Rimes87 je napisao/la:
Ti ne želiš da čitaš šta ja pišem. Nije ona prvi put vidjela pokriveno žensko, ali je prvi put vidjela potpuno pokriveno žensko u crnoj odori, zapravo ogroman borj istih. De mi samo reci od kada se to u Bosni praktikuje? Ako kojim slučajem je prije rata, dakle od Kulina Bana pa do današnjih dana igdje postojao opis, slika, video o nekoj ženskoj osobi koja je to radila u Bosni, onda sam ja u krivu. Nebitno, otišao sam sa teme, samo vi nastavite sa 'prskanjem' Slobode, ne hatorite na upadu.
Jel malo 4?
Teheran, pokrivene muslimanke, strani jezik koji se koristi na čaršiji i slicno - sve to skupa nema nikave veze sa temom PL prepucavanje, zar ne
Ali nebitno to
Ta tvoja jaranica iz Hrvatske ili odakle vec, je garant neka zatucana tuka kojoj je sve nazadno ono što ne konta.....skoro 1500 godina se muslimanke pokrivaju, toliko je stara ta tradicija, to je aksiom, pravilo, a o aksiomima samo budale raspravljaju (što kaže Aristotel), to se prihvata ili ne prihvata.
Mo'š misliti, neka jaranica iz p. materine se sjebala što je vidjela "nindže" po Sarajevu, i zato je to Teheran....mislim ono, sjajno
pozdravi jaranicu