PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 27 jul 2016, 23:19

Stvarno da se zapitaš odakle im ovolika mržnja, haj prema nama, to i kontam, nije malo stoljetno guženje :lol: al' prema Arapima, Turcima, donekle i Islamu i bilo čemu što iole podsjeća na nešto bošnjačko :hmmmmm:
1946

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 jul 2016, 23:20

BitiSrcemVezan je napisao/la:Stvarno da se zapitaš odakle im ovolika mržnja, haj prema nama, to i kontam, nije malo stoljetno guženje :lol: al' prema Arapima, Turcima, donekle i Islamu i bilo čemu što iole podsjeća na nešto bošnjačko :hmmmmm:
Iskreno mene arapi i turci ne podjecaju na nesto Bosnjacko
Nad tobom sunce najljepše sja

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 jul 2016, 23:21

JovanGeca je napisao/la:Kaze nisam debela, ham ham ham, nisam nisam i nisam :!:
Huh, ne znam sto mi oni govore da sam debela, pitaju se forumasi iz Sarajeva.
Vidi haljine jest lijepa :roll: Gospodjo, gospodjo imate li XXXXXXXXXL ?
:damn:
slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 27 jul 2016, 23:21

Arapi i turci ga podjsjecaju na nesto bosnjacko i on jos to javno pise eto kolko ste glupi sarajlije :facepalm:
This time next year we'll be millionaires.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 27 jul 2016, 23:22

FrancescoTotti je napisao/la:Kad kozama nestane argumenata samo povlace ovu temu teheran arapi sandzaklije bla bla.
I to svaki put! :mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 jul 2016, 23:22

BitiSrcemVezan je napisao/la:Stvarno da se zapitaš odakle im ovolika mržnja, haj prema nama, to i kontam, nije malo stoljetno guženje :lol: al' prema Arapima, Turcima, donekle i Islamu i bilo čemu što iole podsjeća na nešto bošnjačko :hmmmmm:
Ma kakva mrznja to je samo prcanje izmedju najveceg grada i treceg najveceg grada u drzavi. To u svakoj drzavi postoji :)

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 jul 2016, 23:23

Nemoc, cista nemoc! Pa onda ovako sami sebe samaraju, nasi multietnicari iz Tuzle. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 27 jul 2016, 23:23

pinoglavi je napisao/la:
Ima lik hurmu posađenu ispred kuce :urnebes: :urnebes:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 jul 2016, 23:24

MortemHz je napisao/la:Teheran je multietnicki grad, jedan od najvecih u svijetu. Mislim da su prvi po procentu etnickih manjina koji se nalaze u tom gradu, glupan vjerovatno ne zna to pa pise ali hvala mu svakako. Svjetski je poznato da je i Sarajevo takvo pa mu je valjda zasmetalo sto on voli samo ''jedne''. Svakako mi godi ta usporedba, hvala mu jos jednom.
100% tacno.
Uz sve to navedeno, Teheran je jedan od najstarijih gradova na svijetu... datira skoro 1000 godina prije Perzije. Dakle, bili su civilizacija i spavali na čaršafima, kada se po Evropi spavalo u slami ili u štalama. Fact

Ovi fanovi Dodika u svom bahatom neznanju nikako ne kontaju da time što pokušavaju porediti Sarajevo sa Teheranom, zapravo nikoga ne ismijavaju - vec naprotiv, daju veliki kompliment.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 27 jul 2016, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 jul 2016, 23:24

tuzlak1987 je napisao/la:
Ma kakva mrznja to je samo prcanje izmedju najveceg grada i treceg najveceg grada u drzavi. To u svakoj drzavi postoji :)
To ti mislis mi zaboravili na tvoje klicanje karadzicu pa uleces ovamo sa tim smajlijima ha? (;
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jul 2016, 23:25

FrancescoTotti je napisao/la:Kad kozama nestane argumenata samo povlace ovu temu teheran arapi sandzaklije bla bla.

Najveci sovinisti poslije manjinskog naroda u BiH su tuzlaci.

Onaj debil napravio neku tabelu u paintu, radio na njoj sedam dana i dodje ovdje lijepi tu sliku na svakom postu, misli sto vise puta postavi imace vise efekta :lol: :lol:
Ma jesu ovi papci sto veze sa zivotom nemaju poput ovog sto se izvali za Teheran, mislim da jos ne vjeruje sam sebi. :lol: Ovo je sve sa bikovima raslo moj Totti, nije ovo vidjelo pravog tuzlaka posto pravi tuzlaci nisu ovakvi ko ovi zatucani debili puni mrznje prema svemu sto nije njihovo. Pravi tuzlaci su negdje ko sa pravim mostarcima, dobar manji grad sa finim ljudima, fazon je sto ih je malo ostalo pa evo vidis kako izvaljuju mrznju, ima toga i kod nas, svega sam se nagledao. Oni jos ne znaju sta su turisti a ne da znaju nesto o demografiji, gradu, drzavi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 27 jul 2016, 23:26

Ne dodajite ono što nisam napisao

Ali u svakom slučaju, biram ih prije dželata i koljača i istočnih i zapadnih

Ako uopšte i treba birati? Ovaj Jovan bi kao trebao predstavljati nekog anti-fašistu i multietničara, pa što mu onda smetaju dotični?
1946

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 27 jul 2016, 23:28

let3 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Teheran je multietnicki grad, jedan od najvecih u svijetu. Mislim da su prvi po procentu etnickih manjina koji se nalaze u tom gradu, glupan vjerovatno ne zna to pa pise ali hvala mu svakako. Svjetski je poznato da je i Sarajevo takvo pa mu je valjda zasmetalo sto on voli samo ''jedne''. Svakako mi godi ta usporedba, hvala mu jos jednom.
100% tacno.
Uz sve to navedeno, Teheran je jedan od najstarijih gradova na svijetu... datira skoro 1000 godina prije Perzije. Dakle, bili su civilizacija i spavali na čaršafima, kada se po Evropi spavalo u slami ili u štalama. Fact

Ovi fanovi Dodika u svom bahatom neznanju nikako ne kontaju da time što pokušavaju porediti Sarajevo sa Teheranom, zapravo nikoga ne ismijavaju - vec naprotiv, daju veliki kompliment.
Gledaj ove dvojice sto se tjese pa se porede sa Teheranom po istoriji, velicini, ljepoti :facepalm:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 27 jul 2016, 23:29

Od većih gradova "veliki" gradovi su samo Mostar i prijestolnica.Što bi se reklo bez komplexa.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 jul 2016, 23:29

Cocaine je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
Ima lik hurmu posađenu ispred kuce :urnebes: :urnebes:
:lol: :lol:

@bsv
A cemu odbojnost, licno nista protiv njih jedino me malo nervira jer ima dosta ljudi koje arapi i turci podsjecaju na nesto Bosnjacko. Odatle sa odbojnost
Ja ni ne biram, imam svoje, a gov.no od covjeka mi je isto, il' bio prvi komsija ili na bilo kojem dijelu svijeta. Podjednako smrdi :thumbup:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 27 jul 2016, 23:30

Besic je napisao/la:Od većih gradova "veliki" gradovi su samo Mostar i prijestolnica.Što bi se reklo bez komplexa.
Mostar brato vazda gospodski grad bio i ostso

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 jul 2016, 23:31

BitiSrcemVezan je napisao/la:Ne dodajite ono što nisam napisao

Ali u svakom slučaju, biram ih prije dželata i koljača i istočnih i zapadnih

Ako uopšte i treba birati? Ovaj Jovan bi kao trebao predstavljati nekog anti-fašistu i multietničara, pa što mu onda smetaju dotični?
Jovan je multietnicar kad se brane Srbi, cim se spomenu, picic mu se navlazi. Prikriveni, mali centnicic. Uvijek je tu kad Srbima treba advokat, kad treba naglasiti kako su se i nad njima cinili zlocini(ne kazem da nisu) i slicne stvari. A kad se pomenu Bosnjaci, Turci, Arapi, povampiri se frajer, pravi onaj Dodikov perfidni đikan!
Bahati, bahati Željkan!
1946

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 27 jul 2016, 23:31

Neces cuti raju iz Mostara da kmece nesto kontra Sarajeva, rade, zaradjuju, nemaju kompleks. Dok ovi konstantno pljuju i vrijedjaju grad koji je prezivio opsadu koja je bila jedna od najduzih u hisotoriji modernog ratovanja.
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 27 jul 2016, 23:35

Osttribine je napisao/la:
dzelllo je napisao/la:
Osttribine je napisao/la: Ma ja kao i do sada, nemoj ziv bio, fkt imamo svi dosta materijala protiv vas kako vecina ovde voli reci da vas isprskamo, odnosno tebe da isprskamo :urnebes:
Hajde reci te argumente molim te!
Ako cemo iskreno, vi ste veca komedija od njih. Od najveceg budzeta u ligi niste izborili ni plasman u Evropu :lol: :lol:
@Joker,hapa pa na spavanje
Pa dobro kad vec trazis, kazes nesto u stau satro, hajde reci u BiH ligi, znaci racunajuci i ono igranje od 1994. godine pa Premier liga do dana danasnjeg sta ste napravili ??? Sredina tabele, borba za opstanak, ispadanje u drugu ligu, pa povratak, pa evo opet druga liga i pitanje samog opstanka kluba nazalost i ti nasao nekoga da provociras. Ziv bio poklopi se, nemas argumenata za raspravu pogotovu na temi PL prepucavanja ;)
Pazi ovo, mi smo za taj period promjenili najmanje 30 uprava, stotinu ljudi je ulazilo u klub bez icega, vratili su se punih dzepova. Mi nismo imali nikakvu podrsku za razliku od vas(SDA).Bili ste prakticno prcija SDA i jos nekoliko ljudi. Za razliku od vas nismo imali skoro nikakvu pomoc od gradske uprave,ljudi su cinili sve da nam napakoste a i dan danas je tako. Crtali ste karte bez nas, zato nismo ni mogli da nesto vise napravimo poslije rata jer su svi bili protiv nas,nismo im odgovarali.Osteceni u ovoj ligi bezbroj puta.
Takodjer imamo "komsije" koji su silom stvorili taj njihov klub iz mrznje prema nasem,zamisli to covjece! Sjetite se malo ko vam je spustao rucnu kad vam je trebalo za titulu krajem 90'ih a kako ste nam vi slatko vratili.
Ostavljeni od svih al opet smo zivi ti mali covjece.
Nikad od svoje ideje nismo niti cemo odustati!
starMo u srcu,lezVe do bagro
lezVe do bagro

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 jul 2016, 23:35

Al' godinu dana samo kontra Tuzle i Slobode pisete i sad krenula prica kako su tuzlaci kompleksasi :urnebes:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.