Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Odbrojavanje istice u srijedu u 00:00
ono prije par godina kada je Rijeka igrala grupnu fazu EL (ak me sjecanje ne vara), mislim da ni njihov stadion nije ispunjavao uslove za grupnu fazu, ak se sjecam bilo je price da ce igrati na Maksimiru, al cini mi se da oni sve meceve odigrase na Kantridi, ak se ne varam?skoroalen je napisao/la: ↑24 jun 2020, 23:58Ma progleda UEFA kroz prste jednom, drugi put ne bi. Siguran sam da pola ekipa koje su igrali grupe nemaju stadione CAT4.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑24 jun 2020, 23:54Da li je ovo stvarno istina? Nije provokacija, samo me zanima. Znaci ni Bilino Polje, a ni Grbavica ne ispunjavaju? Pa onda se plasman u grupnu fazu i ne isplati kad moras u drugu državu da bi igrao.Zagor je napisao/la: ↑24 jun 2020, 22:58Obećanje - ludom radovanje: Bit će na Koševu moderna arena, "ali u Limburgu"
...
Da ne govorimo da bi iskorak našeg kluba u Evropi, koji svi godinama priželjkujemo, značio da ćemo taj iskorak gledati negdje izvan granica Bosne i Hercegovine, jer nijedan stadion u državi ne zadovoljava uvjete odigravanja utakmica u grupnim fazama evropskih takmičenja. Eto, to vam je slika i prilika odnosa prema sportu u Bosni i Hercegovini.
...
Pa igraju Ligu prvaka, zbog zvezde i omonije valjda
Jašta.. I dalje čekam da u bordo dresu vidim Veselinovića i Osmankovića, čovjek ih najavio kontam u prostorijama već potpisuju.feniksptica je napisao/la: ↑25 jun 2020, 00:51Kanarinac je tu najbolji ( ne pogodi ni on sve ) dodje jednom u 2-3 dana napise ko se vrti oko kluba, demantuje jednom i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Burberry46, Dave, Semrush [Bot] i 60 gostiju.