Samozdravlje je napisao/la: ↑17 jun 2020, 03:58
forgempp je napisao/la: ↑16 jun 2020, 19:49
Ma Mujakic igra ko da su mu noge tuđe. Super smo mi novac izvukli iz njega, a i sada imamo Serbecica koji je po meni veći potencijal.
Tako se pricalo i poslije Goska . Frajer ga nagazio u 13 min. , isto kao Maluda Mujdzu . Sumnjam da ce izaci bez posljedica, mislim povrade .
Start koji se tesko vidi , sviran kontrafaul . U onakvom gazenju , da Bog da , da nije pukla neka koscica stopala . Nihadu hvala velika , sto je odigrao za FKS onih 0,5 god., rizikujuci licni interes ,imao 20,5 god. Bez njega bi bilo puno teze do Titule . Brzo zaboravljamo .
Hajdukov stoper poklonio pobjedu Varaždinu jer je igrao umjesto da bude na štakama
Zato što se Hajdukov stoper već u 12. minuti ozlijedio tako ozbiljno da se nakon zamjene na poluvremenu, u drugom dijelu na tribinama pojavio na štakama.
Slabo Vi slusate sta tipka @Samozdravlje , evo primjera :
- Kovacevica mnogi proglasavali premladim i da mu je potrebno iskustvo . Sad se FKS ne moze zamisliti bez Kove .
- Mnogi su podcjenjivali centarsut Pidre , pa sad mole Boga da se vrati u formu .
- Podosta raje je Mujakica poslije poraza od Goska (0:1) bilo da treba odmorit
- Za Mustafica pricali da nije za FKS , a moze biti starter u prvaku Slovacke
A sad:
- Dizdarevica spremate na posudbe , o Sabanovicu imate podcjenjivacko misljenje .Salcina , Djokanovica , Kurdica i dr. ne vidite ni blizu prve postave.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.