Safet Sušić - Pape

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Unofficialpage » 10 jul 2014, 20:21

Ajax je napisao/la:23 pozicije ( svaka pozicija pa dvojica igraca )

Begovic
Fejzic
treci golman

Mujdza
Vranjes ili Stanic

Spahic
Bicakcic
Sunjic
Arslanagic ili Zukanovic

Kolasinac
Salihovic

Besic
Vrancic
Medunjanin ili Prcic

Hajrovic
Stevanovic ili Vrsajevic ( ili Miske na svojoj poziciji )

Pjanic
Susic

Lulic
Visca

Dzeko
Ibisevic
Zec ili Hodzic ili Miske ( ako je spreman da igra povremeno na svojoj poziciji )

:thumbup: :thumbup:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 jul 2014, 20:22

Sa Misimovicem i na EURO2016. :bih:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 jul 2014, 20:24

Unofficialpage je napisao/la:
Eto nek se i nas dvojica u necemu slazemo. :) :)

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 jul 2014, 20:28

Sabinho je napisao/la:Begovic
Fejzic
Sehic
Spahic**
Sunjic
Bicakcic
Zukanovic
Mujdza
Kolasinac
Arslanagic*
Besic
Zolotic
Vrancic*
Prcic
Pjanic
Medunjanin
Misimovic
Hajrovic
Lulic
Salihovic
Susic
Vrsajevic
Dzeko
Ibisevic

To je to.
Ovde imas 24 igraca ??
Sta ti znace te zvjezdice i duple zvjezdice ??

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 jul 2014, 20:40

Ajax je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Begovic
Fejzic
Sehic
Spahic**
Sunjic
Bicakcic
Zukanovic
Mujdza
Kolasinac
Arslanagic*
Besic
Zolotic
Vrancic*
Prcic
Pjanic
Medunjanin
Misimovic
Hajrovic
Lulic
Salihovic
Susic
Vrsajevic
Dzeko
Ibisevic

To je to.
Ovde imas 24 igraca ??
Sta ti znace te zvjezdice i duple zvjezdice ??
Spahic ako ostane, Arsla i ovaj Vrancic cim srede papire. Zaboravih Viscu. To nije spisak nego okosnica. ;) Eventualno ako ulete jos 3-4 kanditata super.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 jul 2014, 20:43

Ima dosta utakmica i sigurno ce biti povreda, iskljucenja, lose forme, itd. tako da ce sastav cesto biti drugaciji. Ali ako se vrati u proslogodisnju formu, Mahmutovic bi mogao upasti takodje. Mozda i Scuk debituje u narednim kvalifikacijama. Bice sigurno jos nekih igraca. Grahovac, Zolotic, Cimirot. itd.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 jul 2014, 20:54

calcio je napisao/la:Ima dosta utakmica i sigurno ce biti povreda, iskljucenja, lose forme, itd. tako da ce sastav cesto biti drugaciji. Ali ako se vrati u proslogodisnju formu, Mahmutovic bi mogao upasti takodje. Mozda i Scuk debituje u narednim kvalifikacijama. Bice sigurno jos nekih igraca. Grahovac, Zolotic, Cimirot. itd.
Ja nikako da prezalim Seferovica. On bi nam legao pravo. 22 godine drugi i ponekad prvi napadac Svice. Igra ligu prvaka. Kako je moguce da smo se odrekli tog momka, samo sto tada nije bio standardan ?? Pa potpuno je logicno da ako ga je savez Svice non stop nagovarao da je trazio od Papeta neke garancije da ce igrati. Da ce ga povest na SP itd. Ali ja mislim da njega Pape nije ni zvao ( kao ni druge igrace ) jer tada u Italiji nije bio standardan. Velika greska. Najvise nam fali taj treci napadac, pa zadnji vezni jos jedan. Ali vezni i stoper ce se uvjek nekako naci. Ali kvalitetan spic :crazy: :crazy: Takvih se ne odrice osim ako nemas bar par u rezervi. Pa Ljevakovic, Zec i Hodzic nisu ni blizu njegovoj klasi. A takovg igraca ce BiH liga stvorit jednom u 100 godina.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 jul 2014, 20:56, ukupno mijenjano 2 puta.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 10 jul 2014, 20:55

Zukanovic ako bude igrao u klubu ,on pretenduje za prvih 11..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 jul 2014, 21:04

Ajax je napisao/la:
calcio je napisao/la:Ima dosta utakmica i sigurno ce biti povreda, iskljucenja, lose forme, itd. tako da ce sastav cesto biti drugaciji. Ali ako se vrati u proslogodisnju formu, Mahmutovic bi mogao upasti takodje. Mozda i Scuk debituje u narednim kvalifikacijama. Bice sigurno jos nekih igraca. Grahovac, Zolotic, Cimirot. itd.
Ja nikako da prezalim Seferovica. On bi nam legao pravo. 22 godine drugi i ponekad prvi napadac Svice. Igra ligu prvaka. Kako je moguce da smo se odrekli tog momka, samo sto tada nije bio standardan ?? Pa potpuno je logicno da ako ga je savez Svice non stop nagovarao da je trazio od Papeta neke garancije da ce igrati. Da ce ga povest na SP itd. Ali ja mislim da njega Pape nije ni zvao ( kao ni druge igrace ) jer tada u Italiji nije bio standardan. Velika greska. Najvise nam fali taj treci napadac, pa zadnji vezni jos jedan. Ali vezni i stoper ce se uvjek nekako naci. Ali kvalitetan spic :crazy: :crazy: Takvih se ne odrice osim ako nemas bar par u rezervi. Pa Ljevakovic, Zec i Hodzic nisu ni blizu njegovoj klasi. A takovg igraca ce BiH liga stvorit jednom u 100 godina.
Taj Seferovic meni nije neka klasa, ne znam... Sigurno ce se pojaviti neki bolji dok nas ne napuste Dzeko i Ibisevic. Tako da ne vjerujem da smo puno izgubili. Ljevakovic, ako mislis na onog iz Teplica, on ti je zadnji vezni.

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 10 jul 2014, 21:06

Avdija potpisao dvije godine :kafa:

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 10 jul 2014, 21:08

Nama ostaje da molimo Boga da u nekom od igraca proradi inat i zelja za dokazivanjem, pa, da u kvalifikacijama damo go vise. To sto ce Susic nekog takticki nadmudriti ostaje u domenu naucne fantastike.
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 jul 2014, 21:09

Kako nije klasa @ calcio. Momak ima 22 godine igra ligu prvaka. Sa Drmicem se bori za mjesto prvog spica Svice. U najgorem slucaju je drugi spic. Kako nije klasa. Kako mozes biti siguran da ce se pojaviti bas neki napadac za tih par godina. Pa mi bi vec sada trebali bar jednog da napreduje uz Dzeku. Pravi napadaci su uvjek bilo jako rijetka roba ?? Nije mi jasno kako smo se ga tako olako odrekli. Mozda jer nije imao mjesta u timu 23-ice.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 jul 2014, 21:19

Ajax je napisao/la:Kako nije klasa @ calcio. Momak ima 22 godine igra ligu prvaka. Sa Drmicem se bori za mjesto prvog spica Svice. U najgorem slucaju je drugi spic. Kako nije klasa. Kako mozes biti siguran da ce se pojaviti bas neki napadac za tih par godina. Pa mi bi vec sada trebali bar jednog da napreduje uz Dzeku. Napadaca je uvjek bili jako malo ?? Nije mi jasno kako smo se ga tako olako odrekli. Mozda jer nije imao mjesta u timu 23-ice.
Igrao ju je prosle sezone i nece sa ovim klubom nikad vise. Igrao ju je i Dilaver pa je ostvario transfer u Ferencvaros. Dalje, nije Pape kriv sto on ne igra za BiH.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 10 jul 2014, 21:22

Sabinho je napisao/la:
Ajax je napisao/la:Kako nije klasa @ calcio. Momak ima 22 godine igra ligu prvaka. Sa Drmicem se bori za mjesto prvog spica Svice. U najgorem slucaju je drugi spic. Kako nije klasa. Kako mozes biti siguran da ce se pojaviti bas neki napadac za tih par godina. Pa mi bi vec sada trebali bar jednog da napreduje uz Dzeku. Napadaca je uvjek bili jako malo ?? Nije mi jasno kako smo se ga tako olako odrekli. Mozda jer nije imao mjesta u timu 23-ice.
Igrao ju je prosle sezone i nece sa ovim klubom nikad vise. Igrao ju je i Dilaver pa je ostvario transfer u Ferencvaros. Dalje, nije Pape kriv sto on ne igra za BiH.
Mozda sa drugim klubom hoce, 22 godine :? a najjace nije Pape kriv :lol: :roll:
Zadnja izmjena: MB7, dana/u 10 jul 2014, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 10 jul 2014, 21:23

Često se zahvalim Bogu što nas klocina Seferović nije izabrao. Sad je 3. napadač Sociedada, tolika je klasa. :rol:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

brazzo
Kontakt:

Re: $: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la brazzo » 10 jul 2014, 21:25

Amar Dzeko je napisao/la:Često se zahvalim Bogu što nas klocina Seferović nije izabrao. Sad je 3. napadač Sociedada, tolika je klasa. :rol:
carko moj on i kao takav bi kod nas bio prvotimac (u najgorem slucaju treci spic) da ima nase drzavljanstvo pa ti vidi

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 jul 2014, 21:26

Sabinho je napisao/la:
Kada je igrac interesantan maticnoj drzavi ( npr. Svici ) kao i domovini njegovih roditelja BiH. Tada se takav igrac mora zivkat, nagovarat inace ga izgubis. Svi znamo da Pape nije takav covjek. On je rekao da samo sa Spahicem razgovara. Hrvati su mjesecima nagovarali Rakitica da je izabrao njih a ne Svicu. Hajrovic je imao malo vecu konkurenciju kod njih na svojoj poziciji a momak je zelio da igra. Sto se tice Seferovica na njega je Svica najozibljnije racunala i jos uvjek racuna. Momak je njima trenutno sad kao nama Ibisevic. Samo sto Ibisevic ima 29 godina a Seferovic 22 godine. A momak je toliko los da je zabio i gol na SP. Mislim da smo ga olako izgubili. Bas na taj nacin nije on nista posebno imamo mi takvih, doce neki novi igrac. A mi jos uvjek cekamo tu trecu spicu a nje nema pa nema. Zec nam igra krilo. Hodzic je totalno neiskusan i pitanja dali ce biti u prvih 11 Dinama prije ne, nego da.

Amar Dzeko
Kontakt:

Re: $: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Amar Dzeko » 10 jul 2014, 21:29

brazzo je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:Često se zahvalim Bogu što nas klocina Seferović nije izabrao. Sad je 3. napadač Sociedada, tolika je klasa. :rol:
carko moj on i kao takav bi kod nas bio prvotimac (u najgorem slucaju treci spic) da ima nase drzavljanstvo pa ti vidi

Pa to je najbolje od svega, ovako će Hodžić biti 3. špic. :thumbup:
Za njega se barem možemo nadati da će biti solidan napadač, za razliku od ove klocine.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 jul 2014, 21:31

Ajax je napisao/la: Ovde imas 24 igraca ??
Jedan ce da otpadne zbog neregularne papirologije :thumbup:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 jul 2014, 21:31

Klocina ga zakuca na svjetskom za pobjedu pred miljardom ljudi
slika

A i u ligi prvaka
slika

:salut: :salut: :salut: :salut:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 jul 2014, 21:43, ukupno mijenjano 2 puta.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.