FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

MrWhite
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la MrWhite » 30 avg 2013, 23:47

111 je napisao/la: :lol: :lol: :lol: pa to je mogao nastaviti i neki pomocnik Juppa, a ne placati "špansku pizdu" kako ga ovdje nazivaju - po 10 miliona po sezoni
Ma patnja utakmica od pocetka, druga stvar je sto su ovi bas mesari.....
Sreca pa je Ojler mlad umro...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 avg 2013, 23:48

Cak ste poceli i komentarisati kao navijaci Barcelone. Nije vam dugo trebalo, tika taka tak :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 30 avg 2013, 23:50

MrWhite je napisao/la:
111 je napisao/la: :lol: :lol: :lol: pa to je mogao nastaviti i neki pomocnik Juppa, a ne placati "špansku pizdu" kako ga ovdje nazivaju - po 10 miliona po sezoni
kakva ba patnja :shock: :?: .....tekma se igrala na polovini Čelzija, Bayern kontrolisao igru i posjed, navaljivao, stvarali šanse i Čeh branio sve živo do zadnje minute ( plus promašaju Bayernovih igraca, na sve te njegove odbrane)...baš je dobra utakmica bila i ne znam šta si ti gledao uopšte :o :shock:

Bayernovi fanovi su posebna prica :shock: ljudi grme opasno i kad gube.

Virtual, posjed lopte i jest smisao fudbala, jer protivnika svedeš na niske grane....nemaju igre, jer i nemaju lopte u posjedu....mogu samo cekati kontru ili kakav prekid...sveli su vas na nivo Mainza, od neki dan....to vam je Pep radio i sa Barcom.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 avg 2013, 23:53

111 je napisao/la: kakva ba patnja :shock: :?: .....tekma se igrala na polovini Čelzija, Bayern kontrolisao igru i posjed, navaljivao, stvarali šanse i Čeh branio sve živo do zadnje minute ( plus promašaju Bayernovih igraca, na sve te njegove odbrane)...baš je dobra utakmica bila i ne znam šta si ti gledao uopšte :o :shock:
Citajuci ovaj komentar rekao bih da Chelsea nije stvorio niti jednu sansu na utakmici i da Neuer nije dotakao loptu, ali sva sreca pa sam gledao utakmicu.
Voli te tvoje Sarajevo.

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 30 avg 2013, 23:54

Virtu4l je napisao/la:
111 je napisao/la: kakva ba patnja :shock: :?: .....tekma se igrala na polovini Čelzija, Bayern kontrolisao igru i posjed, navaljivao, stvarali šanse i Čeh branio sve živo do zadnje minute ( plus promašaju Bayernovih igraca, na sve te njegove odbrane)...baš je dobra utakmica bila i ne znam šta si ti gledao uopšte :o :shock:
Citajuci ovaj komentar rekao bih da Chelsea nije stvorio niti jednu sansu na utakmici i da Neuer nije dotakao loptu, ali sva sreca pa sam gledao utakmicu.
Nojer je igrao libera na centru, doslovno :lol: dok se utakmica zadnjih pola sata odigravala na 16-ercu Čelzija
3/4 terena su vam uzeli, haloooo

MMarcos
Kontakt:

Post Postao/la MMarcos » 30 avg 2013, 23:55

Fino sam govorio na forumu da nam ne treba Švajni kad može i Manu igrati zadnjeg veznog, evo ko ne vjeruje nek pogleda od 105-120 minuta utakmicu :lol: :lol:
Europa pokal SIEGER!!! FCB!!!
MIA SAN MIA!!!

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 30 avg 2013, 23:56

Prokuh'o Trans-Turist u šesnaestercu Chelsea!
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 30 avg 2013, 23:57

čestitke naravno svima kojima Bajern nešto znači,u početku mučenje drugo poluvrijeme smo pokazali da smo jači za 2 klase realno, Ribi Lam i većina igrača odlično i naravno kad se Javi pojavio znao sam da ide na dobro,u suštini nije bitan toliko rezultat barem meni nego igra ovaj put ponavljam Čelsi nije u rangu sa Bajernom,Murinjo se zatvori i to je po njemu fudbal ova igra je obećavajuća za nas tako da se uzdržavam od kritika do daljnjeg...

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 30 avg 2013, 23:58

Najsmjesniji su mi pojedini navijaci koji kazu tipa jest Bayern pobjedio al Chelsea igraca manje imao..

Pa koji moras moron bit da to izjavis, skrsis covjeka i sta sad zbog crvenog ne treba se dalje ni igrat, e ljudi moji, itekako zasluzena pobjeda naseg Bayee, da je to ona formacija od pocetka bila sa Svajnijem i Javijem na sredini, ne bi mi ni ulazili u ove produzetke i na kraju penale.

ALi je lijepa osveta jer se desila bas na isti nacin kao kad je Chelsea osvojio Ligu Prvaka, samo sto smo mi sad sve uzeli :)

I vise od pobjede mozda me raduje da Javi igra, i da ce to biti jos bolje, sad zaista ne moze javija vracat na stopera osim po potrebi a Javi-Svajni sredinu moraju igrat i tako ce i bit :)

Goetze dobija onaj smek sto je imao u Dortmundu, fino barata loptom :) majstorski nema sta :)

velika ocekivanja imam i ove sezone :) Ajmoooooooooo 8-)
FC Bayern !!!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 avg 2013, 23:59

slika
slika
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 30 avg 2013, 23:59

Hebote Bayern je imao duplo vise udaraca od Chelsea i pricaju neki patnja :? .

Ovo je izgledalo vrlo dobro, s nastavkom sezone ce biti jos bolje. Cestitke.
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

BellaCiao
Kontakt:

Post Postao/la BellaCiao » 31 avg 2013, 00:00

GazijaKalesija je napisao/la:Prokuh'o Trans-Turist u šesnaestercu Chelsea!
A jesi duhovit ljudino :?
I danas vozim Deutza
slusam Cecu, ceskam jajca
s tim sto sada znam
da kad srecu ugledam
ne prebacujem u brzinu
i ne fatam krivinu
i neke rijeci vise cijenim sad...

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 31 avg 2013, 00:00

I ako nisam veliki fan Guardiole i njegove filozovije ,mislim da ce igra Bayerna s vremenom biti bolja i bolja ,previse komplikovanja ima u igri i to me nervira .Jos jedna stvar sto me vise nervira su korneri i ona kratka dodavanja ,zasto ? Hajd razumijem nije u Barceloni imao ko da skace ,ali majku mu ima u Bayernu 5-6 odlicnih igraca .Sve u svemu ,zadovoljan sam trofejom ,igrom i nisam nesto posebno ali bit ce bolje .Nerealno je ocekivati sad za sad igre Bayerna ko prosle godine ,a i Chelsea je dobra ekipa i bit ce zanimljivo pratiti ih u ligi prvaka .

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 31 avg 2013, 00:01

Odavno sladju pobjedu nisam proslavio :lol:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 31 avg 2013, 00:01

111 je napisao/la:
MrWhite je napisao/la:
kakva ba patnja :shock: :?: .....tekma se igrala na polovini Čelzija, Bayern kontrolisao igru i posjed, navaljivao, stvarali šanse i Čeh branio sve živo do zadnje minute ( plus promašaju Bayernovih igraca, na sve te njegove odbrane)...baš je dobra utakmica bila i ne znam šta si ti gledao uopšte :o :shock:

Bayernovi fanovi su posebna prica :shock: ljudi grme opasno i kad gube.

Virtual, posjed lopte i jest smisao fudbala,
jer protivnika svedeš na niske grane....nemaju igre, jer i nemaju lopte u posjedu....mogu samo cekati kontru ili kakav prekid...sveli su vas na nivo Mainza, od neki dan....to vam je Pep radio i sa Barcom.
Pa eto sta su imali od toga posjeda u 90 min? Chelsea bio blizi pobjedi jedino. Jest vam ućero Pep u glavu taj posjed(kataloncima) samo na to mislite. :D I cuj povukli se, pa s igracem manje napali i zabili. I naravno da ce se povuci zadnji produzetak Chelsea. Ocel ganjati treci gol :) ?
I ova statistika to ste nabili sve u zadnjih 10 min igre.. Jeste imali i u prvih 90 min vise sansi al slabijih.

Klare

Post Postao/la Klare » 31 avg 2013, 00:01

Ma nije kriv Chelsea, dapače za ovakvu igru jedini krivi i odgovorni je Bayern. :idea:
Nametnuta dominacija protiv koje niko lijeka nema, a neće ni imati! :!:

Svaka mrtva lopta je naša, u pojedinim momentima se činilo da imamo ne jednog, ne dvojicu, nego trojicu faking igrača više. :o
I sve to dok su snage poravnate bile. 8-)

A onda kasnije nije potrebno ni komentarisati, Nojo čisti šestarsku tačku centra yebote. :shock:

Moramo izdvojiti najboljeg igrača današnjice :!: , činio šta je htio,
a uspio lansirati projektil.
Da, onakva lopta da bi završila u golu mora biti nadhumano snažna! :idea:

Lahma sigurno možemo skromno uvrstiti među desetoricu najboljih uopšte na dunjaluku,
a proglasiti ga najboljim bekom što je ikada fuce igrao. 8-)
Pored njega ni tenk prošao ne bi, zaista je nevjerovatan uvijek bio, i jedini igrač na planeti koji je ama baš uvijek na visini zadatka.

Jedino kao slabije možemo upisati imena Milera i Robena,
a Gece je pokazao još spektakularnog talenta, zaista situacija ne znam hoćete li se sjetiti, ali kad trči po loptu blizu korner zastavice i ovaj trči za njim sa gornje strane(sigurno neznavši za pomenuti talenat :? )da mu svojom snagom uzme loptu :idea: , međutim Gece odmah po prijemu učinio da mu ovaj leđa ljubi :geek: , te u istom momentu napada drugog Čelzijevog. 8-)
Zaista veliki talenat, i veliki igrač, a vjerujte da ga nikad u onih tamo onako veselog vidio nisam. :?

Ipak ovaj kup dosta dragocjen, ja kao da sam ga podcijenio. :shock:
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 31 avg 2013, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 31 avg 2013, 00:02

konačno smo dobili ono što je Pep želio stalni pritisak na gol protivnika šteta što neke šanse iz prvog a posebno drugog poluvremena nisu ušle.Kasije ono kriminlno postavljanje odbrane kod gola Hazarda niko nije ni pokušao da ga napadne.Dante i Boateng samo gledaju šta će se desiti ima tu posla za Pepa kad je upitanju odbrana. I na kraju prvo Čeh vadi neke nemoguće situacije i ukaza se Javi sa golom u zadnjoj sekundi. Javi usput rečeno mora igrati na šestici čovjek je večeras koliko je igrao pokazao ko je najbolji u presingu i prekidanju napada protivnika I nas sreća jednom posluži kad su ovakve utakmice.Penlai ko penali lutrija :D
Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 31 avg 2013, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 31 avg 2013, 00:03

BellaCiao je napisao/la:Kakve balerine igraju za ovaj Bayern aman, ipak se vidi Pepinjov rukopis u smislu bacanja,hvatanja za glavu,prigovaranja na iole normalan prekrsaj.

Barca - Copy.
Bayern-Paste.
simpatican si momak nemoj se javljaj pokrij se dobro
joj hamo vidi mu glave

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 31 avg 2013, 00:03

Jedan je Martinez, Javi!Ja bih sad ugovorio sa Bilbaom da mi njima svake godine uplaćujemo 40 miliona za njega a ne samo jednom.Kakva je ono zvijer niste ni svjesni.Neuer klasa, karakter, legenda među stativama.Hazardov gol mu halalim(veće greške Lahm i Boateng).Sve u svemu dobra utakmica.Želio sam samo gol za izjednačenje zbog svega što je Chelsea uradio u ovoj utakmici ne gledajući prošlost i nakon istog sam rekao da me zaboli za penale al dobro je pa smo i njih dobili ;)
Nebitan trofej, nebitna utakmica al s obzirom da su je protivnici napravili bitnom, lijepo je da se uzelo.Idemo dalje 8-)
Bit će ovo još jedna dominatorska sezona, sve više sam siguran 8-)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 avg 2013, 00:04

111 je napisao/la: Nojer je igrao libera na centru, doslovno :lol: dok se utakmica zadnjih pola sata odigravala na 16-ercu Čelzija
3/4 terena su vam uzeli, haloooo
Mislis kad smo dobili crveni karton a Bayern je ganjao zaostatak od jednog gola? To je tih zadnjih pola sata. Malo realnosti molim, jer u takvim situacijama se obicno jedna ekipa brani a druga bjesomucno napada.

Stvarno smijesna razmisljanja, ljudi kao da su zaboravili da smo imali igraca manje.
BavaracZenica je napisao/la:Najsmjesniji su mi pojedini navijaci koji kazu tipa jest Bayern pobjedio al Chelsea igraca manje imao..
Niko to nije rekao. Crveni karton je razlog povlacenja Chelseaja i totalne ofanzive Bayerna. Kao i uvijek u fudbalu.
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.