calcio je napisao/la:Ima dosta utakmica i sigurno ce biti povreda, iskljucenja, lose forme, itd. tako da ce sastav cesto biti drugaciji. Ali ako se vrati u proslogodisnju formu, Mahmutovic bi mogao upasti takodje. Mozda i Scuk debituje u narednim kvalifikacijama. Bice sigurno jos nekih igraca. Grahovac, Zolotic, Cimirot. itd.
Ja nikako da prezalim Seferovica. On bi nam legao pravo. 22 godine drugi i ponekad prvi napadac Svice. Igra ligu prvaka. Kako je moguce da smo se odrekli tog momka, samo sto tada nije bio standardan ?? Pa potpuno je logicno da ako ga je savez Svice non stop nagovarao da je trazio od Papeta neke garancije da ce igrati. Da ce ga povest na SP itd. Ali ja mislim da njega Pape nije ni zvao ( kao ni druge igrace ) jer tada u Italiji nije bio standardan. Velika greska. Najvise nam fali taj treci napadac, pa zadnji vezni jos jedan. Ali vezni i stoper ce se uvjek nekako naci. Ali kvalitetan spic

Takvih se ne odrice osim ako nemas bar par u rezervi. Pa Ljevakovic, Zec i Hodzic nisu ni blizu njegovoj klasi. A takovg igraca ce BiH liga stvorit jednom u 100 godina.