PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Franto, nemoj spinovat. Znamo svi kako je Juventus završio u nižim ligama. Sigurno ne zato što ih je guzio ko je stigao.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Pita me upravo maloprije jedan prijateljica iz Hrvatske koja je furka sa potpuno pokrivenim ženama (ovdje misli na nindže naravno) kod vas u Bosni, svaka druga je takva. Bila je u Sarajevu, na Baščaršiji, čisto da se razumijemo. Da li sad kontaš? Dodika i njegove nebuloze možeš okačiti mačku o rep.let3 je napisao/la:Hajd yebo prepucavanja koja se vrte ukrug, ali kakva vam je ovo furka sa TeheranomHElo je napisao/la:Dodaj jos koji smajli ojebino ne bi li si ostatak Teheranskih kerova skupio da zajedno lajeteadmirr je napisao/la:ne znam jel neko upratio kad frajer mrtav hladan dodje na temu i napisa da ''sloboda ima ime''![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jeste li svjesni uopšte da je to dodikova velikosrpska nacionalistička ideologija![]()
ocrni Sarajevo i glavni grad, ogadi ga svima, predstavi ga na najgori moguci nacin kao dokaz nemogucnosti suživota...i vi se koristite tom metodologijom za svoj glavni gradne kontam takve umove, i to još na sportskom forumu to pisati
![]()
Što je najgore prasac Dodik nikad nije bio u Teheranu, sasvim normala grad.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
-
- Kontakt:
Reče Jovan koji kaže da je kontinuitet bitan i po tom ako Sarajevo nije bilo nikad ispod 5 mjesta u našoj ligi ispade da smo divovi u pravom smislu te riječi. Pogotovo za vas.
Ovi žive u nekom paralelnom univerzumu gdje je Sloboda veliki klub.
Ovi žive u nekom paralelnom univerzumu gdje je Sloboda veliki klub.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- Osttribine
- Kontakt:
Predji na jedan podforum nize ziv biodzelllo je napisao/la:

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Buahahahhahahahahahahahhahaha al ih isprskase
@helo lice banuj se sam

@helo lice banuj se sam

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Cudo nisi stavio u zagradu ''bez uvrede, gotivim Velez pravo'' 
imate taj obicaj

imate taj obicaj

Nad tobom sunce najljepše sja
Jest velik klub u okviru opcine Tuzla 

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Pustili smo vas malo da se odmoriteOsttribine je napisao/la:Predji na jedan podforum nize ziv biodzelllo je napisao/la:
Kad se vratimo opet vam je taki stau
lezVe do bagro
Ko ti yebe tu prijateljicu, ako ne moze da prihvati te ljude i ako joj smetaju!Rimes87 je napisao/la: Pita me upravo maloprije jedan prijateljica iz Hrvatske koja je furka sa potpuno pokrivenim ženama (ovdje misli na nindže naravno) kod vas u Bosni, svaka druga je takva. Bila je u Sarajevu, na Baščaršiji, čisto da se razumijemo. Da li sad kontaš? Dodika i njegove nebuloze možeš okačiti mačku o rep.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Znaci, tebi je pokrivena žena/muslimanka - nindža, ha....ne znaš da se muslimanke pokrivaju, nisi upucen u to, jeldeRimes87 je napisao/la:
Pita me upravo maloprije jedan prijateljica iz Hrvatske koja je furka sa potpuno pokrivenim ženama (ovdje misli na nindže naravno) kod vas u Bosni, svaka druga je takva. Bila je u Sarajevu, na Baščaršiji, čisto da se razumijemo. Da li sad kontaš? Dodika i njegove nebuloze možeš okačiti mačku o rep.
Ja li moguce toliko neznanje ili možda mržnja prema glavnom gradu države u kojoj živiš

Pa po cemu se onda razlikuješ od Dodika

ne pratis temu redovno, inace bi znao da su jovan, helo, heller, chinaglia itd veliki obozavaoci duduka, radovana, ratka i slicnih..let3 je napisao/la:Hajd yebo prepucavanja koja se vrte ukrug, ali kakva vam je ovo furka sa TeheranomHElo je napisao/la:Dodaj jos koji smajli ojebino ne bi li si ostatak Teheranskih kerova skupio da zajedno lajeteadmirr je napisao/la:ne znam jel neko upratio kad frajer mrtav hladan dodje na temu i napisa da ''sloboda ima ime''![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jeste li svjesni uopšte da je to dodikova velikosrpska nacionalistička ideologija![]()
ocrni Sarajevo i glavni grad, ogadi ga svima, predstavi ga na najgori moguci nacin kao dokaz nemogucnosti suživota...i vi se koristite tom metodologijom za svoj glavni gradne kontam takve umove, i to još na sportskom forumu to pisati
![]()
Što je najgore prasac Dodik nikad nije bio u Teheranu, sasvim normala grad.
al nije to nista. oni cak tvrde i da sloboda ima trofej i IME

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Poznati ste po prihvatanju, dodje Sloboda na Kosevo i prihvatite 3 komada, dodjete u Tuzlu i prihvatite 4 komada, optuzimo vas pred cijelom drzavom za namjestenu titulu i to prihvatite i ne zalite se
Nad tobom sunce najljepše sja
- Osttribine
- Kontakt:
Ma ja kao i do sada, nemoj ziv bio, fkt imamo svi dosta materijala protiv vas kako vecina ovde voli reci da vas isprskamo, odnosno tebe da isprskamodzelllo je napisao/la:Pustili smo vas malo da se odmoriteOsttribine je napisao/la:Predji na jedan podforum nize ziv biodzelllo je napisao/la:

Kad se vratite, za nekih 15-ak godina...dzelllo je napisao/la: Pustili smo vas malo da se odmorite

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Teheran je multietnicki grad, jedan od najvecih u svijetu. Mislim da su prvi po procentu etnickih manjina koji se nalaze u tom gradu, glupan vjerovatno ne zna to pa pise ali hvala mu svakako. Svjetski je poznato da je i Sarajevo takvo pa mu je valjda zasmetalo sto on voli samo ''jedne''. Svakako mi godi ta usporedba, hvala mu jos jednom.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
dzello nekidan vidio curu (inace tuzlanku) sa drugim frajerom, usao na forum i cijeli dan i noc pisao protiv tuzlaka i slobodanke. juce mu se mala vratila sa mora (gdje je bila sa ''jaranom'') i pokazala mu sisu, danas dzello opet n strani tuzlakajoker90 je napisao/la:Kad se vratite, za nekih 15-ak godina...dzelllo je napisao/la: Pustili smo vas malo da se odmorite

Al nije to nista, udje frajer sinoc na forum i napisa da je cinjenica da sloboda nema nijednog trofeja, ali zato imaju IME

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Hajde reci te argumente molim te!Osttribine je napisao/la: Ma ja kao i do sada, nemoj ziv bio, fkt imamo svi dosta materijala protiv vas kako vecina ovde voli reci da vas isprskamo, odnosno tebe da isprskamo
Ako cemo iskreno, vi ste veca komedija od njih. Od najveceg budzeta u ligi niste izborili ni plasman u Evropu

@Joker,hapa pa na spavanje
lezVe do bagro
- lijevokrilo
- Kontakt:
vjerovatno vidjela časne sestre dok su izlazile iz katedrale, ko će znati...Rimes87 je napisao/la: Pita me upravo maloprije jedan prijateljica iz Hrvatske koja je furka sa potpuno pokrivenim ženama (ovdje misli na nindže naravno) kod vas u Bosni, svaka druga je takva. Bila je u Sarajevu, na Baščaršiji, čisto da se razumijemo. Da li sad kontaš? Dodika i njegove nebuloze možeš okačiti mačku o rep.
sve je laž
pravda za dzellA

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.