Treba Alaima vratit
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nema veze, adilovic ce nam rezervni biti. Jos jedan u nizu kikseva uprave, strasan golman ode a panj ostade.Cora1946 je napisao/la: ↑24 jun 2020, 11:14Svi znamo koliko smo posljednjih godina imali problema s golmanima a pogotovo u Evropi. Sada kad imamo napokon jednog jako kvalitetnog golmana, dozvolimo sebi ovakav "kisk". Hocemo da dovodimo dobra pojacanja, da imamo jak roster, da imamo strasan prvi tim i klupu a onda sebi dozvolimo da nekog sacuvamo iz "sazaljenja" eto tako da se izrazim iako nije zasluzio, sto je kontradiktorno sa nasom politikom koju vodimo. Da me neko pogresno ne shvati, ja protiv Dzafe nista nemam ali ono sto je on pokazao nije za FK Sarajevo. Zao mi je zbog svega sto je prosao ali klub je ispao i vise nego fer prema njemu kroz sav ovaj period oporavljanja i podrske njemu. Ovo definitivno nije Vinkova odluka jer su njemu prioritet mladi i perspektivni igraci, ovo je najvjerovatnije u dogovoru sa upravom bilo, mozda grijesim. I sta, koliko je sutra moze da se desi da Kovacevic dozivi povredu ili da se proda, onda kupuj novog golmana, hoce li se uklopiti na vrijeme i na atmosferu i slicno. Ovako bi Markovic imao prilike u Kupu, Dizda bi isao na posudbu, Markovic bi se vec adaptovao i mogao bi sutra zamijeniti Kovu na golu a Dizda da bude rezerva, pa nako toga on da preuzme mjesto prvog golmana jer je veliki potencijal i prije bi Dizdi dao sansu nego Dzaficu, tako se i Kovi pruzila prilika i za sezonu je postao najbolji golman lige.
Hajde vidjet cemo naredni korak uprave, a to je situacija oko koseva i pojacanje koje ce nam pomoci u evropi.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Nema potrebe za prizivanjem negativne atmosfere, dobro je sto su svi malo spustili loptu. Ja bih brisao takve komentare kao sto je tvoj jer vode ka svadji izmedju nasih navijaca a nikakve koristi od toga.paulus je napisao/la: ↑24 jun 2020, 10:21Jos uvjek ne kontam gdje su svi oni protestanti koji su svakodnevno srali po netu one legende kluba kad je Musemic jos jedan vojnik kluba koji suti ko i ti vojnici , gdje su sad kad klubu stvarno treba podrska i pritisak na ovog lopova , gdje ste il stvarno samo za Musemica navijate.
Ja sam bio za odlazak Husrefa i cesto hvalio upravu ali mogu i njima naci manu i onda krene rasprava i tako u krug. Jedino Nam je ovdje ok i trenutno njemu se nema sta reci, a svi mi ostali(uparava igraci i navijaci) se trebamo popraviti i teziti jos boljem. Svi malo spustiti loptu i ujediniti se u borbi da imamo jos jaci klub
Nadam se da se ovi kojima je žao Markovića samo šale.
Koliko kukate za Markovicem rekao bi covjek licno Ter Stegen, a ne momak koji se nije mogao izboriti za minutazu pored juniora i covjeka koji se upravo vratio poslije karcinoma
Nek mu je sa srecom u daljnoj karijeri, al ako nije minute upisao za godinu ili koliko je vec kod nas onda on i nije za Sarajevo
Nek mu je sa srecom u daljnoj karijeri, al ako nije minute upisao za godinu ili koliko je vec kod nas onda on i nije za Sarajevo
Brani prvi je golman.Netreba nam svakako sad golman,sa Matejom smo imali 4 a Kova se nece sad prodavati.
Btw cinjenica jeste da je Matej u bilo kojoj kombinaciji trebao ostati prije Dzafica,mladji,visociji ,jeftiniji( barem je bio neznam dal su sad Dzaficu smanjili u tolikoj bas mjeri).E jedino ako on bas nije htio ostati i biti na ledu i sa 23 godine da bude neka xy opcija sto razumijem jel mu nije ambicija da se vodi tu radi reda.Ali ovako igracki gledano uvijek je trebao imati prednost ispred Dzafica.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja opet kontam da pored tog nekog ljudskog aspekta produženje ugovora Dzaficu je dobar marketinški potez za sve igrače koji u budućnosti budu dolazili u nas klub. Nema igrača koji se ne raspita gdje, i kamo dolazi, šta ga čega itd.
Mislim da su u klubu svjesni da Dzafic nije kvalitet za Sarajevo, al ko treći golman može dati ruku.U Evropi ovo nije baš rijetka praksa, da se igrač povrijedi, oboli ,i da mu produže neki ugovor, a da su svjesni da je završio karijeru.
Mislim da su u klubu svjesni da Dzafic nije kvalitet za Sarajevo, al ko treći golman može dati ruku.U Evropi ovo nije baš rijetka praksa, da se igrač povrijedi, oboli ,i da mu produže neki ugovor, a da su svjesni da je završio karijeru.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 24 jun 2020, 11:30, ukupno mijenjano 1 put.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ja ne vjerujem na sta se vi zalite..Momak nece da bude na klupi,vec zeli biti prvi golman.Mi ga doveli jer smo mislili da ce otici Vladan,jer smo imali 3 zvanicne ponude za njega..Nece da bude rezervni igrac,vec prvi golman i tu se prica zavrsava
**** majku evo vec nasli dlaku u jajetu upravi
Ljudi dragi,ne biraju igrace uprava,vec strucni stab,znaci ponavljam STRUCNI STAB
Tu spadaju,Marinovic,onaj njegov pomocnik,Jeleskovic itd itd,a ne Sabrina i Jahic...
Majke mi jos dobro se niste zalili jer je otisao Sisic
I da,Dizdarevic ce 99% biti 2 golman,a Dzafic 3,tako da te price bacite u vodu
**** majku evo vec nasli dlaku u jajetu upravi

Ljudi dragi,ne biraju igrace uprava,vec strucni stab,znaci ponavljam STRUCNI STAB
Tu spadaju,Marinovic,onaj njegov pomocnik,Jeleskovic itd itd,a ne Sabrina i Jahic...
Majke mi jos dobro se niste zalili jer je otisao Sisic
I da,Dizdarevic ce 99% biti 2 golman,a Dzafic 3,tako da te price bacite u vodu
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma ja kontam da bi Kovao mogao ici. Poslije Evrope, najdalje ili na kraju polusezoni.
- FKS -
-
- Kontakt:
Nek Kovačević ostane još polusezonu ili sezonu onda Dizdarević na gol. Po meni je to objektivan i normalan sljed događaja, moramo vjerovati u te momke najlakše reci nisu kvalitet.
Vlah manje u klubu, ja to tako gledam 

Amca007 je napisao/la: ↑24 jun 2020, 09:59Alaim dobio posao preko SDA uhljeba koja je godinama ubijala nas klub i dovela ga do bankrota. Lazni furaci koji su zivjeli ma racun stare slave, postavljali ljude koji ne znaju postavit sliku na fb a nesto drugo da urade. Fuj gadi mi se svako onaj koji zaokruzi tu bjednu stranku. I onda gumena glava dodje i govori kako treba opet glasat za debila. Sve sami uhljebi. Unistili su Celik, Bosnu, sve sto ima veze sa sportom u ovoj zemlji. Da nisu Kusturica i ostali doveli Tana Bog zna sta bi sa nama bilo. Otjerat sve one koji imaju ikakve veze sa tom mafijaskom strankom..
Čelik je uništio Kasumović, a Bosnu Hadži Konaković. Kao i Slobodu Imamovic. #Samokažem
Poenta je u tome da svi klubovi, kao i Sarajevo, trebaju lagano da idu iz kantonalnog, gradskog, opstinskog u privatno vlasnistvo. To je recept za uspjeh. Sa privatnim kapitalom se niko ne zeza.
Kako je privatna lova uplivala u PL BiH (Sarajevo, Tuzla City, Mladost donekle..) liga je i postala zanimljivija.
Pola lige traži golmana: Borac, Sloboda, Mladost, Velež, Željezničar... no nisam vidio da je iko od njih došao ta traži Markovića koji je u klubu otpisan prije pola godine. Valjda ljudi znaju zašto.alacious je napisao/la: ↑24 jun 2020, 11:26Koliko kukate za Markovicem rekao bi covjek licno Ter Stegen, a ne momak koji se nije mogao izboriti za minutazu pored juniora i covjeka koji se upravo vratio poslije karcinoma
Ma ovo je naše klasično, daj da kukamo i da se žalimo pa makar to bilo zbog raskida ugovora sa 4. golmanom, nikome nije stvarno nešto žao MarkovićaJadnimi je napisao/la: ↑24 jun 2020, 11:51Pola lige traži golmana: Borac, Sloboda, Mladost, Velež, Željezničar... no nisam vidio da je iko od njih došao ta traži Markovića koji je u klubu otpisan prije pola godine. Valjda ljudi znaju zašto.alacious je napisao/la: ↑24 jun 2020, 11:26Koliko kukate za Markovicem rekao bi covjek licno Ter Stegen, a ne momak koji se nije mogao izboriti za minutazu pored juniora i covjeka koji se upravo vratio poslije karcinoma

Po 3 revizorska izvjestaja, svi dugovi nastali u vrijeme gazdovanja direktora asa auto. Od toga dva je slala sda nakon izlaska ovog iz stranke. Bilo je i na sudu ovo.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑24 jun 2020, 11:44Amca007 je napisao/la: ↑24 jun 2020, 09:59Alaim dobio posao preko SDA uhljeba koja je godinama ubijala nas klub i dovela ga do bankrota. Lazni furaci koji su zivjeli ma racun stare slave, postavljali ljude koji ne znaju postavit sliku na fb a nesto drugo da urade. Fuj gadi mi se svako onaj koji zaokruzi tu bjednu stranku. I onda gumena glava dodje i govori kako treba opet glasat za debila. Sve sami uhljebi. Unistili su Celik, Bosnu, sve sto ima veze sa sportom u ovoj zemlji. Da nisu Kusturica i ostali doveli Tana Bog zna sta bi sa nama bilo. Otjerat sve one koji imaju ikakve veze sa tom mafijaskom strankom..
Čelik je uništio Kasumović, a Bosnu Hadži Konaković. Kao i Slobodu Imamovic. #Samokažem
Poenta je u tome da svi klubovi, kao i Sarajevo, trebaju lagano da idu iz kantonalnog, gradskog, opstinskog u privatno vlasnistvo. To je recept za uspjeh. Sa privatnim kapitalom se niko ne zeza.
Kako je privatna lova uplivala u PL BiH (Sarajevo, Tuzla City, Mladost donekle..) liga je i postala zanimljivija.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Imamović je bio predsjednik, a ne direktor. Direktori su bili Dinokio i Bukva.
Da ali do kada? Imao sam priliku vidjeti revizorske izvjestaje i dok je ovaj bio dug je bio poprilicno mal.
Kasnije je enormno rastao. Da li je konakovic uspio prebaciti dug na sljedece dvije godine to je vec pitanje ali po izvjestaju. Je 90% duga nastalo kasnije.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
- Kontakt:
Pa kako god imaju mjesec vise, ma da cini se da su u velikim problemima da ce trebati mnogo love da se iscupaju.FoSte95 je napisao/la: ↑24 jun 2020, 11:13Produzili za sezonu 19/20 da se izmire obaveze. Varadru su problem i sezone 17/18 i 18/19bordobijeli je napisao/la: ↑24 jun 2020, 10:56UEFA do kraja jula produžili da klubovi srede finansije zbog corone , a trebalo 30 juna. Tako da za Vardar valja cekati do kraja jula, mozda i za njih šansa da srede to. Ne ide nam u prilog al sta je tu je.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, MaroonBjelave, mnon46, SHZ82 i 49 gostiju.