Ima 10 posto mozda ovaca koje krmci mogu osisati jos jednom ali vjeruj mi ostalih 90 posto sportista ne pada vise na toSchlager je napisao/la: ↑11 maj 2021, 18:49Eto,drugar ja te uvjeravam da su vecina ovdje forumasa sportisti,a ne krmace...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ima 10 posto mozda ovaca koje krmci mogu osisati jos jednom ali vjeruj mi ostalih 90 posto sportista ne pada vise na toSchlager je napisao/la: ↑11 maj 2021, 18:49Eto,drugar ja te uvjeravam da su vecina ovdje forumasa sportisti,a ne krmace...
Vjerovatno ce Sarajevo do kraja da uvalja neki go, ali ovo nije vidjelo sampionske igre. Bolje da su ulozili vrijeme u treniranje nego u ono kmecanje preko medija :S
akisarajevo92 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 19:18ganjaju titulu a nemaju sut u okvir gola protiv Slobode na domacem terenu nakon vise od sat vremena "igre"
da ne bude kao kad je Sloboda ispala nakon poraza protiv Slavije a nisu uputili sut u gol protivnika na toj utakmici, poslije im svi drugi bili krivi za neuspjeh osim njih samih
Ne slazemo se drug u misljenju...ja sam navijao za tebe protiv Genta,Rapid Bucurest (na nogama onaj zadnji korner za grupnu fazu gledao),Dinamo Kiew,Gladbach..razlika izmedju tebe i mene je sto sam ja sportista,a ti krmaca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.