PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Dzelo, dok ne izroni Velež, hvataj se cvajtarskih kaljuža i mani se ove teme.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ti ne želiš da čitaš šta ja pišem. Nije ona prvi put vidjela pokriveno žensko, ali je prvi put vidjela potpuno pokriveno žensko u crnoj odori, zapravo ogroman borj istih. De mi samo reci od kada se to u Bosni praktikuje? Ako kojim slučajem je prije rata, dakle od Kulina Bana pa do današnjih dana igdje postojao opis, slika, video o nekoj ženskoj osobi koja je to radila u Bosni, onda sam ja u krivu. Nebitno, otišao sam sa teme, samo vi nastavite sa 'prskanjem' Slobode, ne hatorite na upadu.let3 je napisao/la:Znaci, tebi je pokrivena žena/muslimanka - nindža, ha....ne znaš da se muslimanke pokrivaju, nisi upucen u to, jeldeRimes87 je napisao/la:
Pita me upravo maloprije jedan prijateljica iz Hrvatske koja je furka sa potpuno pokrivenim ženama (ovdje misli na nindže naravno) kod vas u Bosni, svaka druga je takva. Bila je u Sarajevu, na Baščaršiji, čisto da se razumijemo. Da li sad kontaš? Dodika i njegove nebuloze možeš okačiti mačku o rep.
Ja li moguce toliko neznanje ili možda mržnja prema glavnom gradu države u kojoj živiššta reci na to
Pa po cemu se onda razlikuješ od Dodika
Jel malo 4?
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
-
- Kontakt:
Nemojte tako bordo braćo, Velež je klub prema kojem se treba odnositi sa poštovanjem, sarajevski klubovi i Velež, vrijedno pomena u ovoj ligi / državi. Neka Veležovaca al ovih pravih.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 27 jul 2016, 22:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Tuzlanke su najbolje cure u BiHadmirr je napisao/la:dzello nekidan vidio curu (inace tuzlanku) sa drugim frajerom, usao na forum i cijeli dan i noc pisao protiv tuzlaka i slobodanke. juce mu se mala vratila sa mora (gdje je bila sa ''jaranom'') i pokazala mu sisu, danas dzello opet n strani tuzlakajoker90 je napisao/la:Kad se vratite, za nekih 15-ak godina...dzelllo je napisao/la: Pustili smo vas malo da se odmorite
Kad se vratimo opet vam je taki stau![]()
![]()
![]()
![]()
Al nije to nista, udje frajer sinoc na forum i napisa da je cinjenica da sloboda nema nijednog trofeja, ali zato imaju IME![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lezVe do bagro
Prosetas Bascarsijom i samo cujes habala habala habala
- lijevokrilo
- Kontakt:
eto, za vrijeme AU monarhije su se žene tako oblačile.Rimes87 je napisao/la:Ti ne želiš da čitaš šta ja pišem. Nije ona prvi put vidjela pokriveno žensko, ali je prvi put vidjela potpuno pokriveno žensko u crnoj odori, zapravo ogroman borj istih. De mi samo reci od kada se to u Bosni praktikuje? Ako kojim slučajem je prije rata, dakle od Kulina Bana pa do današnjih dana igdje postojao opis, slika, video o nekoj ženskoj osobi koja je to radila u Bosni, onda sam ja u krivu. Nebitno, otišao sam sa teme, samo vi nastavite sa 'prskanjem' Slobode, ne hatorite na upadu.let3 je napisao/la:Znaci, tebi je pokrivena žena/muslimanka - nindža, ha....ne znaš da se muslimanke pokrivaju, nisi upucen u to, jeldeRimes87 je napisao/la:
Pita me upravo maloprije jedan prijateljica iz Hrvatske koja je furka sa potpuno pokrivenim ženama (ovdje misli na nindže naravno) kod vas u Bosni, svaka druga je takva. Bila je u Sarajevu, na Baščaršiji, čisto da se razumijemo. Da li sad kontaš? Dodika i njegove nebuloze možeš okačiti mačku o rep.
Ja li moguce toliko neznanje ili možda mržnja prema glavnom gradu države u kojoj živiššta reci na to
Pa po cemu se onda razlikuješ od Dodika
Jel malo 4?
sve je laž
-
- Kontakt:
To ti je ko u Tuzli poćeraj poćeraj poćeraj.JovanGeca je napisao/la:Prosetas Bascarsijom i samo cujes habala habala habala
- Osttribine
- Kontakt:
Pa dobro kad vec trazis, kazes nesto u stau satro, hajde reci u BiH ligi, znaci racunajuci i ono igranje od 1994. godine pa Premier liga do dana danasnjeg sta ste napravili ??? Sredina tabele, borba za opstanak, ispadanje u drugu ligu, pa povratak, pa evo opet druga liga i pitanje samog opstanka kluba nazalost i ti nasao nekoga da provociras. Ziv bio poklopi se, nemas argumenata za raspravu pogotovu na temi PL prepucavanjadzelllo je napisao/la:Hajde reci te argumente molim te!Osttribine je napisao/la: Ma ja kao i do sada, nemoj ziv bio, fkt imamo svi dosta materijala protiv vas kako vecina ovde voli reci da vas isprskamo, odnosno tebe da isprskamo
Ako cemo iskreno, vi ste veca komedija od njih. Od najveceg budzeta u ligi niste izborili ni plasman u Evropu![]()
![]()
@Joker,hapa pa na spavanje

Odavno se to u Bosni praktikuje..Rimes87 je napisao/la: Ti ne želš da čitaš šta ja pišem. Nije ona prvi put vidjela pokriveno žensko, ali je prvi put vidjela potpuno pokriveno žensko u crnoj odori, zapravo ogroman borj istih. De mi samo reci od kada se to u Bosni praktikuje? Ako kojim slučajem je prije rata, dakle od Kulina Bana pa do današnjih dana igdje postojao opis, slika, video o nekoj ženskoj osobi koja je to radila u Bosni, onda sam ja u krivu. Nebitno, otišao sam sa teme, samo vi nastavite sa 'prskanjem' Slobode, ne hatorite na upadu.
Jel malo 4?

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
uNbx je napisao/la:Dzelo, dok ne izroni Velež, hvataj se cvajtarskih kaljuža i mani se ove teme.
I opet aBd u inat svim dusmanima
lezVe do bagro
Cijela Tuzla nam ga glabala glabala glabala.JovanGeca je napisao/la:Prosetas Bascarsijom i samo cujes habala habala habala
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
U Tuzli barem razumijes, nas lijep jezik, bosanski. Ocekujem vas uskoro da na maternjem arapskom pocnete pisati po forumu. Nije vise daleka buducnostjurisicduska je napisao/la:To ti je ko u Tuzli poćeraj poćeraj poćeraj.JovanGeca je napisao/la:Prosetas Bascarsijom i samo cujes habala habala habala
"Nije vrijeme za titulu" - solinas
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ovaj dzelo neki levat iz TK sigurno, nije mogao navijat za lokalnu slobodu iz razloga sto je goli qurac od samog osnivanja kluba pa navijao za velez za kojeg se bar moze reci da ima ime u regiji, pa sad kad se prepucava vuce ga i tamo i ovamo. E moj dzelo tuzna je tvoja sudba...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Poceraj je bar na bosanskom.a vi se.naguzite svakoj vojsci koja vam naleti.od turaka.austrougara preko srba do ovih sad zavijenih arapa...jurisicduska je napisao/la:To ti je ko u Tuzli poćeraj poćeraj poćeraj.JovanGeca je napisao/la:Prosetas Bascarsijom i samo cujes habala habala habala
Aco zatvaraj ovu dijareju od teme.ovi su gori od dodika **** ih ko ih sastavi.

Franzo šta imaš protiv arapskog?Mi ćemo ga sad u škole uvodit.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Opet oni ne čitaju. Hajde ba, i ja se našao raspravljat na prepucavanjima. Sve je u dure. Samo vi po svom. Sarajevo je multi-kulti, Tuzla je pravoslavni grad i tako to.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Slozna klapa kerova sa podforuma FK Teheran

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
A jes se zakuhalo ovde yebo te! 
Neće Velež ispasti, podiće RAja još jedan kredit

Neće Velež ispasti, podiće RAja još jedan kredit

1946
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
كأس kas, što znači trofej.
JovanGeca je napisao/la:U Tuzli barem razumijes, nas lijep jezik, bosanski. Ocekujem vas uskoro da na maternjem arapskom pocnete pisati po forumu. Nije vise daleka buducnostjurisicduska je napisao/la:To ti je ko u Tuzli poćeraj poćeraj poćeraj.JovanGeca je napisao/la:Prosetas Bascarsijom i samo cujes habala habala habala
كأس kas, što znači trofej.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.