Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
@rogeRF
Ahaa
pardon onda gledam i čudim se jer čovjek baš extra piše što ga naruži.
Napokon patnja gotova
Laku noć raja
@vedator hvalaaaaa

Ahaa

Napokon patnja gotova
Laku noć raja

@vedator hvalaaaaa

Na jedvite jade dobise. Mirza kada je izasao raspadose se totalno. Ovo im je treca pobjeda u nizu i ocekujem da je nastave, nesto slicno sto su imali sa Kiddom prosle sezone.
Mirza je ponovo igrao dobro, ali to je statisticki ispod prosjeka. Gledam na NBA.com da mu je prije ove utakmice prosjek bio 9.5 poena i 4.5 skokova. Jedno vrijeme su poeni bili negdje oko 11 i mislim da bi mu cilj trebao biti da na kraju sezone to izgura iznad te cifre.
@vedator kao i obicno na visini zadatka
Sljedeca utakmica je u noci sa nedjelje na ponedjeljak u 00:00, protiv Miamia.
Mirza je ponovo igrao dobro, ali to je statisticki ispod prosjeka. Gledam na NBA.com da mu je prije ove utakmice prosjek bio 9.5 poena i 4.5 skokova. Jedno vrijeme su poeni bili negdje oko 11 i mislim da bi mu cilj trebao biti da na kraju sezone to izgura iznad te cifre.
@vedator kao i obicno na visini zadatka

Sljedeca utakmica je u noci sa nedjelje na ponedjeljak u 00:00, protiv Miamia.

Bice bolje nije ni ovo lose ,zavisi sta covjek ocekuje.
Nije bio los sinoc,napadao je barem kos.Samo mi je cudno da je Bogdnavic ispao iz rotacije 

Ne zna covjek vise sta bi rekao za ovu njegovu tricu. Nece da udje nijedna, vec postaje frustrirajuce. Nadam se da ce sto prije vratiti taj sut jer on od njega mnogo zavisi i ako se to ubrzo ne popravi nece biti dobro. Fino je vidjeti da dobija minute i uspije doci do neke fine brojke poena i bez trice ali otvorene trice ne smije onoliko masiti.
Sad Vedo pravi klipove i sa dvije televizije da ovi nasi mogu birati da li ce prikazati Fox ili Yes 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Neki stave obje.Otelo je napisao/la:Sad Vedo pravi klipove i sa dvije televizije da ovi nasi mogu birati da li ce prikazati Fox ili Yes

Miami Heat večeras u 00.00h

Jbt. kad moram da kazem da je i u 00:00 h normalan termin za gledanje. KoncnoJanez je napisao/la:Miami Heat večeras u 00.00h![]()
![]()

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- el-fighter
- Kontakt:
Meni je nekako termin u 01:00 "najnormalniji".emir79 je napisao/la:Jbt. kad moram da kazem da je i u 00:00 h normalan termin za gledanje. KoncnoJanez je napisao/la:Miami Heat večeras u 00.00h![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Veceras protiv Heata, Mirzine stalne musterije. Ocekujem da veceras konacno proradi i ubaci 15-ak poena. U zadnje vrijeme ga sut za 3 ne slusa nikako i imam osjecaj da bi vise trica pogodio da je bacao zatvorenih ociju. Netsi u zadnje vrijeme igraju jako dobro, a pogotovo kada su na parketu Deron, Mirza i Lopez. Mirza sjajno siri odbranu i ostavlja dosta prostora Lopezu i Johnsonu. Samo jos da proradi Mirzin sut i da krene iskoristavati povratne lopte, Netsi ce poceti igrati jos bolje.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Kad stave tekmu u ovako nakardni termin kuknjava kuknjava
Samo su mi jos mrzi oni prije ponoci
Samo su mi jos mrzi oni prije ponoci

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
za kladioničare je večeras siguran over protiv ove nejači
da i trica pročepi ako Bog da 

Uh haman sam bio zaboravio da je veceras
U iščekivanju

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
-
- Kontakt:
Eselamu alejkum.Kako ste ? Jeste li spremni?Idemo Mirza večerass ako Bog da preko 25 i oko 10 trica. 

Imam neki dobar osjecaj da ce biti trpanje Heata od strane Mirze 

vrijeme je da krene tricaaaaaa Sretno Mirza.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
http://zonasports.se/canal-1.shtml#www.rojadirecta.me" onclick="window.open(this.href);return false; (HD)
ako neko ima link YES -a nek postavi
ako neko ima link YES -a nek postavi

-
- Kontakt:
Selam braćo
Idemo Mirzaa, za jarane, nekoliko s parkinga

Idemo Mirzaa, za jarane, nekoliko s parkinga