Ili da dodjete pa da onda pusiteEvolution87 je napisao/la:a mi koji nemamo MOJA TV mozemo da ga pusimo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ili da dodjete pa da onda pusiteEvolution87 je napisao/la:a mi koji nemamo MOJA TV mozemo da ga pusimo
Pravopisananek je napisao/la: Drzi se avatara i pravopisa
Justineeeee ne uzbudjuj se previse utice na ljepotuHZ_ilidzaa je napisao/la:Pravopisananek je napisao/la: Drzi se avatara i pravopisaI glup bi skontao da je ova greska u kucanju, a za avatar posjeti oftamologa nek ti procita potpis
![]()
Upravo to vise uvijek Evropa, a titula hoceli ikad bitinanek je napisao/la:A gdje je obecana titula u prvih 5 kola ?Sarajlijc@ je napisao/la:Da se zna
To si ti odlucio da budes dobar jel ?hordas'87 je napisao/la:Zna li neko kako da utakmicu nekome streamujem da prati sa mnom ?
Ah , ja samo stavim malo pudercica i budem prava ljepoticananek je napisao/la:Justineeeee ne uzbudjuj se previse utice na ljepotuHZ_ilidzaa je napisao/la:Pravopisananek je napisao/la: Drzi se avatara i pravopisaI glup bi skontao da je ova greska u kucanju, a za avatar posjeti oftamologa nek ti procita potpis
![]()
Pa eto dao sam ti gore ono pa pokusajte.hordas'87 je napisao/la:Jaran odlučio da bude dobar, ako skontamo šta dat' ćemo i vama link
Sarajlijc@ je napisao/la:Eh da igra covjek sa mog avatara i danas.... on ih je redovno trpao
DobarBernardBarnjak je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Eh da igra covjek sa mog avatara i danas.... on ih je redovno trpao
Odlican avatar
Drug sto nas to boli briga bezveze se opterecujes samo opusteno i sad misliti na utakmicu protiv slobode.senci-071 je napisao/la:Da je kod nas situacija, kao kod nasih kona koji jos nisu ocistili snijeg,(a do utakmice sa Širokim je samo tri (3) dana) ,ja mislim da bi mi nasu Upravu na celu sa Irfanom na lomacu stavili.Bas me cudi da njatrofejni,najveci i najorganizovani klub, sebi ovako nesto dozvolio,a tolike pare imaju
bordobijeli je napisao/la:ZNA LI SE KAD JE UTAKMICA NA TUSNJU I HOCELI BITI TV PRENOS
jarane,sa ovakvim postom samo navlacis spamere...sta treba sad da naredne dvije stranice citamosenci-071 je napisao/la:Da je kod nas situacija, kao kod nasih kona koji jos nisu ocistili snijeg,(a do utakmice sa Širokim je samo tri (3) dana) ,ja mislim da bi mi nasu Upravu na celu sa Irfanom na lomacu stavili.Bas me cudi da njatrofejni,najveci i najorganizovani klub, sebi ovako nesto dozvolio,a tolike pare imaju
NERAZUMIJEM OVO OKO PRENOSA DA LI JE NA BHT ILI NA NEKOM DRUGOM PROGRAMUsenci-071 je napisao/la:bordobijeli je napisao/la:ZNA LI SE KAD JE UTAKMICA NA TUSNJU I HOCELI BITI TV PRENOS
Utakmica FK Sloboda - FK Sarajevo se igra na stadionu Tušanj u Tuzli u nedjelju, 11.03.2012. godine sa početkom u 14:30 sati uz direktan prenos na MojaTV.
Pozz drug ma valjda ce biti neki stream ja se nadamado-hz je napisao/la:da se i ja javim i pozzz vas sve....nadam se da ce neko staviti stream ako bude prenosa na moja tv bio mu zahvalan jer radim u nedelju a gdje da ne gledam tekmu neide nikako
Trenutno korisnika/ca: FRANK RIBERY, NazorUso i 14 gostiju.