Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Iskreno mene arapi i turci ne podjecaju na nesto BosnjackoBitiSrcemVezan je napisao/la:Stvarno da se zapitaš odakle im ovolika mržnja, haj prema nama, to i kontam, nije malo stoljetno guženjeal' prema Arapima, Turcima, donekle i Islamu i bilo čemu što iole podsjeća na nešto bošnjačko
JovanGeca je napisao/la:Kaze nisam debela, ham ham ham, nisam nisam i nisam![]()
Huh, ne znam sto mi oni govore da sam debela, pitaju se forumasi iz Sarajeva.
Vidi haljine jest lijepaGospodjo, gospodjo imate li XXXXXXXXXL ?
I to svaki put!FrancescoTotti je napisao/la:Kad kozama nestane argumenata samo povlace ovu temu teheran arapi sandzaklije bla bla.
Ma kakva mrznja to je samo prcanje izmedju najveceg grada i treceg najveceg grada u drzavi. To u svakoj drzavi postojiBitiSrcemVezan je napisao/la:Stvarno da se zapitaš odakle im ovolika mržnja, haj prema nama, to i kontam, nije malo stoljetno guženjeal' prema Arapima, Turcima, donekle i Islamu i bilo čemu što iole podsjeća na nešto bošnjačko
Ima lik hurmu posađenu ispred kucepinoglavi je napisao/la:Iskreno mene arapi i turci ne podjecaju na nesto BosnjackoBitiSrcemVezan je napisao/la:Stvarno da se zapitaš odakle im ovolika mržnja, haj prema nama, to i kontam, nije malo stoljetno guženjeal' prema Arapima, Turcima, donekle i Islamu i bilo čemu što iole podsjeća na nešto bošnjačko
100% tacno.MortemHz je napisao/la:Teheran je multietnicki grad, jedan od najvecih u svijetu. Mislim da su prvi po procentu etnickih manjina koji se nalaze u tom gradu, glupan vjerovatno ne zna to pa pise ali hvala mu svakako. Svjetski je poznato da je i Sarajevo takvo pa mu je valjda zasmetalo sto on voli samo ''jedne''. Svakako mi godi ta usporedba, hvala mu jos jednom.
To ti mislis mi zaboravili na tvoje klicanje karadzicu pa uleces ovamo sa tim smajlijima ha? (;tuzlak1987 je napisao/la:Ma kakva mrznja to je samo prcanje izmedju najveceg grada i treceg najveceg grada u drzavi. To u svakoj drzavi postojiBitiSrcemVezan je napisao/la:Stvarno da se zapitaš odakle im ovolika mržnja, haj prema nama, to i kontam, nije malo stoljetno guženjeal' prema Arapima, Turcima, donekle i Islamu i bilo čemu što iole podsjeća na nešto bošnjačko
Ma jesu ovi papci sto veze sa zivotom nemaju poput ovog sto se izvali za Teheran, mislim da jos ne vjeruje sam sebi.FrancescoTotti je napisao/la:Kad kozama nestane argumenata samo povlace ovu temu teheran arapi sandzaklije bla bla.
Najveci sovinisti poslije manjinskog naroda u BiH su tuzlaci.
Onaj debil napravio neku tabelu u paintu, radio na njoj sedam dana i dodje ovdje lijepi tu sliku na svakom postu, misli sto vise puta postavi imace vise efekta![]()
Gledaj ove dvojice sto se tjese pa se porede sa Teheranom po istoriji, velicini, ljepotilet3 je napisao/la:100% tacno.MortemHz je napisao/la:Teheran je multietnicki grad, jedan od najvecih u svijetu. Mislim da su prvi po procentu etnickih manjina koji se nalaze u tom gradu, glupan vjerovatno ne zna to pa pise ali hvala mu svakako. Svjetski je poznato da je i Sarajevo takvo pa mu je valjda zasmetalo sto on voli samo ''jedne''. Svakako mi godi ta usporedba, hvala mu jos jednom.
Uz sve to navedeno, Teheran je jedan od najstarijih gradova na svijetu... datira skoro 1000 godina prije Perzije. Dakle, bili su civilizacija i spavali na čaršafima, kada se po Evropi spavalo u slami ili u štalama. Fact
Ovi fanovi Dodika u svom bahatom neznanju nikako ne kontaju da time što pokušavaju porediti Sarajevo sa Teheranom, zapravo nikoga ne ismijavaju - vec naprotiv, daju veliki kompliment.
Cocaine je napisao/la:Ima lik hurmu posađenu ispred kucepinoglavi je napisao/la:Iskreno mene arapi i turci ne podjecaju na nesto BosnjackoBitiSrcemVezan je napisao/la:Stvarno da se zapitaš odakle im ovolika mržnja, haj prema nama, to i kontam, nije malo stoljetno guženjeal' prema Arapima, Turcima, donekle i Islamu i bilo čemu što iole podsjeća na nešto bošnjačko
![]()
Mostar brato vazda gospodski grad bio i ostsoBesic je napisao/la:Od većih gradova "veliki" gradovi su samo Mostar i prijestolnica.Što bi se reklo bez komplexa.
Jovan je multietnicar kad se brane Srbi, cim se spomenu, picic mu se navlazi. Prikriveni, mali centnicic. Uvijek je tu kad Srbima treba advokat, kad treba naglasiti kako su se i nad njima cinili zlocini(ne kazem da nisu) i slicne stvari. A kad se pomenu Bosnjaci, Turci, Arapi, povampiri se frajer, pravi onaj Dodikov perfidni đikan!BitiSrcemVezan je napisao/la:Ne dodajite ono što nisam napisao
Ali u svakom slučaju, biram ih prije dželata i koljača i istočnih i zapadnih
Ako uopšte i treba birati? Ovaj Jovan bi kao trebao predstavljati nekog anti-fašistu i multietničara, pa što mu onda smetaju dotični?
Pazi ovo, mi smo za taj period promjenili najmanje 30 uprava, stotinu ljudi je ulazilo u klub bez icega, vratili su se punih dzepova. Mi nismo imali nikakvu podrsku za razliku od vas(SDA).Bili ste prakticno prcija SDA i jos nekoliko ljudi. Za razliku od vas nismo imali skoro nikakvu pomoc od gradske uprave,ljudi su cinili sve da nam napakoste a i dan danas je tako. Crtali ste karte bez nas, zato nismo ni mogli da nesto vise napravimo poslije rata jer su svi bili protiv nas,nismo im odgovarali.Osteceni u ovoj ligi bezbroj puta.Osttribine je napisao/la:Pa dobro kad vec trazis, kazes nesto u stau satro, hajde reci u BiH ligi, znaci racunajuci i ono igranje od 1994. godine pa Premier liga do dana danasnjeg sta ste napravili ??? Sredina tabele, borba za opstanak, ispadanje u drugu ligu, pa povratak, pa evo opet druga liga i pitanje samog opstanka kluba nazalost i ti nasao nekoga da provociras. Ziv bio poklopi se, nemas argumenata za raspravu pogotovu na temi PL prepucavanjadzelllo je napisao/la:Hajde reci te argumente molim te!Osttribine je napisao/la: Ma ja kao i do sada, nemoj ziv bio, fkt imamo svi dosta materijala protiv vas kako vecina ovde voli reci da vas isprskamo, odnosno tebe da isprskamo
Ako cemo iskreno, vi ste veca komedija od njih. Od najveceg budzeta u ligi niste izborili ni plasman u Evropu![]()
![]()
@Joker,hapa pa na spavanje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.