovo:

Velika mi je čast što ću imati priliku da upoznam sve bh. igrače. Već sam ranije upoznao Džeku, Spahića, Ibričića i evo nedavno i Pjanića", kaže Seferović u razgovoru za SportSport.ba, dodavši: "Trebam da se odajvim iz švicarske mlade reprezentacije i da onda zaigram za bh. reprezentaciju. Naravno da mi je želja da zaigram za BiH, ali želim najprije da posjetim reprezentaciju i da popričam sa selektorom Safetom Sušićem, da vidim kakvo on ima mišljenje o meni i da li računa na mene za reprezentaciju." U Fiorentini Seferović sve češće igra, zbog čega je jako sretan. "Zadovoljan sam, igram sve više i zasad je dobro. Do ljeta ćemo vidjeti šta i kako, ali moguće je da na ljeto odem iz kluba. No, ranije da bi se o tome pričalo." Posebno je oduševljen Pjanićem, kojeg u budućnosti vidi u nekom velikom klubu. "Veliki je igrač i čeka ga velika karijera. Mislim da će biti u samom vrhu svjetskog nogometa. Nedavno smo se upoznali kada je Fiorentina igrala protiv Rome. Odličan je momak i bit će mi drago ako budemo dijelili i reprezentativnu svlačionicu."
Halali nisam vidio... Pa eto, ne znam sta da ti kazem, niko od nas bas pojma nema sta se tu dogodilo. Momak bi bio dobar kao treci napadac medjutim sta je tu je. Idemo dalje, iskocice vec neko.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 jul 2014, 22:26

Virtu4l je napisao/la:Obećao je Tankoviću poziv.
A Seferovic i Tankovic su jedna osoba?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 10 jul 2014, 22:30

Consigliere je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Obećao je Tankoviću poziv.
A Seferovic i Tankovic su jedna osoba?
i hajrovic je bio tu samo nije vise
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 10 jul 2014, 22:33

Consigliere je napisao/la:A sta je trebao? Safet mu ama bas nista nije mogao obecati, ni poziv a kamoli startnih 11... a i prirodno je da igra za Svicu :kafa:
:kafa:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 jul 2014, 22:34

Ljudi gledaju na stvari sa previse emocija pa se jednima psuje sve po redu, a drugi se zakivaju zvijezde.... Sta mislite? Da je Hajrovic izabrao nas zato sto mu je srce vuklo Bosni? Izabrao je zato sto je vidio vecu korist za sebe u igranju za nas... Isto kao i Seferovic za Svicarsku, a Tankovic za Svedsku...

Jedan je Seo Kolasinac! :bih:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 jul 2014, 22:37

Sabinho je napisao/la:
Halali nisam vidio... Pa eto, ne znam sta da ti kazem, niko od nas bas pojma nema sta se tu dogodilo. Momak bi bio dobar kao treci napadac medjutim sta je tu je. Idemo dalje, iskocice vec neko.
Nema nam druge nego da se nadamo. A i sam znas da napadaci te kvalitete ne iskacu bas toliko cesto i da su slobodni.Najbolji igrac U17 na SVIJETU i svjetski prvak. Najveca nada nam je Hodzic za kojega se nezna ni kako ce ni koliko odigrati za DInamo. Po meni mi bi trebali vec sada jednog napadaca prikljucit da se uci od Dzeke i Vede. Makar Hodzica a ovaj Seferovic nebi bio dobar nego odlican sada. I sve vise ce biti ako Pape ne iskemija nekog napadaca brzo.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 jul 2014, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 jul 2014, 22:38

Pa dobio je poziv da "posjeti reprezentaciju i da poprica sa selektorom". Ali Hitzfild ga pozvao u medjuvremenu i momak otrcao i nije se okrecao. Napravio je svoj izbor i zavrsimo vise sa tim.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.