FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ma ne ide pjesma takoo evo kako ide
I bodemo i bijemo i pucamo i bombe bacamo,Ne smekamo jer ih ****,1312 grupe gasimo
A kad dodje nedelja ooo ooo i Zeljo igrat' poceo aaa aaa,Srcem cemo ga bodoriti ooo ooo,Do pobjede ga nositit,Zajedno slaviti
I bodemo i bijemo i pucamo i bombe bacamo,Ne smekamo jer ih ****,1312 grupe gasimo
A kad dodje nedelja ooo ooo i Zeljo igrat' poceo aaa aaa,Srcem cemo ga bodoriti ooo ooo,Do pobjede ga nositit,Zajedno slaviti
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
SVI SU SKONTALI DA "LAZO" POJMA NEMA I ZA DOBRO KLUBA JA MISLIM DA GA NE TREBA VISE STAVLJATI U PRVIH 11 INACE SE VISE NECEMO NADATI GOSTUJUCIM BODOVIMA!!! MANIJACI KAO I UVIJEK GRME!!
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <
> Željezničar 1921 <
Najgore je sto ni Lazo ni Culum nemaju prave alternative, bojim se da ni bez njih ne mozemo ocekivati prave rezultate... 

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Znaci NIJE ova ekipa izgubila od Bosne. A ne znas ni ti kao ni ja kako bi se te zamjene iliti novi igraci uklopili kad bi ih stavili da igraju sa ovim "udarnim". Nije isto pokazat se i dokazat kad igras zajedno sa 10 slabijih i kad igras sa 10 jacih igraca.bablaz je napisao/la:Protiv Bosne je bilo katastrofa, da nisu visočani uveli 2. ekipu, 5 (pet) bi nam dali, Bio sam prisutan. a naravno da znam u kojem smo sastavu nastupali, to samo još više dokazuje a nemamo alternativu za Ćuluma, Svraku, Lazara..Stole iz Bora je napisao/la:Ova ekipa se NIJE mucila sa Bosnom i NIJE igrala sa Rudarom iz Breze. Ti, kao navijac Zelje bi barem trebao znati u kojem sastavu je Zeljo nastupao u tim utakmicama.bablaz je napisao/la:Nemamo napadača, nemamo zadnjeg veznog. A od danas nemamo ni golmana... šta očekivati od ekipe koja ne može pobijediti Visočku Bosnu i muči se sa rudarom iz Breze???
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Od prvog do devetog mjesta 4 boda razlike,a mi cetiri tekme gostovali no sikiriki u proljece cemo sve da nadoknadimo i budemo barem drugi(objektivno Borac ima odlicnu ekipu ove godine).Bez ocaja i panike,par izmjena u sastavu i bolji dani dolaze ni titula nije daleko.
________________________________________________________________________________________________
PRVI ILI ZADNJI,PREMIJER LIGAS ILI TRECE LIGAS SVEJEDNO,ZELJO TI SI SVETNJA I UVJEK CES TO BITI.
________________________________________________________________________________________________
PRVI ILI ZADNJI,PREMIJER LIGAS ILI TRECE LIGAS SVEJEDNO,ZELJO TI SI SVETNJA I UVJEK CES TO BITI.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma fulio siEsii TM87 je napisao/la:Vako ide![]()
Mi pijemo i bodemo,i pucamo,i bombe bacamo![]()
ne smekamo jer ih yebemo .1.3.1.2 grupe gazimo
a kad dodje nedelja ooo-aaa
Zeljo igrat poceo ooo-aaa
srecem cemo bodriti ooo-aaa
do pobjede te nositii ooo aaa
zajedno slaviti...

Stole kad ti se cefne stavi na onu realnu tabelu...
A kad dođe nedelja oooooooo
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Igra nedo Bog da se ponovi vise...ali drago mi je da je i Amar skontao da nemozemo ovako vise u gostima...izofirani smo
taktika sa Lazarom ne ide vise..igraci se syebali na kraju,mi dodjite vamo i kad ocekuju psovke pocinje a kad dodje nedelja ooooo-aaaaaaaa
Tm danas vrh i drago mi je da sam bio danas u listici..da pokazemo kako se navija i voli svoj klub..srce mi je bilo ko trebevic kad se skadiralo Vedranu..dokazali mo da smo veliki,koliko god "mrzili" njanje pokazli smo velicinu.
Neznam zbog cega su nas peglali cijelo prvo poluvrijeme
ali navikli smo.A.C.A.B 

Tm danas vrh i drago mi je da sam bio danas u listici..da pokazemo kako se navija i voli svoj klub..srce mi je bilo ko trebevic kad se skadiralo Vedranu..dokazali mo da smo veliki,koliko god "mrzili" njanje pokazli smo velicinu.
Neznam zbog cega su nas peglali cijelo prvo poluvrijeme

1921-2011
-
- Kontakt:

ovu sam dobio na bluetoothbistrikboy je napisao/la:Ma fulio siEsii TM87 je napisao/la:Vako ide![]()
Mi pijemo i bodemo,i pucamo,i bombe bacamo![]()
ne smekamo jer ih yebemo .1.3.1.2 grupe gazimo
a kad dodje nedelja ooo-aaa
Zeljo igrat poceo ooo-aaa
srecem cemo bodriti ooo-aaa
do pobjede te nositii ooo aaa
zajedno slaviti...Al necemo ovdje stavljat tekst nije prikladan
Odlazak/dolazak iz/u Šb je prava odiseja zahvaljujuci prevozniku bila,syebo mi je dan.Utakmicu vidio nisam kako treba usao na poluvremenu,ono malo sto sam vidio njesra,nepovezano.Sve u svemu naporan dan,poraz Želje,ne ponovilo se!
Stole kad ti se cefne stavi na onu realnu tabelu...
A kad dođe nedelja oooooooo

1921-2011
- nikad_izvini
- Kontakt:
Khm, ovo je već četvrta-peta verzija koju sam čuo
Imal još neka 

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma verzija je jedna,al' na forumu ih ima 5nikad_izvini je napisao/la:Khm, ovo je već četvrta-peta verzija koju sam čuoImal još neka

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Elektrika
- Kontakt:
Jel ono već na poluvremenu Osim izjavio da ste izgubili utakmicu? Strašan motivator, baš bi bio dobar u reprezentaciji 

a kad dodje nedelja ooo-ooo
znaci prosla subota aaa-aaa
onda ce ponedeljak ooo-ooo
a srijeda protiv rudara aaa-aaa
znaci prosla subota aaa-aaa
onda ce ponedeljak ooo-ooo
a srijeda protiv rudara aaa-aaa
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
-
- Kontakt:
to je kad dugo nema pjesama na tribini novih pa zato je ovo svenikad_izvini je napisao/la:Khm, ovo je već četvrta-peta verzija koju sam čuoImal još neka

mozel neko linkat orginal ove pjesme?nikad_izvini je napisao/la:Samo da pomognem lakšem razumijevanju i "praćenju pjesme"A kad dode nedjelja ooo-ooo sa tobom sam opet ja aaa-aaa,gromoglasno navijam ooo-ooo,ponovo sam radostan,lud i ponosan,na tebe ponosan.Za tebe sve spreman da dam,zivot si moj,djecacki san,poraz ili pobjeda ooo-ooo,sa tobom sam opet ja aaa-aaa.Zasta...va u rukama ooo-ooo glasno pjesma iz grla,ZELJO SAMPION,ZELJO SAMPION!
eto izvoilite![]()
Pjesma je STRAVAA kad dode nedjelja ooo-ooo
sa tobom sam opet ja aaa-aaa,
gromoglasno navijam ooo-ooo,
ponovo sam radostan,lud i ponosan,na tebe ponosan.
Za tebe sve spreman da dam,zivot si moj,djecacki san,
poraz ili pobjeda ooo-ooo,
sa tobom sam opet ja aaa-aaa.
Zasta...va u rukama ooo-ooo
glasno pjesma iz grla,
ZELJO SAMPION,ZELJO SAMPION!Eto, jedna lijepa vijest čak i u porazu
Nema veze, idemo dalje.
Next stop: Rudar Prijedor, Kup, Utorak, Srijeda![]()
Bitno je da je oo i aa.
Sabanu vi to predajte u ruke i postacete popularni.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Mala korekcija, bez ove boldirane riječi puno bolje zvuci! Tečnije...ona je svakako višak u tom stihu!buja je napisao/la:ma ne ide pjesma takoo evo kako ide
A kad dodje nedelja ooo ooo i Zeljo igrat' poceo aaa aaa,Srcem cemo ga bodriti ooo ooo,Do pobjede ga nositit,Zajedno slaviti

Inače vrlo loše na pecari, tražimo se a vrijeme je da Amar počne raditi neke rotacije u ekipi...Nadam se...
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
hare ne prdiharishp je napisao/la:Bitno je da je oo i aa.

E ebiga sadStrauss je napisao/la:hare ne prdiharishp je napisao/la:Bitno je da je oo i aa.
Sabanu vi to predajte u ruke i postacete popularni.![]()

oo-aa

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
bar nije bosnom behar probeharaoharishp je napisao/la:Bitno je da je oo i aa.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 18 gostiju.