FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

ripper
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la ripper » 08 jan 2013, 01:29

geoxx je napisao/la:
ripper je napisao/la:I ovih 11 najboljih je obicna glupost :!: mogu razumjeti toliko španaca jer su uzeli EURO ove godine i Brko kao najbolji trener.
Ali ispade da se profi fudbal igra samo u Barci i Realu (eto plus Radamel).
Nigdje nikoga iz englske, njemacke, italije....ma niti jednog....tamo su valjda amateri, šta li vec :?
E jbg više, ima li ikakve mjere :shock:

Pazi Marcela i Alvesa u najboljoj postavi :o mogli su komotno staviti i Pedra umjesto Radamela i Arbelou, da bude do kraja cirkus....ha ja jbg
upravu si , steta sto nema engleza , njemaca , talijana , al' sto jest jest napad i sredina je sve ok , svi su najbolji na svojim pozicijama , sto se odbrane tice tu bi trebalo nesto promjeniti al' stoperski dvojac europsog i svjetskog prvaka ne treba dirati , stavio bih lahma umjesto alvesa i npr bale umjesto marcela , jbg ovo samo bubam, nek ima i poneki igrac iz drugih liga cisto da ne ispadne da je klasni nogomet u realu i barci a ostali su levati , mada i da je ibra umjesto falcaoa bilo bi ok.
alba bi trebao biti tu umjesto marcela al' kao sto rekoh vise bi volio da je neko iz engleske lige :)
Za svaku poziciju se može naci 3-4 pravo jaka svjetska igraca (od golmana do špica)....pa cak i u samoj selekciji Španije koja je prvak svijeta i evrope, i tamo je prejaka konukurencija za svaku poziciju....gdje su Alba, Arbeloa, Busquets, Fabregas, Silva u ovim šemama :?: ti ljudi si bili standardni u pohodu na Euro 2012 :!: cinjenica....znaci pišanje po njima ;)
Opet kažem, razumijem da bude više španaca radi Eura...ali se moralo to bolje napraviti, ako se vec išlo na nekih Best 11....ne može ovako da ga yebeš, taman da su svi iz Barce za koju navijam.
Iz dva kluba sve stavili, a oba kluba ispala u polufinalima.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 08 jan 2013, 01:32

ma jarane kad sam vidio da fabregas nije upao ni medju 23 nominovanih za zlatnu loptu , a npr balotelli jeste , smucilo mi se , steta sto je (po meni) cesc potcijenjen jer je okruzen vrhunskim veznjacima , za mene je on igracina ! :)

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 08 jan 2013, 01:39

Kod: Označi sve

http://www.messimatrix2012.com/
odlična stranica

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 08 jan 2013, 08:45

[youtube][/youtube]
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 08 jan 2013, 10:57

slika

Karl-Heinz Rummenigge: „Messi je zaslužio nagradu, on je najbolji. FC Bayern mu od srca čestita".

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 08 jan 2013, 11:22

slika
:D :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Barcino
Kontakt:

Post Postao/la Barcino » 08 jan 2013, 11:25

Učenik nadmašuje učitelja!
Nadam se da će me navijači prihvatiti, potrudit ću se za to na parketu. Znam da ovi navijači podržavaju svoj klub kao nitko drugi – rekao je Ante Tomić, bivši madridista.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 08 jan 2013, 11:28

slika

Eignore
Kontakt:

Post Postao/la Eignore » 08 jan 2013, 11:50

Pozdrav samo fanovima FC Barcelone! Pratim ovu temu dugo i jedini razlog sto sam se reg. je da pojedine osobe, provokatore stavim na ignore jer vise nemam strpljenja citati nebuloze.
Nakon sto preko 40% kapitena, trenera kaze da je najbolji Messi, nadje se forumas koji kaze da je nezasluzeno...to je cisto omalovazavanje tih fudbalskih velicina i omalovazavanje samog fudbala, bez obzira sto svako ima pravo na svoje misljenje.
Fanovi Barce, sto vise zanimljivosti, vijesti, statistika, itd. a sto manje prepirki sa nefanovima Barce ;)
Pozdrav!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 08 jan 2013, 11:58

neki od kapitena sto su glasali za messija (najvise bodova mu dali (5) ) : gerrard ,denisov,thiago silva,tymoschuk,lugano,srna...

selektori (isto ):Vahid Hallihodzic,Marc Wilmots,Roy Hodgson ,Didier Deschamps,Louis Van Gaal ,Giovanni Trapattoni,Fabio Cappelo,Otmmar Hitzfeld,Frank Rijkaard ,Juergen Klinsmann ...

sta reci :D ,,i kad kazu dobio glasove od bezzveze nekih,dovoljno je pogledati ova imena :D (samo sam neke stavio ,i to 5 bodova ko je samo davo )
to i oni u zabludi i ne razumiju se u fudbal hehhehehe ,il im je fifa prijetila pistoljem kad su glasali pa namjestili da messi pobijedi :lol: :lol: ,
dovoljno je pogledati da za ronalda od priznatiji trenerskih imena samo glasali(5 bodova ) njegov selektor :mrgreen: ,onda brazliski menezes i zacceroni ovo ostalo buranija :D et ima i ova selek. grcke santos :D

nek su ovi strucnjaci sto dodju vam na temu i bezzveze se prosipaju pokusavajuci dokazat da messi nije zasluzio dobit nagradu :lol: a ovi gore nabrojani selektori nestrucni i neznaju :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 08 jan 2013, 12:36

Kapiteni Belgije,Bosne,Hrvatske,Ceske,Engleske,Ghane,Mexica,Norveske,Cameroona,Brazila,Rusije,Slovenije, Svicarske,Ukrajine,Urugvaja,USA su dali Messiju 5 bodova,od ovih recimo znacajnijih.
a od kapitena Danske,Njemacke,Italije,Holandije,Svedske je dobio vise od Ronalda.
Treneri Austrije,Australije,Belgije,Cameroona,Ceske,Engleske,Francuske,Mexica,Holandije,Norveske,Srbije,USA su mu dali 5 bodova.
Novinare vrijedjate,pa nema smisla onda izdvajati njih.

Jedino ako se u obzir uzmu samo glasovi Turske (sto je za vecinu dovoljno), onda je Ronaldo trebao dobiti Ballon d'Or.

zlatan1982
Kontakt:

Post Postao/la zlatan1982 » 08 jan 2013, 13:35

najjači su ovi koji tvrde da je messi dobio zato što su za njega glasali iz nekih lijevih zemalja gdje se ni ne prati fudbal..onda po toj teoriji ronaldo dobije glasove od tih levata(po teoriji ovdašnjih forumaša) samo zbog imena jer su ti glasači iz lijevih zemalja mislili da daju bodove pravom / debelom ronaldu a ne ovoj šminki...
kako slabo prate fudbal,vjerovatno kontaju da ovaj još igra,a opet su negdje i čuli za nekog tamo ronalda...pa eto,ako ćemo već lupati,možemo i tako postaviti teze... :D :D :D :D

Barcino
Kontakt:

Post Postao/la Barcino » 08 jan 2013, 13:37

I pe.deri su glasovali za Kristinku, pa?
Nadam se da će me navijači prihvatiti, potrudit ću se za to na parketu. Znam da ovi navijači podržavaju svoj klub kao nitko drugi – rekao je Ante Tomić, bivši madridista.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 08 jan 2013, 13:39

barca_87 je napisao/la: Vahid Hallihodzic,Marc Wilmots,Roy Hodgson ,Didier Deschamps,Louis Van Gaal ,Giovanni Trapattoni,Fabio Cappelo,Otmmar Hitzfeld,Frank Rijkaard ,Juergen Klinsmann ...
De bola', šta oni znaju, nisu dovoljno kompetentni da pričaju/glasaju o tom.
Pored ovol'ko stručnjaka sa ss.ba foruma, ovi nabrojani treneri su nebitni, fejk i smaraju. :mrgreen:

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 08 jan 2013, 13:57

:mrgreen:

slika

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 08 jan 2013, 14:56

Najbolji asistenti La Lige u dosadašnjem dijelu sezone.

slika

gledaj pedra ,vise asistencija od messija,benata :mrgreen: ,
izrasta u novog xavija hehehhe :D :D

MES QUE UN CLUB !!!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 08 jan 2013, 17:21

Evo dos'o sa izleta i imam sta vidjet.
D10S aka Portillo aka JohnLenon i ostali napaceni bolesnici dosli pisat nekakve gluposti. :lol:
Stvarno moras bit toliko bolestan ..

Messi ocekivano.
Pa i Iniesta je bolji od Ronalda.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 08 jan 2013, 17:28

M4kaveli je napisao/la:Messi ocekivano.
Pa i Iniesta je bolji od Ronalda.
Pa naravno da jest. I Barcin oružar je bolji od Ronalda.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 08 jan 2013, 17:30

8-)
http://www.fcbarcelona.com/best-videos-lionel-messi" onclick="window.open(this.href);return false;
Visca el Barça ! Mes que un club !

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 08 jan 2013, 17:36

SultanSulejman je napisao/la::mrgreen:

slika
slika

;)

Vi nastavite da navijate za Messija. :D

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.